امتیاز موضوع:
  • 6 رأی - میانگین امتیازات: 3.83
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

گــفـتگـوے آزاد 【94】

Brick 
(23-03-2014، 22:43)××~بهتـــرین××~ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

پارمیدا بت نمیخوره بچه مثبت باشی ! :|
من اخره منفی بودنم :|
من شمارونمیشناسم فقد
مائده واهوراوfrostورکساناودنیاو...میشناسم.:306:
گــفـتگـوے آزاد 【94】 235

سپاس شده توسط Dead Silence
آگهی
(23-03-2014، 22:43)NICKOLAS نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(23-03-2014، 22:42)ツ נڅــ ـ ـ ـےツ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

هیم -_____________- ..

دختر پدر!(:
سلامBig Grin
سلام :| ..
Heart 
(23-03-2014، 22:44)DJ✘ Mona نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

سلـآم ((=
هــــاي((=
هلــــوو((=
بعنجعــق((=
مرحبــــــــا((=
های.حالت چه طوره؟
گــفـتگـوے آزاد 【94】 235

سپاس شده توسط MONA-GH
(23-03-2014، 22:43)آتوسا(1) نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

منظورم فقط این بودکه این اسم هلن ورکساناواهوراکه مسلمونانمیزارن

پارمیدا لدفن فک کن بعد صحبت کن
من مسلمونم
اسمم مال دوران ساسانیان و زرتشتی
دلیل نمیشه منم زرتشت باشم:|
اوکی?
هلن و رکسانا هم همینطور!
اسمای خارجی نیستن!
مثه سارا که هم ایرانی ها میزارن هم خارجیا
 سپاس شده توسط Ξrιc logιc
کاربرپنهان کیه؟Dodgy
اهورا؟Dodgy
گــفـتگـوے آزاد 【94】 235

(23-03-2014، 22:45)erfan troll نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

سلام ابجی غزاله
سلام داداشی

(23-03-2014، 22:44)DJ✘ Mona نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

سلـآم ((=
هــــاي((=
هلــــوو((=
بعنجعــق((=
مرحبــــــــا((=
مرحبا .. :|
 سپاس شده توسط Ξrιc logιc
(23-03-2014، 22:45)آتوسا(1) نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(23-03-2014، 22:43)××~بهتـــرین××~ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

پارمیدا بت نمیخوره بچه مثبت باشی ! :|
من اخره منفی بودنم :|
من شمارونمیشناسم فقد
مائده واهوراوfrostورکساناودنیاو...میشناسم.:306:

من معرفی کردم دیه ! ..
شما نه جنگیدینو بردین

ما جنگیدیم و باختیم ..
رکسآنآ اسم یونآنیه
Shocked 
(23-03-2014، 22:46)NICKOLAS نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(23-03-2014، 22:43)آتوسا(1) نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

منظورم فقط این بودکه این اسم هلن ورکساناواهوراکه مسلمونانمیزارن

پارمیدا لدفن فک کن بعد صحبت کن
من مسلمونم
اسمم مال دوران ساسانیان و زرتشتی
دلیل نمیشه منم زرتشت باشم:|
اوکی?
هلن و رکسانا هم همینطور!
اسمای خارجی نیستن!
مثه سارا که هم ایرانی ها میزارن هم خارجیا
ایدا-رومیناو...شمامیخوای کارشناس اسم شوباشه فک کنم بگی اتوسابهتره129f
گــفـتگـوے آزاد 【94】 235

(23-03-2014، 22:46)ツ נڅــ ـ ـ ـےツ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(23-03-2014، 22:43)NICKOLAS نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(23-03-2014، 22:42)ツ נڅــ ـ ـ ـےツ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

هیم -_____________- ..

دختر پدر!(:
سلامBig Grin
سلام :| ..

خوبی?!

[-]
به اشتراک گذاری/بوکمارک (نمایش همه)
google Facebook cloob Twitter
برای ارسال نظر وارد حساب کاربری خود شوید یا ثبت نام کنید
شما جهت ارسال نظر در مطلب نیازمند عضویت در این انجمن هستید
ایجاد حساب کاربری
ساخت یک حساب کاربری شخصی در انجمن ما. این کار بسیار آسان است!
یا
ورود
از قبل حساب کاربری دارید? از اینجا وارد شوید.

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 30 مهمان