امتیاز موضوع:
  • 6 رأی - میانگین امتیازات: 3.83
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

گــفـتگـوے آزاد 【94】

(23-03-2014، 12:40)F A R ! N نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(23-03-2014، 12:38)#nIkI# نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(23-03-2014، 12:34)F A R ! N نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(23-03-2014، 12:29)#nIkI# نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(23-03-2014، 12:27)F A R ! N نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

شمیم؟؟؟ (!_!)

نیکی من یه سوال دارم ازت!!
بوگم؟؟؟؟؟؟؟ :/

اوهوم
بوگو
^.^

تو قبل از این که توی انجمن عضو شی
تو خوده سایت بازی های آنلاین هم بازی میکردی؟؟
اسمت ویکی نبود عایا؟؟؟؟
و کسی به اسم یشیم نمیشناختی؟؟

چرا بازی میکردم ولی نه با اسم ویکی

اسمت چی بوده؟

niki
یا n!k!
درست یادم نی
Tell these girls
they don’t need men
-to feel like -women
 سپاس شده توسط F A R ! N
آگهی
(23-03-2014، 12:40)DJ✘ Mona نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(23-03-2014، 12:39)F A R ! N نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

یه نفر تو لیست سیاهمه!!!!!
باس بیارمش بیرونع!!

من 15 نفر تو ليست سياهمن

3 نفر!!!!
اون دوتا هنوز آدم نشدن اما این یکی که الان توی گفتوگو هس رو میخوام بیارم بیرون!!!
:/
گــفـتگـوے آزاد 【94】 92

سپاس شده توسط MONA-GH
سلام:ا
هَـ ـر چـ ـے ڪـ ـﮧِ هَـ سـ تَـҐ

هَـ ـر چـ ـے ڪـ ـﮧِ مـ ـے گَـ Ґ

هَـ ـر ڪـ آرـے ڪـ ـﮧِ مـ ـے ڪُـ نَـҐ

بـ ـﮧِ פֿُـ و בَҐ مَـ ر بـ وطـ ـﮧِ

سپاس شده توسط F A R ! N ، First Star
(23-03-2014، 12:39)F A R ! N نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

یه نفر تو لیست سیاهمه!!!!!
باس بیارمش بیرونع!!

دونفر رو من گذاشتم -___-
 سپاس شده توسط F A R ! N
(23-03-2014، 12:41)"K!nd~G!Яl نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

بـ ـ ـآی،فَـ ـ ـرین،مونـ ـ ـآ
خوش بگذره
دافظ ^_^

(23-03-2014، 12:45)ஐற£ℒἶ†дஐ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

سلام ملی ^_^
گــفـتگـوے آزاد 【94】 92

سپاس شده توسط ஐற£ℒἶ†дஐ
بگين كيا ت و ليست سياهتونن منم ميگم((=
گــفـتگـوے آزاد 【94】 92
 سپاس شده توسط F A R ! N
(23-03-2014، 12:45)ஐற£ℒἶ†дஐ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

سلام ملیتا ^_^
 سپاس شده توسط ஐற£ℒἶ†дஐ
ايمان بودو -_-
گــفـتگـوے آزاد 【94】 92
(23-03-2014، 12:39)#nIkI# نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(23-03-2014، 12:34)shamim 78 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(23-03-2014، 12:26)#nIkI# نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(23-03-2014، 12:25)shamim 78 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(23-03-2014، 12:21)#nIkI# نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

شمیم. ^.^

چطورمطوری نیکی جونم+__+

خوبم
تو چجوری¿!
*__*
خیلی سرحال>__<

پس چرا قیافت اینجوریه؟¿

دارم میخندم^__^

بدون سیب

کاشف جاذبه می شدم،

تنها اگر :

من و تو و نگاهـــــــــــــــــــــ ــــت،

قبل از نیوتن بودیـــــــــــــــــــــ ـــــــــــــــــــــــــ ــــــــــــــــم

(23-03-2014، 12:47)DJ✘ Mona نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

ايمان بودو -_-

اوووم
واس من یکیش Ashkan Eblis بود
-__-
Tell these girls
they don’t need men
-to feel like -women
 سپاس شده توسط MONA-GH

[-]
به اشتراک گذاری/بوکمارک (نمایش همه)
google Facebook cloob Twitter
برای ارسال نظر وارد حساب کاربری خود شوید یا ثبت نام کنید
شما جهت ارسال نظر در مطلب نیازمند عضویت در این انجمن هستید
ایجاد حساب کاربری
ساخت یک حساب کاربری شخصی در انجمن ما. این کار بسیار آسان است!
یا
ورود
از قبل حساب کاربری دارید? از اینجا وارد شوید.

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 82 مهمان