امتیاز موضوع:
  • 6 رأی - میانگین امتیازات: 3.83
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

گــفـتگـوے آزاد 【94】

(23-03-2014، 14:47)DJ✘ Mona نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

سلام ((:

سلام چه عجب بی موبایلی!

(23-03-2014، 14:47)ツ נڅــ ـ ـ ـےツ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

هیــم کسایی کـ, میدونم باید باشن ..

مـآمـآن مـآئده ..
بابا آهــورا
عمو عـرفان
داداش عرفان
عمو محمد
عمه مرضی
مامان بزرگ میترا
:| خاله بیتا Tongue
خاله هلن Big Grin
ایمانم نچ ..
عمه تارا :|
+
کسایی که دوست دارم ..

اخه جوجو خودمی خواهر زاده !
= دی
آگهی
(23-03-2014، 14:48)AVA JOON نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(23-03-2014، 14:44)First Star نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(23-03-2014، 14:42)AVA JOON نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(23-03-2014، 14:39)First Star نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

اینجا همه ناشناسن -___-

خفه شوع آخشــــــــــــــــــال
پس من اینجا چی کارمــــــــــــــــــــ؟
4fvf

آوا ^______________^

آواتارت رو عوض کن /:

مکشل توع با آواتار من چیع؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ عایا؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
^_-

اون دختره رو اعصابم اسکی میره/:
 سپاس شده توسط Thyme ، ツClas$i☪ J☯ ツ
(23-03-2014، 14:47)ஐற£ℒἶ†дஐ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(23-03-2014، 14:46)♥roki♥ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(23-03-2014، 14:44)ஐற£ℒἶ†дஐ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(23-03-2014، 14:42)♥roki♥ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

سَلآآآآآآآآم

چطوری دخی؟؟
Beh, mia figlia؟؟
خوووووبم مآمآنیBlush
اصن حس خوبی به آوآتآرم ندالمcryingcryingcrying

خو عوضش کن
ولی اون قبلیا را نذار خیلی بده^__-
می خوامهم بیو م رو هم آوآتآرم رو عوض کنم
(23-03-2014، 14:47)ツ נڅــ ـ ـ ـےツ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

مـآمـآن مـآئده ..
بابا آهــورا
عمو عـرفان
داداش عرفان
عمو محمد
عمه مرضی
مامان بزرگ میترا
خاله هلن Big Grin
ایمانم نچ ..
+
کسایی که دوست دارم ..
هممم من که هستم گــفـتگـوے آزاد 【94】 130
(23-03-2014، 14:48)#nIkI# نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

عرفان؟؟
یا همین الان شماره ماءدرو برام میفرستی یا میکشمت
-__-

ههه بده بدم گــفـتگـوے آزاد 【94】 130
   دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
پیام ناشناس

/ (•◡•) \
(23-03-2014، 14:49)helenpak نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(23-03-2014، 14:47)DJ✘ Mona نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

سلام ((:

سلام چه عجب بی موبایلی!

مـآمـآن مـآئده ..
بابا آهــورا
عمو عـرفان
داداش عرفان
عمو محمد
عمه مرضی
مامان بزرگ میترا
خاله هلن Big Grin
ایمانم نچ ..
+
کسایی که دوست دارم ..

اخه جوجو خودمی خواهر زاده !
= دی

خواهر زاده؟؟؟
من ابجی داشتم خبر نداشتم خودمHuhUndecided
              گــفـتگـوے آزاد 【94】 130

گــفـتگـوے آزاد 【94】 130
(23-03-2014، 14:50)♥roki♥ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(23-03-2014، 14:47)ஐற£ℒἶ†дஐ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(23-03-2014، 14:46)♥roki♥ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(23-03-2014، 14:44)ஐற£ℒἶ†дஐ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(23-03-2014، 14:42)♥roki♥ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

سَلآآآآآآآآم

چطوری دخی؟؟
Beh, mia figlia؟؟
خوووووبم مآمآنیBlush

خو عوضش کن
ولی اون قبلیا را نذار خیلی بده^__-
می خوامهم بیو م رو هم آوآتآرم رو عوض کنم

باشه دخی
هرطور دوس می داری
هَـ ـر چـ ـے ڪـ ـﮧِ هَـ سـ تَـҐ

هَـ ـر چـ ـے ڪـ ـﮧِ مـ ـے گَـ Ґ

هَـ ـر ڪـ آرـے ڪـ ـﮧِ مـ ـے ڪُـ نَـҐ

بـ ـﮧِ פֿُـ و בَҐ مَـ ر بـ وطـ ـﮧِ

مـآمـآن مـآئده ..
بابا آهــورا
عمو عـرفان
داداش عرفان
عمو محمد
عمه مرضی
مامان بزرگ میترا
خاله هلن Big Grin
ایمانم نچ ..
+
کسایی که دوست دارم ..

آوین آورین
ماهم حتمن فامیل دوریم نع؟؟؟؟؟؟؟
Dodgy:4chs:
دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
Unknown
گــفـتگـوے آزاد 【94】 130
(23-03-2014، 14:48)♥roki♥ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(23-03-2014، 14:46)helenpak نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(23-03-2014، 14:44)Jastin نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(23-03-2014، 14:41)Donya Garmoosa2 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(23-03-2014، 14:39)Jastin نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

shut up please & close the fyxxp

i am talking with you speak with me please

بـآشه ...

هلن بس کن دیـگه ... مگـه نمیدونین اینگلیسی نوشتن خلاف قوانین فلشه ؟؟؟؟

باشع باع Dodgy
ایمانم فقط حال گیره

سَلآآآآآآآآم

سلام رکی ♥

(23-03-2014، 14:44)××~بهتـــرین××~ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(23-03-2014، 14:42)ツ נڅــ ـ ـ ـےツ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

میخوام لیست دوستامو از نو بزارم 0.0 کی حـاظر بره تـوش !؟ ..

من گذاشتمت تو هم بزار غزلی Big Grin

مننننننننننننننننننننننننننننننن منم می خوم
سلآم هلن خوبیییییییی؟؟؟؟؟؟؟

مرسی عسیم
خیلیییییییییییییی

(23-03-2014، 14:48)Donya Garmoosa2 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

یه موضوعععععععععععع باحال................کی تایتانیکو دیدهHuhیکی دیگه کی دوسپسر دارههههههههههه

منBig Grin
(23-03-2014، 14:48)shamim 78 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

سَلآآآآآآآآم

چطوری دخی؟؟
Beh, mia figlia؟؟
خوووووبم مآمآنیBlush

سلا!!!م
رکی گلی
اووم...آواتارت خوبهAngel
سلآم گلم بآشه ولی عوضش می کنم
(23-03-2014، 14:49)ERF@N نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

عمو عـرفان

این منما. توجه کنید منم. منم منم بهفهم منم:183:

وااای
ینی تو برادر شوهر و دایی منی؟؟Big GrinBig GrinBig GrinBig Grin
دایی جووووووووووووووووووووووووون
              گــفـتگـوے آزاد 【94】 130

گــفـتگـوے آزاد 【94】 130
 سپاس شده توسط ERF@N

[-]
به اشتراک گذاری/بوکمارک (نمایش همه)
google Facebook cloob Twitter
برای ارسال نظر وارد حساب کاربری خود شوید یا ثبت نام کنید
شما جهت ارسال نظر در مطلب نیازمند عضویت در این انجمن هستید
ایجاد حساب کاربری
ساخت یک حساب کاربری شخصی در انجمن ما. این کار بسیار آسان است!
یا
ورود
از قبل حساب کاربری دارید? از اینجا وارد شوید.

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 107 مهمان