امتیاز موضوع:
  • 6 رأی - میانگین امتیازات: 3.83
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

گــفـتگـوے آزاد 【94】

(23-03-2014، 18:53)Donya Garmoosa2 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

ایمان تو خودتو نراحت نکن

واسـه چی ؟؟؟

بـــابـآ من زشــت .. ( کـه نیستـم )

ولـــ کن بابا ...

(23-03-2014، 18:53)இFATEMEHஇ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(23-03-2014، 18:50)**دلارام** نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(23-03-2014، 18:49)Jastin نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(23-03-2014، 18:47)**دلارام** نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(23-03-2014، 18:45)Jastin نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

الـاناس کـع احـمدهم سر و کلش پیـدا شه .. Sleepy
کدوم احمد؟

همـونی که تو اسمشو زیره اسمت نوشته بودی ..

Asal باید یک سوال از فـآطمه بپرسد، و فـآطمه باید در کمال صداقت به آن پاسخ دهد
رفته مسافرت نمیاد.
ب هممون پ.خ داده میدونیم Smile)))

نـآمرد بهــ من نـداد ..

جهــننم .. وللش ..Sleepy
 سپاس شده توسط இFATEMEHஇ
آگهی
(23-03-2014، 18:56)★MoRpHeUsS★ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(23-03-2014، 18:54)ツBlack staR نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

آره ملیناع (: منم خوبم :| البته ی دختر ع* داره اعصابمو خورد میکنه چن روزه :| !!

هییییی عسل ^__^ خوبیع (: ؟؟
تو اومدی اینستا مگه نع :} ؟؟

خوبم میتی^_^
اوهون:}
عکسامو دیدی :| !! (:

اون من بودم ((: !!
من رفتم(:
بای همگی(:
 سپاس شده توسط ✘ 2gнєтєя4єνєя ✘ ، Mιѕѕ UηυѕυαL ، இFATEMEHஇ
(23-03-2014، 18:57)Jastin نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(23-03-2014، 18:53)Donya Garmoosa2 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

ایمان تو خودتو نراحت نکن

واسـه چی ؟؟؟

ولـــ کن بابا ...

(23-03-2014، 18:53)இFATEMEHஇ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(23-03-2014، 18:50)**دلارام** نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(23-03-2014، 18:49)Jastin نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(23-03-2014، 18:47)**دلارام** نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

کدوم احمد؟

رفته مسافرت نمیاد.

نـآمرد بهــ من نـداد ..

جهــننم .. وللش ..Sleepy

امضات تو حلقمBig Grin
 سپاس شده توسط !~IмДи~!
(23-03-2014، 18:55)**دلارام** نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(23-03-2014، 18:54)Jastin نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(23-03-2014، 18:50)ツBlack staR نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(23-03-2014، 18:49)**دلارام** نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(23-03-2014، 18:48)இFATEMEHஇ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

بزغـآله
مسافرته.
گوسپند نه بزغاله (: !!

نگــو الـان همسـره مبارکش زنـگ میزنه چوخـُلی ... Big Grin
همسره مبارکش کیه؟؟؟؟خخخ
بابا نترســــ ...

تو رو میـگـم کَسه دیگـه ای نیس ...
 سپاس شده توسط Mιѕѕ UηυѕυαL
(23-03-2014، 18:56)**دلارام** نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(23-03-2014، 18:55)ツBlack staR نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(23-03-2014، 18:54)**دلارام** نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(23-03-2014، 18:53)ツBlack staR نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(23-03-2014، 18:51)**دلارام** نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

غیبت نکنید . Big GrinTongue
خودش میدونه بش میگم گوسپند ^__^
خوبی میترا جونم؟

اوهومــ .. !!

تو خوبی (: ؟؟

راستی اسمت چی بود :| من مغز خر خوردم -__- !!

مقسی خوبم. عآطفه.

آهــآن ^__-

مِلی وللش دلم نمیخاد اسمشو ببرم :| ینی با گ* هیچ تفاوتی نداره دختریکه ... !!
 سپاس شده توسط ✘ 2gнєтєя4єνєя ✘ ، இFATEMEHஇ
(23-03-2014، 18:59)Jastin نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(23-03-2014، 18:55)**دلارام** نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(23-03-2014، 18:54)Jastin نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(23-03-2014، 18:50)ツBlack staR نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(23-03-2014، 18:49)**دلارام** نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

مسافرته.
گوسپند نه بزغاله (: !!

نگــو الـان همسـره مبارکش زنـگ میزنه چوخـُلی ... Big Grin
همسره مبارکش کیه؟؟؟؟خخخ
بابا نترســــ ...

تو رو میـگـم کَسه دیگـه ای نیس ...

ایمان؟؟؟
 سپاس شده توسط Mιѕѕ UηυѕυαL ، !~IмДи~!
نه انگار کسی مارو تحویل بگیره
دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
گــفـتگـوے آزاد 【94】 186
 سپاس شده توسط !~IмДи~!
دافظ عسل ^_^
(23-03-2014، 18:57)Jastin نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

ایمان تو خودتو نراحت نکن

واسـه چی ؟؟؟

ولـــ کن بابا ...

کدوم احمد؟

رفته مسافرت نمیاد.

نـآمرد بهــ من نـداد ..

جهــننم .. وللش ..Sleepy

گفتـــه تـو خنگـی یـآدت نـی ((((((:
|:
 سپاس شده توسط !~IмДи~!

[-]
به اشتراک گذاری/بوکمارک (نمایش همه)
google Facebook cloob Twitter
برای ارسال نظر وارد حساب کاربری خود شوید یا ثبت نام کنید
شما جهت ارسال نظر در مطلب نیازمند عضویت در این انجمن هستید
ایجاد حساب کاربری
ساخت یک حساب کاربری شخصی در انجمن ما. این کار بسیار آسان است!
یا
ورود
از قبل حساب کاربری دارید? از اینجا وارد شوید.

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 15 مهمان