امتیاز موضوع:
  • 6 رأی - میانگین امتیازات: 3.83
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

گــفـتگـوے آزاد 【94】

(23-03-2014، 17:47)இFATEMEHஇ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(23-03-2014، 17:45)Jastin نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

گــفـتگـوے آزاد 【94】 170

پسره همسـایمون اینجاس ... خخخخ .. خدای خندس جیگـر .. فقطــ میخنده ..

میـآد کـنار در اتـآقم منو نگـا میکنـه .. میخواد بیـاد ولی چون چراغ خاموش میترسه .. Big Grin دلم میخواد گازش بگیرم ..Big GrinTongue

عنـتــر عنتــر عنتــر ی کـآری کـن مـن رای بیـآرم عنتـر (((:

ببخشــید ((((:

تو میـخوای رای بیـاری من بآید سگ دو بزنم ؟؟؟

امروز دهـنم سرویس شد تا این تاپیـکو زدم ...

برو مثه بععععععععضی ها چند بار عضو شو رای بده .. من چه میدونم ..
 سپاس شده توسط இFATEMEHஇ
آگهی
(23-03-2014، 17:49)First Star نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(23-03-2014، 17:46)L☺vely star نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(23-03-2014، 17:45)First Star نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(23-03-2014، 17:42)L☺vely star نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(23-03-2014، 17:40)First Star نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

-____-
مشید چرا اینگلیش تایپ میکنی ؟ :|

nadaram farsiii

آهـــا -___-

ihim khoubi ?:-*

هووم خوبم ^__^
با گوشی اومدی ؟ :|

kibordam farsi nadare :-*
all falling stars one day will land
all broken hearts one day will mend
and the end is still the end whether you want it or not
 سپاس شده توسط First Star
مونــآ !؟ ..
زنـده ای !؟ ..
(23-03-2014، 17:45)Jastin نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

گــفـتگـوے آزاد 【94】 170

میـآد کـنار در اتـآقم منو نگـا میکنـه .. میخواد بیـاد ولی چون چراغ خاموش میترسه .. Big Grin دلم میخواد گازش بگیرم ..Big GrinTongue

از کودکان متنفرم -_____-
 سپاس شده توسط இFATEMEHஇ ، !~IмДи~!
(23-03-2014، 17:50)Jastin نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(23-03-2014، 17:47)இFATEMEHஇ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

گــفـتگـوے آزاد 【94】 170

عنـتــر عنتــر عنتــر ی کـآری کـن مـن رای بیـآرم عنتـر (((:

ببخشــید ((((:

تو میـخوای رای بیـاری من بآید سگ دو بزنم ؟؟؟

امروز دهـنم سرویس شد تا این تاپیـکو زدم ...

برو مثه بععععععععضی ها چند بار عضو شو رای بده .. من چه میدونم ..

خیـــر مـن ازونـآش نیستــم ! بعــدشم کــی همچـین کـآری کـرده بوگـو بــرم بـری*م بش !!

امـروز چقـد بی اب شـدم ||:
|:
(23-03-2014، 17:49)ツ נڅــ ـ ـ ـےツ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

گــفـتگـوے آزاد 【94】 170

میـآد کـنار در اتـآقم منو نگـا میکنـه .. میخواد بیـاد ولی چون چراغ خاموش میترسه .. Big Grin  دلم میخواد گازش بگیرم ..Big GrinTongue
سگ :|

ایـول میخواستم با یه کلمه این بچه رو توصیفــ کنم .. Big Grin

خوده تولـه سگ .. درو بستم .. هعی میکوبه به در ... Big Grin
(23-03-2014، 17:49)இFATEMEHஇ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(23-03-2014، 17:48)L☺vely star نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(23-03-2014، 17:45)இFATEMEHஇ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(23-03-2014، 17:44)L☺vely star نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(23-03-2014، 17:41)இFATEMEHஇ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

گــــــــــــــریـه موکونمـــــآ cry girlcry girlcry girlcry girl
ha ?
miri posht saretam nega nomokoni kho bad migi mishnasamet -___-ha?
dokhi delam barat tange kho :-*

مــن گـــ*و بخــورم ||:

شـــمـآ رو ســره مـآ جـآ داریـع خـآنــومی ^ــــــ^

midooonam :|
hiiim ^____^

چــُس (((:

tu roohet eshgham :-*
all falling stars one day will land
all broken hearts one day will mend
and the end is still the end whether you want it or not
 سپاس شده توسط இFATEMEHஇ
(23-03-2014، 17:51)First Star نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

گــفـتگـوے آزاد 【94】 170

از کودکان متنفرم -_____-

بــزن قـدش .. بـه خـودم رفتـی ^ــ^
|:
 سپاس شده توسط First Star
ببخشیددیراومدم داشتم کیک میخوردم91
گــفـتگـوے آزاد 【94】 170

(23-03-2014، 17:47)L☺vely star نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

گــفـتگـوے آزاد 【94】 170

hiiiim :-*
chan saleshe?

2-3 ساله .. موهـآش بور . سفیــــــــــد ... مـن میخوام گـآزش بگیـرم .. میترسم گریه بیافته ..Big Grin
 سپاس شده توسط Ƥαяℓσนʂ ϱiяℓ

[-]
به اشتراک گذاری/بوکمارک (نمایش همه)
google Facebook cloob Twitter
برای ارسال نظر وارد حساب کاربری خود شوید یا ثبت نام کنید
شما جهت ارسال نظر در مطلب نیازمند عضویت در این انجمن هستید
ایجاد حساب کاربری
ساخت یک حساب کاربری شخصی در انجمن ما. این کار بسیار آسان است!
یا
ورود
از قبل حساب کاربری دارید? از اینجا وارد شوید.

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 36 مهمان