امتیاز موضوع:
  • 6 رأی - میانگین امتیازات: 3.83
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

گــفـتگـوے آزاد 【94】

(23-03-2014، 14:54)سلنا654321 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

بدرود..........(:

می خوای بازم بمون =ا
آگهی
|: !!
دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
گــفـتگـوے آزاد 【94】 134
 سپاس شده توسط இFATEMEHஇ
سوال منو جواب بدینDodgy
دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
گــفـتگـوے آزاد 【94】 134
 سپاس شده توسط fatemeJB ، !~IмДи~!
یکی لینک اکانت میترا و بده
فاطی حرص نخور.سکته ناقص میکنیاTongueTongueBig GrinBig GrinBig Grin
 مخاطب פֿـاص نــבارҐ ! چوטּ פֿـوבҐ פֿـاصҐ .!!
گــفـتگـوے آزاد 【94】 134
(23-03-2014، 14:57)✘LOv!ηG_ShØw نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

|: !!

سلـآم !
|:
نه این دفعه خدایی رفتم بدرود
              گــفـتگـوے آزاد 【94】 134

گــفـتگـوے آزاد 【94】 134
 سپاس شده توسط Ξrιc logιc
(23-03-2014، 14:56)First Star نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

ایمان رفت منم برم
دافظ -__-

مگع شوورته هرجا میرع بری؟؟؟؟؟؟؟؟
گمشوع بینم!
شوخی کردم بای!
منم دارم میرم!
♥♥♥
البت واس عید دیدنی!

من برم مهمووووون
آی کام بک!
بای فعلن
Smile
Unknown
گــفـتگـوے آزاد 【94】 134
 سپاس شده توسط ツClas$i☪ J☯ ツ ، .. ReZa ..
(23-03-2014، 14:47)AVA JOON نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(23-03-2014، 14:42)Jastin نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(23-03-2014، 14:38)Donya Garmoosa2 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

ایماننننننننننننننننن قهری

نوچ

اوه اوه
این ایمان اولاخ چنقده طرفدار دارع!
25r30Dodgy

حسـود ... Dodgy
 سپاس شده توسط Thyme
(23-03-2014، 14:55)shamim 78 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(23-03-2014، 14:54)Reza shottgunner نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

پـــــــــــــــــــــــــوفـــ ... مثـه اینکه امروز کســی نمیخاد مارو تحویــــــل بگیـره ...

مـــــــــــــــــــا رفتیــــــم خیلی غمــنگیــز ...Sad

خوسلااام
درود بر تو ... :]
گــفـتگـوے آزاد 【94】 134
 سپاس شده توسط ʂհმოἶო

[-]
به اشتراک گذاری/بوکمارک (نمایش همه)
google Facebook cloob Twitter
برای ارسال نظر وارد حساب کاربری خود شوید یا ثبت نام کنید
شما جهت ارسال نظر در مطلب نیازمند عضویت در این انجمن هستید
ایجاد حساب کاربری
ساخت یک حساب کاربری شخصی در انجمن ما. این کار بسیار آسان است!
یا
ورود
از قبل حساب کاربری دارید? از اینجا وارد شوید.

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 138 مهمان