امتیاز موضوع:
  • 6 رأی - میانگین امتیازات: 3.83
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

گــفـتگـوے آزاد 【94】

(24-03-2014، 1:30)◙◙◙ sina ◙◙◙ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

دیگه شوقی ندارم بیام فلشخور

وا؟_

بدون سیب

کاشف جاذبه می شدم،

تنها اگر :

من و تو و نگاهـــــــــــــــــــــ ــــت،

قبل از نیوتن بودیـــــــــــــــــــــ ـــــــــــــــــــــــــ ــــــــــــــــم

آگهی
(24-03-2014، 1:32)shamim 78 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(24-03-2014، 1:27)ஐற£ℒἶ†дஐ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

کاش ی مدیر این جا بود

هع
صدای خروپوف بابام مثه ویز ویزه مگسه ^__________^

دقیقاBig Grin

چی دقیقا ؟؟ضدای خروپوف بابام؟؟Big GrinBig GrinBig GrinBig Grin
هَـ ـر چـ ـے ڪـ ـﮧِ هَـ سـ تَـҐ

هَـ ـر چـ ـے ڪـ ـﮧِ مـ ـے گَـ Ґ

هَـ ـر ڪـ آرـے ڪـ ـﮧِ مـ ـے ڪُـ نَـҐ

بـ ـﮧِ פֿُـ و בَҐ مَـ ر بـ وطـ ـﮧِ

(24-03-2014، 1:33)ஐற£ℒἶ†дஐ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(24-03-2014، 1:30)erfan troll نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(24-03-2014، 1:25)ஐற£ℒἶ†дஐ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

سینا هر کی بوده خیلی عقده داشته
ببین تو نباس با همین اسم بیای و کسی نباس بدونه تو همون سینایی
هرچند ب نظر من نباشی بهترع

عرفان فکر می کردم ی سالی از من بزرگ تری ب عکست نمیادHuh

سینا حرف این خنگولو گوش نکن اینا یه چی دارن به نام ای پی سنج سرچ میکنن هر کیا که ای پی شون مثل همه رو میگیرن 
=============
از بس خنگی ملیتا پروفایلمو میخوندی بد نیستا یعد عکسم مگه چشه ؟ حالا که فهمیدی کوچیکترم شمارتو میدی دیگهAngel

اوهوی خنگ خودتی
خنگه اکانت اصلیش واسه همیشه محرومه
بعدشم اینا ک بیکار نیستن بشینن ای پی 6000 کاربر را چک کنن تا وقتی بهش شک نکنن در امانه

نع نمیدم

خنگ خودتی منم قبلا مدیر بودم میرن اونجا نوشته یرچ اونو میزنن همه کاربرای یک ای پی براشون میان
   دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
پیام ناشناس

/ (•◡•) \
(24-03-2014، 1:32)erfan troll نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(24-03-2014، 1:30)◙◙◙ sina ◙◙◙ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

پس چی منم دوبار رفتم از سایت بعد از 3 ماه برگشتم الانم سومین باره که یکی باعث شد بمونم

اوهوع کی باعث شد؟؟Big GrinBig GrinTongueTongue

سپاس شده توسط Ξrιc logιc
پس چی منم دوبار رفتم از سایت بعد از 3 ماه برگشتم الانم سومین باره که یکی باعث شد بمونم اونم ایدا بود و امریرضا که شما نمیدونید کین منو مکس و امیر رضا تنها کسایی بودیم که از قدیم باقی مونده بودیم الانم مکسی نمیاد امیررضا هم تنها مدیر پسر عادلی بود که دیده بودم 12 سالشه الان فکر کنم که اونم رفت ایدا هم ضد پسر شده بود منو انداخت تو سیاه میخواستم برم که یه دفعه شانسی اومدم فلش مکسی گفت بیا ملیتا رو زنت کنیم منم الکی میومدم تا بعد از اون و موندگارم فعلا
   دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
پیام ناشناس

/ (•◡•) \
ویرایش شد!
(24-03-2014، 1:36)ஐற£ℒἶ†дஐ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(24-03-2014، 1:32)erfan troll نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

پس چی منم دوبار رفتم از سایت بعد از 3 ماه برگشتم الانم سومین باره که یکی باعث شد بمونم

بالا رو بخونSleepy

(24-03-2014، 1:38)◙◙◙ sina ◙◙◙ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

عرفان؟ ملیتا؟ شمیم؟ ارسال های قبلی تون رو ویرایش کنید یه چیز الکی بنویسید

یه موقع مدیرا میبینن واستون بد میشه

اونا میفهمن ویرایش شدست
پیام ناشناس

/ (•◡•) \
خو دیگه عرفان قسمت شد بندازمت تو لیست سیاه
سینا هم ک گزارش ب مدیر و همه چی ردیفه
منم راحت میشم^___________^

سپاس شده توسط ◙◙◙ sina ◙◙◙
(24-03-2014، 1:38)erfan troll نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(24-03-2014، 1:36)ஐற£ℒἶ†дஐ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

ویرایش شد!

ویرایش شد!

بالا رو بخونSleepy

(24-03-2014، 1:38)◙◙◙ sina ◙◙◙ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

ویرایش شد!

ویرایش شد!

ویرایش شد!

ویرایش شد!

TongueTongueTongue
بحرفید دیگه

[-]
به اشتراک گذاری/بوکمارک (نمایش همه)
google Facebook cloob Twitter
برای ارسال نظر وارد حساب کاربری خود شوید یا ثبت نام کنید
شما جهت ارسال نظر در مطلب نیازمند عضویت در این انجمن هستید
ایجاد حساب کاربری
ساخت یک حساب کاربری شخصی در انجمن ما. این کار بسیار آسان است!
یا
ورود
از قبل حساب کاربری دارید? از اینجا وارد شوید.

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 98 مهمان