امتیاز موضوع:
  • 4 رأی - میانگین امتیازات: 3.5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

: گــفـتگـوے آزاد 【95】

(24-03-2014، 14:08)NICKOLAS نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(24-03-2014، 14:06)pedram021 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(24-03-2014، 14:05)NICKOLAS نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(24-03-2014، 14:04)pedram021 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(24-03-2014، 13:58)NICKOLAS نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

سلام(:

خوبی؟!

خوبم داش
تو چطوری?
مرسی داش
چه خبره اینجـــــــــا؟

خبر خاصی نیس!
شهر در امن و امانه
مــــن زن میخوام
آگهی
(24-03-2014، 14:07)✿♥нα৳є ...ℓσνє✿♥ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

cry girl من میرم بای  کسی ک محل نمیده 

p336
کجابمون توبحث هاشرکت کن>__<

بدون سیب

کاشف جاذبه می شدم،

تنها اگر :

من و تو و نگاهـــــــــــــــــــــ ــــت،

قبل از نیوتن بودیـــــــــــــــــــــ ـــــــــــــــــــــــــ ــــــــــــــــم

(24-03-2014، 14:06)F A R ! N نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(24-03-2014، 14:00)☆★ super star★☆ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(24-03-2014، 13:58)F A R ! N نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(24-03-2014، 13:55)☆★ super star★☆ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(24-03-2014، 13:54)F A R ! N نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

مامانت کیه؟؟
میخوای بشم عمه؟؟؟؟؟
استعداد دارم در این کار (:
نخیر ممنون¤_¤
همین کم مونده ک خونواده بزرگ شه-_-
چه قد جدی میگیری!
هوووووو
میتونید برید با ایل خانان زندگی کنید(:

یه سوال گچ مو زدی به موهات بنفش شدن؟O_o
ت مامان من میشی؟^__^
بالاشو پایینشو رنگیدم ک امروز کوتاه کردم=(
هیییییییییییمممممم

نمیدونم

آرع

خوش به حالت من کلن موهام کوتاهه
البته مدلش فشن هستBig GrinTongue
مامانی^__^
 سپاس شده توسط F A R ! N
(24-03-2014، 14:08)Jastin نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(24-03-2014، 14:02)ஐற£ℒἶ†дஐ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(24-03-2014، 13:59)☆★ super star★☆ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(24-03-2014، 13:58)ஐற£ℒἶ†дஐ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(24-03-2014، 13:54)☆★ super star★☆ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

چییییی میگی ت عسل ک خالت نی ننه>.<

چراع:-
مامانم گفت-__-
عسل دخدر من نی:|

نَن جون تو مادر بزرگ مامانمی مادربزرگ خالم هم هستی^___^
نَن جون منم هستی^__-

(24-03-2014، 13:59)Jastin نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(24-03-2014، 13:56)ஐற£ℒἶ†дஐ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(24-03-2014، 13:53)★MoRpHeUsS★ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

اخمخ من میخوام لپ یکیو بکشم:\
میدی لپتو بکشم؟^__^

من دوس می دارم لپ گاز بگیرم^____^

امروز همـون بچه لپمو گـآز گرفـت ول نمی کرد ... >__<

انقد دلم می خواد لپ دوستمو گاز بگیرم نمیذاره^__^
ولی لپ پسر عموم را گاز می گیرم بعدم می بوسمشBig Grin

عجـب !!

اعوذ و بالله .. خجـالت نمی کشی پسرعموتو میبوسی ؟؟ لب ؟؟

نوچ نوچ نوچ // Huh
Big Grin

اِوآ :| !! سانسور کن کلمه هاتو :| !!
 سپاس شده توسط !~IмДи~!
مرض
هروقت میام اینجا دعواس
-__-
Tell these girls
they don’t need men
-to feel like -women
 سپاس شده توسط P e D i ، میترا233
(24-03-2014، 14:08)pedram021 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

مــــن زن میخوام

مغز خر خوردی داش:|?
 سپاس شده توسط P e D i
(24-03-2014، 14:09)F A R ! N نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(24-03-2014، 14:04)ツBlack staR نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(24-03-2014، 14:03)F A R ! N نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(24-03-2014، 13:55)ツBlack staR نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(24-03-2014، 13:49)F A R ! N نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

چون ضایه شدم جلوی همه دوستام ):

همشون با دوس پسراشون اومده بودن من مثه کلاغ خودم تنهایی رفته بودم!
آخه این شانسه که من دارم!crying
-____-

خاک تو سرآ :|

کجا رفته بودیع :|؟؟
پارک ):
میدونی خیلی از دوستام فک میکنن من عُمُلَم که بی اف ندارم!
اما نمیدونن که من تو آتیش یکی دیگه دارم میسوزم))))))))):

میدونم فری ): !!

خو حالا لو نده :| .. نگو :| !!
هاع؟؟
براچی؟
باشه:/

ارع :| ..
 سپاس شده توسط F A R ! N
(24-03-2014، 14:07)✿♥нα৳є ...ℓσνє✿♥ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

cry girl من میرم بای  کسی ک محل نمیده 

p336

دوست جونم!
سیلام عیضم!
ببشخید خو!
Heart:bighug:
دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
Unknown
: گــفـتگـوے آزاد 【95】 42
(24-03-2014، 14:04)erfan troll نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

کسی جوابمو نمیده ؟
چی بگیم؟
خو سلــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــام

یه چی بوگم؟؟؟؟؟
: گــفـتگـوے آزاد 【95】 42

Star 
(24-03-2014، 14:09)#nIkI# نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

مرض
هروقت میام اینجا دعواس
-__-
سلام:bighug:

[-]
به اشتراک گذاری/بوکمارک (نمایش همه)
google Facebook cloob Twitter
برای ارسال نظر وارد حساب کاربری خود شوید یا ثبت نام کنید
شما جهت ارسال نظر در مطلب نیازمند عضویت در این انجمن هستید
ایجاد حساب کاربری
ساخت یک حساب کاربری شخصی در انجمن ما. این کار بسیار آسان است!
یا
ورود
از قبل حساب کاربری دارید? از اینجا وارد شوید.

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 18 مهمان