امتیاز موضوع:
  • 6 رأی - میانگین امتیازات: 3.83
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

گــفـتگـوے آزاد 【94】

(24-03-2014، 0:49)Magical Girl نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

منم همین قصدو داشتم ! *^_^* :|

:||||||||||||||||||| .. !!
آگهی
منم سرعت ندارم>_____<
فکر کنم خبریع!!
هَـ ـر چـ ـے ڪـ ـﮧِ هَـ سـ تَـҐ

هَـ ـر چـ ـے ڪـ ـﮧِ مـ ـے گَـ Ґ

هَـ ـر ڪـ آرـے ڪـ ـﮧِ مـ ـے ڪُـ نَـҐ

بـ ـﮧِ פֿُـ و בَҐ مَـ ر بـ وطـ ـﮧِ

(24-03-2014، 0:49)ஐற£ℒἶ†дஐ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(24-03-2014، 0:46)erfan troll نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(24-03-2014، 0:44)ஐற£ℒἶ†дஐ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

عرفان :ا

چیه چیه؟ من بیگناهم هیچکاری نکردم

برو ص بعد

وقتی خودت ب خودت شک داری یعنی ی کاری کردی یالا اعتراف کن -___-

(24-03-2014، 0:49)ஐற£ℒἶ†дஐ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(24-03-2014، 0:46)erfan troll نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(24-03-2014، 0:44)ஐற£ℒἶ†дஐ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

برو ص بعد

نههههههههههههگــفـتگـوے آزاد 【94】 252
شمارتو میدی ملیتا گــفـتگـوے آزاد 【94】 252
   دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
پیام ناشناس

/ (•◡•) \
(24-03-2014، 0:46)ஐற£ℒἶ†дஐ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(24-03-2014، 0:44)shamim 78 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(24-03-2014، 0:38)ஐற£ℒἶ†дஐ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(24-03-2014، 0:36)shamim 78 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(24-03-2014، 0:32)ஐற£ℒἶ†дஐ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

شمیم خوبی؟؟؟^____-

بههله>_<
توخوفی؟!

نَ زیاد-___-

چیزی شدع؟!

کلا چند وقته حالم خوب نیس
بد جوری مریضم
فک کنم افسردگی هم گفتم
بیخیله غموغصه دنیادوروزهAngel^____________________^
مینع>__<

بدون سیب

کاشف جاذبه می شدم،

تنها اگر :

من و تو و نگاهـــــــــــــــــــــ ــــت،

قبل از نیوتن بودیـــــــــــــــــــــ ـــــــــــــــــــــــــ ــــــــــــــــم

پوففف ..
دلم تنگ شده برا دو نفر ..
هوم -_-
بآی
plαy wιтн тнe вιɢ ɢυɴѕ
 سپاس شده توسط Mσηѕтєя Gιяℓ
(24-03-2014، 0:50)ⁿâ$târàⁿ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

چی بگم میترایی....!
>_<

هیچی ): !!

ستی من برم لآلآ :| آخه من الآن سَگ شدم :|| ..

ممکنه بلایی سر خودم یآ اتاقم بیارم :| :/ !!

+ ری** تو سرعت نت ایرآن :| .. !!

خدافس عشقی ^__^ !!
 سپاس شده توسط Mσηѕтєя Gιяℓ
کاش یکی میومد نسخه جدید می زد

(24-03-2014، 0:52)shamim 78 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(24-03-2014، 0:46)ஐற£ℒἶ†дஐ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(24-03-2014، 0:44)shamim 78 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(24-03-2014، 0:38)ஐற£ℒἶ†дஐ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(24-03-2014، 0:36)shamim 78 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

بههله>_<
توخوفی؟!

نَ زیاد-___-

چیزی شدع؟!

کلا چند وقته حالم خوب نیس
بد جوری مریضم
فک کنم افسردگی هم گفتم
بیخیله غموغصه دنیادوروزهAngel^____________________^
مینع>__<

نع:ا

(24-03-2014، 0:51)erfan troll نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

برو ص بعد

برو ص بعد

نههههههههههههگــفـتگـوے آزاد 【94】 252
شمارتو میدی ملیتا گــفـتگـوے آزاد 【94】 252

ولی نمی تونم داغونم بد جوری

(24-03-2014، 0:53)ஐற£ℒἶ†дஐ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

شما کمک کنید مدیر شم باشه
   دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
پیام ناشناس

/ (•◡•) \
 سپاس شده توسط ஐற£ℒἶ†дஐ
(24-03-2014، 0:55)erfan troll نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(24-03-2014، 0:53)ஐற£ℒἶ†дஐ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

شما کمک کنید مدیر شم باشه

برو باو اگه بخوام ک ب خودم کمک می کنمTongue

خخخخخخ
خدافیسط دوستم!
منم میرم بکپم!
بای

[-]
به اشتراک گذاری/بوکمارک (نمایش همه)
google Facebook cloob Twitter
برای ارسال نظر وارد حساب کاربری خود شوید یا ثبت نام کنید
شما جهت ارسال نظر در مطلب نیازمند عضویت در این انجمن هستید
ایجاد حساب کاربری
ساخت یک حساب کاربری شخصی در انجمن ما. این کار بسیار آسان است!
یا
ورود
از قبل حساب کاربری دارید? از اینجا وارد شوید.

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 106 مهمان