امتیاز موضوع:
  • 4 رأی - میانگین امتیازات: 3.5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

: گــفـتگـوے آزاد 【95】

(24-03-2014، 15:46)☆★ super star★☆ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(24-03-2014، 15:44)**دلارام** نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(24-03-2014، 15:42)☆★ super star★☆ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

ایییییش تازه واردا

کی تازه وارده؟؟
تو-_-
نَ من قبلا با اسمه دیگه ای میومدم. تو تو پاسارگاد هم بودی؟
 سپاس شده توسط !~IмДи~!
آگهی
(24-03-2014، 15:46)☆★ super star★☆ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(24-03-2014، 15:44)**دلارام** نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(24-03-2014، 15:42)☆★ super star★☆ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

ایییییش تازه واردا

کی تازه وارده؟؟
تو-_-

: گــفـتگـوے آزاد 【95】 74
دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
Unknown

ایییییش تازه واردا

کی تازه وارده؟؟

ایـن بچه مشکـل دارع ...

مـدیر انجمنم نشـسته باشه .. میگه وای تازه وارد ..
 سپاس شده توسط Thyme
(24-03-2014، 15:48)Jastin نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

ایییییش تازه واردا

کی تازه وارده؟؟

ایـن بچه مشکـل دارع ...

خخخخخخ . خدافظ
 سپاس شده توسط !~IмДи~!
Star 
(24-03-2014، 15:46)Jastin نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

بچـه ها خبر جدید ؛

الـآن توی bing سرچ کـردم عکس های باحال فیسبوک ببینین چی میـاد ..
دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
bing=عکس های باحال فیسبوک

خب که چی؟Dodgy
 سپاس شده توسط !~IмДи~!
من من من چــ, راحتم من .. در قفل من پای کـآمپیوتر و کسی هم تو این جا نی .. ^_^

هرسم دراومد ..

لالالالالالالاcrazy
(24-03-2014، 15:45)**دلارام** نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(24-03-2014، 15:44)Jastin نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(24-03-2014، 15:43)**دلارام** نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(24-03-2014، 15:42)Jastin نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

ســلآمـــــــــــــــــــ Heart

خخخخخخخخخخخخ امضاتو عوض کردی>Big Grin

بـآز نخ داد ...

نوچــــ نوچ .. خیـلی وقتــه ایـنو گذاشتـم ..!!..SleepyWink

تو چرا طناب میدی؟؟؟؟؟؟؟Big Grin

مـن اصـلا تو رو نگـآه کردم ؟؟ دچـآر مغزدرد شدی ..

برو توی bingsearch ... بزن عکس های باحال فیسبوک ... ببین چی میـآره ...خخBig Grin
(24-03-2014، 15:50)Jastin نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(24-03-2014، 15:45)**دلارام** نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(24-03-2014، 15:44)Jastin نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(24-03-2014، 15:43)**دلارام** نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(24-03-2014، 15:42)Jastin نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

ســلآمـــــــــــــــــــ Heart

خخخخخخخخخخخخ امضاتو عوض کردی>Big Grin

بـآز نخ داد ...

نوچــــ نوچ .. خیـلی وقتــه ایـنو گذاشتـم ..!!..SleepyWink

تو چرا طناب میدی؟؟؟؟؟؟؟Big Grin

مـن اصـلا تو رو نگـآه کردم ؟؟ دچـآر مغزدرد شدی ..

برو توی bingsearch ... بزن عکس های باحال فیسبوک ... ببین چی میـآره ...خخBig Grin

حال ندارم دوروزه با احمد حرف نزدم قاطی کردم.
(24-03-2014، 15:47)**دلارام** نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

ایییییش تازه واردا

کی تازه وارده؟؟
تو-_-
نَ من قبلا با اسمه دیگه ای میومدم. تو تو پاسارگاد هم بودی؟
تا عاطفه ای؟O.o

(24-03-2014، 15:48)Jastin نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

ایییییش تازه واردا

کی تازه وارده؟؟

ایـن بچه مشکـل دارع ...

هر وخ گفتن ع* ت بپر وسط بگو من:|
ایییییش:|
 سپاس شده توسط Thyme
(24-03-2014، 15:49)میترا233 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(24-03-2014، 15:46)Jastin نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

بچـه ها خبر جدید ؛

الـآن توی bing سرچ کـردم عکس های باحال فیسبوک ببینین چی میـاد ..

خب که چی؟Dodgy

باز تو نظـــر دادی ؟؟؟؟؟؟؟Dodgy
 سپاس شده توسط ✘ 2gнєтєя4єνєя ✘

[-]
به اشتراک گذاری/بوکمارک (نمایش همه)
google Facebook cloob Twitter
برای ارسال نظر وارد حساب کاربری خود شوید یا ثبت نام کنید
شما جهت ارسال نظر در مطلب نیازمند عضویت در این انجمن هستید
ایجاد حساب کاربری
ساخت یک حساب کاربری شخصی در انجمن ما. این کار بسیار آسان است!
یا
ورود
از قبل حساب کاربری دارید? از اینجا وارد شوید.

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 15 مهمان