امتیاز موضوع:
  • 4 رأی - میانگین امتیازات: 3.5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

: گــفـتگـوے آزاد 【95】

(24-03-2014، 14:29)**دلارام** نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

پسرم ایمان میدونم لال شدی.

میـترسمــ یه چی بگـم گریـه بیاُفتی .. ولـی داداشـم تو رو به مـآ سپرده مواظبـت باشیـم .. :cool:Big Grin

مجـبورم چیزی نگم دیگه ...
آگهی
(24-03-2014، 14:29)Jastin نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(24-03-2014، 14:28)shamim 78 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(24-03-2014، 14:24)**دلارام** نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(24-03-2014، 14:23)Jastin نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(24-03-2014، 14:21)**دلارام** نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

حال کل کل ندارما . ی چیزی میگم گریه میکنی میری مامانتو واس دعوا میاری. پس بهتره برم.
میتـونی گمـشی !! :cool:

عجـب .. من میخـواستم یه چی بگـم بری احـمدو بیـآری .. بعد دلم به حـآلت سوخت !!

زر اضافی ممنوع»Big Grin

اخیBlush

اه اه  اه داره اوضاع خیت میشهBig Grin

همـه نخ میـدن .. ایـنا طنـآب میفرستـن :cool:SleepyBig Grin

: گــفـتگـوے آزاد 【95】 52
(24-03-2014، 14:30)میترا233 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

حوصلم سریدSad

الان من بودم نمیسرید شک نکن
   دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
پیام ناشناس

/ (•◡•) \
(24-03-2014، 14:29)Jastin نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(24-03-2014، 14:28)shamim 78 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(24-03-2014، 14:24)**دلارام** نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(24-03-2014، 14:23)Jastin نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(24-03-2014، 14:21)**دلارام** نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

حال کل کل ندارما . ی چیزی میگم گریه میکنی میری مامانتو واس دعوا میاری. پس بهتره برم.

زر اضافی ممنوع»Big Grin

اه اه اه داره اوضاع خیت میشهBig Grin

به نظرت اسممو به عاطفه عوض کنم؟؟؟ Big Grin
 سپاس شده توسط !~IмДи~!
Star 
(24-03-2014، 14:31)erfan troll نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(24-03-2014، 14:30)میترا233 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

حوصلم سریدSad

الان من بودم نمیسرید شک نکن
زرشکConfused
 سپاس شده توسط Ξrιc logιc
(24-03-2014، 14:27)pedram021 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(24-03-2014، 14:26)F A R ! N نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(24-03-2014، 14:23)pedram021 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(24-03-2014، 14:21)F A R ! N نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(24-03-2014، 14:14)☆★ super star★☆ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

بابام کبع؟:|
من شوهر نمیکنم!!!
اصن تو همینطوری به دنیا اومدی!
از آسمون خدا تورو فرستاده دخترم!
من زن میخوام
من
من
من
من
من
من
من
من
من
من
من
من
من
برو
برو
همه رو برق میگیره مارو چراغ نفت سوز!

اما میوتنم برات یه زن پیدا کنم که دست بزن داشته باشه!
همچین بزنتت که دیگه از جات بلند نشیBig Grin
مـــــــــثـــــــــلــــــا کـــی ؟!
می خوای یا نچ؟؟؟
اما بگم همچین بزنتت
که دیگه غلط کنی بگی زن میخوام
تازه تو هنوز دهنت بو شیر میده!
نمیشه زن بگیری
از ما گفتن بودBig Grin

سپاس شده توسط P e D i

زر اضافی ممنوع»Big Grin
اه اه اه داره اوضاع خیت میشهBig Grin

آخی چه چشایی دارن+___+Big Grin

بدون سیب

کاشف جاذبه می شدم،

تنها اگر :

من و تو و نگاهـــــــــــــــــــــ ــــت،

قبل از نیوتن بودیـــــــــــــــــــــ ـــــــــــــــــــــــــ ــــــــــــــــم

سپاس شده توسط !~IмДи~!
(24-03-2014، 14:31)Jastin نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(24-03-2014، 14:29)**دلارام** نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

پسرم ایمان میدونم لال شدی.

میـترسمــ یه چی بگـم گریـه بیاُفتی .. ولـی داداشـم تو رو به مـآ سپرده مواظبـت باشیـم .. :cool:Big Grin

مجـبورم چیزی نگم دیگه ...

منو بِ شُما؟؟؟؟؟؟
 سپاس شده توسط !~IмДи~!
(24-03-2014، 14:30)erfan troll نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(24-03-2014، 14:29)#nIkI# نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(24-03-2014، 14:28)F A R ! N نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(24-03-2014، 14:22)erfan troll نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

من فعلا بینندم

آرع خیلی خوبه ببندی
فقط تماشا کنIdea

موافقم

:| چه قدر هوادار:|
بخدا میندازمت لیست سیام
پدرمو در داری میاری عرفان بیشعور
>__<
Tell these girls
they don’t need men
-to feel like -women
 سپاس شده توسط میترا233 ، Ξrιc logιc
......./Angel

[-]
به اشتراک گذاری/بوکمارک (نمایش همه)
google Facebook cloob Twitter
برای ارسال نظر وارد حساب کاربری خود شوید یا ثبت نام کنید
شما جهت ارسال نظر در مطلب نیازمند عضویت در این انجمن هستید
ایجاد حساب کاربری
ساخت یک حساب کاربری شخصی در انجمن ما. این کار بسیار آسان است!
یا
ورود
از قبل حساب کاربری دارید? از اینجا وارد شوید.

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 55 مهمان