امتیاز موضوع:
  • 6 رأی - میانگین امتیازات: 3.83
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

گــفـتگـوے آزاد 【94】

(23-03-2014، 16:25)helenpak نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(23-03-2014، 16:23)Reza shottgunner نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(23-03-2014، 16:19)helenpak نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(23-03-2014، 16:14)Reza shottgunner نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(23-03-2014، 16:10)helenpak نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

چیه؟!
ببخشـــید خدا پدرتونو رحمت کنــــه ...

فقط یه سوال ایــن مقدار پــول یکم زیـــــــــــــاد نیــس ...؟ :N56:

یه پـــیشنــهادم دارم برات... بگم ؟

عسیسم اخه ببین 2 تا اپارتمان
یه رستوران
یه تالار تو تبریز
4 تا ویلا
2 تا خونه
...
خب دیگع
چیـ O__O؟

:N56: بوگاتی چی ؟ ندارین ؟

آدرستو بفرست ...
میخــایم با خانــواده بیــایم واســه یه امــر خیــر ...؟ اجــازه هست ...؟:ag54:

بیژور

غلط میکنی .

نمیگم پررو

مـــن به Aston Martin هم راضیــم بجــان تکــ بچـــم ...Angel
گــفـتگـوے آزاد 【94】 160
 سپاس شده توسط ツClas$i☪ J☯ ツ
آگهی
(23-03-2014، 16:27)Donya Garmoosa2 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(23-03-2014، 16:23)m enrique نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

دنیا بابا کجایی؟crying

(23-03-2014، 16:23)helenpak نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(23-03-2014، 16:21)m enrique نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(23-03-2014، 16:17)helenpak نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

محدثه!!!!!!!!!
روکی سلام!

شلام به روی ماهت خوبی؟محدثمTongueTongueTongueTongueTongueTongueTongueBig GrinBig GrinBig GrinBig GrinBig Grin

من عاشق انرکم !البوم جدیدش خیلی باحاله همون ***+love

پ افزودمت به لیست دوستامHeart من همه اهنگاشو دوس دارم بیشترشونم حفظمSmile
من همینجام

نیکی میناج بابا فک کردم دزدیدنت:cool:

(23-03-2014، 16:25)helenpak نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(23-03-2014، 16:23)Reza shottgunner نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(23-03-2014، 16:19)helenpak نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(23-03-2014، 16:14)Reza shottgunner نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(23-03-2014، 16:10)helenpak نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

چیه؟!

یه رستوران
یه تالار تو تبریز
4 تا ویلا
2 تا خونه
...
خب دیگع
چیـ O__O؟

آدرستو بفرست ...

بیژور

غلط میکنی .

نمیگم پررو

(23-03-2014، 16:23)m enrique نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

دنیا بابا کجایی؟crying

(23-03-2014، 16:23)helenpak نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(23-03-2014، 16:21)m enrique نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(23-03-2014، 16:17)helenpak نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

محدثه!!!!!!!!!
روکی سلام!

شلام به روی ماهت خوبی؟محدثمTongueTongueTongueTongueTongueTongueTongueBig GrinBig GrinBig GrinBig GrinBig Grin

من عاشق انرکم !البوم جدیدش خیلی باحاله همون ***+love

پ افزودمت به لیست دوستامHeart من همه اهنگاشو دوس دارم بیشترشونم حفظمSmile

همچنین!
جدی؟!
من خیلی کم!
خیلی بی ادبه!!!
خخخخ
خوب تصویریاشو نبین باباBig Grin
|=
با منم بحرفید !
(23-03-2014، 16:28)Reza shottgunner نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

یه رستوران
یه تالار تو تبریز
4 تا ویلا
2 تا خونه
...
خب دیگع
چیـ O__O؟

آدرستو بفرست ...

بیژور

غلط میکنی .

نمیگم پررو

کوفت برو بینیم ضایع!
 سپاس شده توسط .. ReZa ..
خوشگلا باید برقصن:hje::hje::hje::hje::hje:همه بیاید وسط
(23-03-2014، 16:30)pedram021 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

|=
با منم بحرفید !
یوهو:cool:
 سپاس شده توسط P e D i
(23-03-2014، 16:32)helenpak نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(23-03-2014، 16:30)pedram021 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

|=
با منم بحرفید !

ســلــام (:
محدثه ببین چطوره؟!
دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
http://www.uploadax.com/images/59032856119645698836.jpg
(23-03-2014، 16:32)helenpak نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

|=
با منم بحرفید !

هلن چن سالته؟
(23-03-2014، 16:31)helenpak نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(23-03-2014، 16:28)Reza shottgunner نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

یه رستوران
یه تالار تو تبریز
4 تا ویلا
2 تا خونه
...
خب دیگع
چیـ O__O؟

آدرستو بفرست ...

بیژور

غلط میکنی .

نمیگم پررو

کوفت برو بینیم ضایع!
شــــــــــوخی بــود بابا ... ناراحت نشی ... :]
گــفـتگـوے آزاد 【94】 160

[-]
به اشتراک گذاری/بوکمارک (نمایش همه)
google Facebook cloob Twitter
برای ارسال نظر وارد حساب کاربری خود شوید یا ثبت نام کنید
شما جهت ارسال نظر در مطلب نیازمند عضویت در این انجمن هستید
ایجاد حساب کاربری
ساخت یک حساب کاربری شخصی در انجمن ما. این کار بسیار آسان است!
یا
ورود
از قبل حساب کاربری دارید? از اینجا وارد شوید.

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 64 مهمان