امتیاز موضوع:
  • 6 رأی - میانگین امتیازات: 3.83
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

گــفـتگـوے آزاد 【94】

(23-03-2014، 22:34)آتوسا(1) نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

همه مسیحین زرتشتین فقد من مسلمونم:tnp:

خیلی بچه مثبتی Dodgy
   دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
پیام ناشناس

/ (•◡•) \
آگهی
Shocked 
(23-03-2014، 22:34)NICKOLAS نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(23-03-2014، 22:31)آتوسا(1) نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(23-03-2014، 22:30)NICKOLAS نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(23-03-2014، 22:29)آتوسا(1) نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

چچچچچچچچچچچچچچچ.
همه میگن میخوام برم بایه اسم دیگه ثبت نام میکنن
مثل نیکی که بانام اتریسااومدDodgy

بن میشه این اکاننت-__-
به چه زبونی داری میحرفی؟Confused

میگم اگه با یه اسم دیگه بیان بن میشن:|
اینقد سخت بود?
بن دیگه چیه؟بن10:297:
گــفـتگـوے آزاد 【94】 233

سپاس شده توسط Δ.н.ο.υ.я.Δ
(23-03-2014، 22:34)××~بهتـــرین××~ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

بچه ها میشه معرفی کنید ؟!
من فقط هلن و پارمیدارو میشناسمBlush

اهم
بسمه الله الرحمن الرحیم
اعوذ بالله من الرشیطان الرجیم
بندع اهورا جهانی هستم
هجده ساله
از تهران!:|
نویسنده متخصص انجمن خبر!
والسلام
در پناه حق پیروز باشید
با تشکر(:
 سپاس شده توسط Dead Silence ، ★~ ற!ՖŠ дℛд ★~
این بآزی کی شروع می شع
(23-03-2014، 22:35)erfan troll نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(23-03-2014، 22:34)آتوسا(1) نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

خیلی بچه مثبتی Dodgy

زدی تو هدف:|
 سپاس شده توسط Ξrιc logιc
لینکشو به منم بدین پس
   دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
پیام ناشناس

/ (•◡•) \
(23-03-2014، 22:35)آتوسا(1) نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(23-03-2014، 22:34)NICKOLAS نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(23-03-2014، 22:31)آتوسا(1) نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(23-03-2014، 22:30)NICKOLAS نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(23-03-2014، 22:29)آتوسا(1) نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

چچچچچچچچچچچچچچچ.
همه میگن میخوام برم بایه اسم دیگه ثبت نام میکنن
مثل نیکی که بانام اتریسااومدDodgy

بن میشه این اکاننت-__-
به چه زبونی داری میحرفی؟Confused

میگم اگه با یه اسم دیگه بیان بن میشن:|
اینقد سخت بود?
بن دیگه چیه؟بن10:297:
بن ینی محروم میشی:|
منم مرضیه
15 ساله از تهرونAngel
خوشبختم اهورا
منم میخوام بازی ج و حSad
شما نه جنگیدینو بردین

ما جنگیدیم و باختیم ..
Smile 
(23-03-2014، 22:35)erfan troll نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

خیلی بچه مثبتی Dodgy
من همیشه مثبتم:4chs:
گــفـتگـوے آزاد 【94】 233

(23-03-2014، 22:40)××~بهتـــرین××~ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

منم مرضیه
15 ساله از تهرونAngel
خوشبختم اهورا
منم میخوام بازی ج و حSad

منم همینطور:|
 سپاس شده توسط Dead Silence

[-]
به اشتراک گذاری/بوکمارک (نمایش همه)
google Facebook cloob Twitter
برای ارسال نظر وارد حساب کاربری خود شوید یا ثبت نام کنید
شما جهت ارسال نظر در مطلب نیازمند عضویت در این انجمن هستید
ایجاد حساب کاربری
ساخت یک حساب کاربری شخصی در انجمن ما. این کار بسیار آسان است!
یا
ورود
از قبل حساب کاربری دارید? از اینجا وارد شوید.

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 13 مهمان