امتیاز موضوع:
  • 6 رأی - میانگین امتیازات: 3.83
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

گــفـتگـوے آزاد 【94】

(23-03-2014، 14:11)ERF@N نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

درود بکس. اگه لاین دارید اد کنید erfan.td

تو هم اگه اینستا داری فالوو کن helen_pok
آگهی
مائده چ علاقه ای به واژه درود داری ! ..Big Grin
شما نه جنگیدینو بردین

ما جنگیدیم و باختیم ..
(23-03-2014، 14:13)ERF@N نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(23-03-2014، 14:10)helenpak نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(23-03-2014، 14:05)سلنا654321 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(23-03-2014، 14:04)helenpak نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(23-03-2014، 14:03)سلنا654321 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

بهله
پس چس فکر کردین 3سال میرم کلاسااااااااااBig GrinBig GrinBig Grin

واییی راس میگی؟!
بیا با هم بحرفیم!
اوهایوع!!ری جان
من چینیا بلدینا سمبل کنینا

دوشتیعا؟!
اوکی بزار تایپ کنم بهتر بفهمی
现在你相反,你俊说,这是从以前的有什么不同?

住口

اگه راس میگین جواب اینو بدین

ghastankil,ftgjn:cool:
              گــفـتگـوے آزاد 【94】 115

گــفـتگـوے آزاد 【94】 115
(23-03-2014، 14:14)shamim 78 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(23-03-2014، 14:11)ஐற£ℒἶ†дஐ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

گرسنه امConfused
دلم غذا نمی خوادSad
دوباره مثه قبل شدم
حالا ک این طوریه اعتصاب غذا می کنم میگم تا نریم شمال هیچی نمی خورم اونا هم خبر ندارن خودم میل ندارم
چ نقشه هاییBig GrinBig Grin

برات آرزوی موفقیت درنقشه ات میکنم(=Angel

می30^__-

هلن ایتالیایی بلدی؟؟؟
هَـ ـر چـ ـے ڪـ ـﮧِ هَـ سـ تَـҐ

هَـ ـر چـ ـے ڪـ ـﮧِ مـ ـے گَـ Ґ

هَـ ـر ڪـ آرـے ڪـ ـﮧِ مـ ـے ڪُـ نَـҐ

بـ ـﮧِ פֿُـ و בَҐ مَـ ر بـ وطـ ـﮧِ

سپاس شده توسط ツClas$i☪ J☯ ツ
(23-03-2014، 14:11)سلنا654321 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(23-03-2014، 14:10)helenpak نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(23-03-2014، 14:05)سلنا654321 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(23-03-2014، 14:04)helenpak نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(23-03-2014، 14:03)سلنا654321 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

بهله
پس چس فکر کردین 3سال میرم کلاسااااااااااBig GrinBig GrinBig Grin

واییی راس میگی؟!
بیا با هم بحرفیم!
اوهایوع!!ری جان
من چینیا بلدینا سمبل کنینا

دوشتیعا؟!
اوکی بزار تایپ کنم بهتر بفهمی
现在你相反,你俊说,这是从以前的有什么不同?
اهم اهم
کمکـــــــــــــــــــــــــ
من نمیتونم نفس بکشم در تلفظ جمله ی你俊说,的有什么نفس کم اوردمBig Grin

ایمان بیا بهش نفس مصنوعی بدع خخخخخخخخخخخخخخخخخخخ

(23-03-2014، 14:14)سلنا654321 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(23-03-2014، 14:12)helenpak نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(23-03-2014، 14:10)سلنا654321 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

هلن پکینا چیشد چینی حرف زدیناBig Grin

هاع؟!
هندی حرف می ززنی؟؟؟؟
اونم بلدم!

به به افرینا هلن پکیناBig Grin

خخخخخخخخ
(23-03-2014، 14:15)××~بهتـــرین××~ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

مائده چ علاقه ای به واژه درود داری ! ..Big Grin

هه هه هه ارعBig Grin
              گــفـتگـوے آزاد 【94】 115

گــفـتگـوے آزاد 【94】 115
(23-03-2014، 14:15)ஐற£ℒἶ†дஐ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(23-03-2014، 14:14)shamim 78 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(23-03-2014، 14:11)ஐற£ℒἶ†дஐ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

گرسنه امConfused
دلم غذا نمی خوادSad
دوباره مثه قبل شدم
حالا ک این طوریه اعتصاب غذا می کنم میگم تا نریم شمال هیچی نمی خورم اونا هم خبر ندارن خودم میل ندارم
چ نقشه هاییBig GrinBig Grin

برات آرزوی موفقیت درنقشه ات میکنم(=Angel

می30^__-

هلن ایتالیایی بلدی؟؟؟

اعتصاب جواب نمیده امتحان کردمAngel
دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
گــفـتگـوے آزاد 【94】 115
 سپاس شده توسط ஐற£ℒἶ†дஐ
من برم ناهار
همین الان نقشه کشیدما زودی یادم رفت
هَـ ـر چـ ـے ڪـ ـﮧِ هَـ سـ تَـҐ

هَـ ـر چـ ـے ڪـ ـﮧِ مـ ـے گَـ Ґ

هَـ ـر ڪـ آرـے ڪـ ـﮧِ مـ ـے ڪُـ نَـҐ

بـ ـﮧِ פֿُـ و בَҐ مَـ ر بـ وطـ ـﮧِ

(23-03-2014، 14:14)erfan troll نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(23-03-2014، 14:11)Jastin نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(23-03-2014، 14:08)erfan troll نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(23-03-2014، 14:06)Jastin نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(23-03-2014، 14:02)First Star نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

مهمون داریم دوتاشون پسرنAngel
الان حس مردم آزاری من فعال شده Big Grin

بشین سره جـات بچـه ..

پسـرا خطرنـآکنـآ .. بهتــ گفتـه باشم ..

مخصوصآ اگـه صداشـون کردی تو اتآقت .. یه کآردی ، تبری , چاقویی ،یه چی بگیر دستت //

Big GrinBig GrinBig Grin
Big GrinBig GrinBig Grin

میـان میزنن میترکــوننت شـر میشی ... Big GrinBig Grin

اصتغفرالله گــفـتگـوے آزاد 【94】 115

خخخخخخ ..

استغفرالله این شکلیـه

با این س

...
Dodgy

اقا مگه داریم گفتاری میگیم سش معلوم میشه؟گــفـتگـوے آزاد 【94】 115

هاع ؟؟؟؟؟؟ جی عرفـآن ؟ Huh
そうそのような話をしないでください
   دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
پیام ناشناس

/ (•◡•) \

[-]
به اشتراک گذاری/بوکمارک (نمایش همه)
google Facebook cloob Twitter
برای ارسال نظر وارد حساب کاربری خود شوید یا ثبت نام کنید
شما جهت ارسال نظر در مطلب نیازمند عضویت در این انجمن هستید
ایجاد حساب کاربری
ساخت یک حساب کاربری شخصی در انجمن ما. این کار بسیار آسان است!
یا
ورود
از قبل حساب کاربری دارید? از اینجا وارد شوید.

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 33 مهمان