امتیاز موضوع:
  • 6 رأی - میانگین امتیازات: 3.83
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

گــفـتگـوے آزاد 【94】

ايمان دو سري بزار
گــفـتگـوے آزاد 【94】 91
آگهی
یه نفر تو لیست سیاهمه!!!!!
باس بیارمش بیرونع!!
گــفـتگـوے آزاد 【94】 91

سپاس شده توسط "K!nd~G!Яl"
(23-03-2014، 12:34)shamim 78 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(23-03-2014، 12:26)#nIkI# نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(23-03-2014، 12:25)shamim 78 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(23-03-2014، 12:21)#nIkI# نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(23-03-2014، 12:20)shamim 78 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

سلا!!1م بروبچ^__^

شمیم. ^.^

چطورمطوری نیکی جونم+__+

خوبم
تو چجوری¿!
*__*

خیلی سرحال>__<

پس چرا قیافت اینجوریه؟¿
Tell these girls
they don’t need men
-to feel like -women
بچه ها من رفتم مسافرت یکروزه
بــــــــــآی اُلـ بکـ ـ ـس
 سپاس شده توسط MONA-GH ، F A R ! N
(23-03-2014، 12:38)#nIkI# نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(23-03-2014، 12:34)F A R ! N نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(23-03-2014، 12:29)#nIkI# نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(23-03-2014، 12:27)F A R ! N نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(23-03-2014، 12:25)shamim 78 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

چطورمطوری نیکی جونم+__+

شمیم؟؟؟ (!_!)

نیکی من یه سوال دارم ازت!!
بوگم؟؟؟؟؟؟؟ :/

اوهوم
بوگو
^.^

تو قبل از این که توی انجمن عضو شی
تو خوده سایت بازی های آنلاین هم بازی میکردی؟؟
اسمت ویکی نبود عایا؟؟؟؟
و کسی به اسم یشیم نمیشناختی؟؟

چرا بازی میکردم ولی نه با اسم ویکی

اسمت چی بوده؟
گــفـتگـوے آزاد 【94】 91

(23-03-2014، 12:39)F A R ! N نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

باس بیارمش بیرونع!!

من 15 نفر تو ليست سياهمن
گــفـتگـوے آزاد 【94】 91
 سپاس شده توسط F A R ! N
بـ ـ ـآی،فَـ ـ ـرین،مونـ ـ ـآ
 سپاس شده توسط MONA-GH ، F A R ! N
(23-03-2014، 12:40)"K!nd~G!Яl نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

بچه ها من رفتم مسافرت یکروزه
بــــــــــآی اُلـ بکـ ـ ـس

باي
گــفـتگـوے آزاد 【94】 91
(23-03-2014، 12:39)F A R ! N نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

باس بیارمش بیرونع!!

هووووووم
یادش بخیر یه زمانی این اشکان بی*عور با صتا اکانت مزاحمم میشد
منم. مجبور میشدم همشو بزارم لیست سیام
دیروز همشو خالی کردم
*__*
Tell these girls
they don’t need men
-to feel like -women
(23-03-2014، 12:36)#nIkI# نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(23-03-2014، 12:34)Jastin نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(بیشترین تعداد گزینه‌ها: 20 گزینه)

24 تا داوطلب داریم ..

ولی میتونیم 20 تا بزاریم نظر سنجی ......

ضد حال خوردیم .. باید 4 نفرو پـآک کنم ..

تازه تو که میخواستی 50 ،60 نفر باشن
o_O
نمدونم ..

برم 4 نفر اخری رو که ثبت کردن رو پـآک کنم ..

پاک شدن ..
 سپاس شده توسط MONA-GH

[-]
به اشتراک گذاری/بوکمارک (نمایش همه)
google Facebook cloob Twitter
برای ارسال نظر وارد حساب کاربری خود شوید یا ثبت نام کنید
شما جهت ارسال نظر در مطلب نیازمند عضویت در این انجمن هستید
ایجاد حساب کاربری
ساخت یک حساب کاربری شخصی در انجمن ما. این کار بسیار آسان است!
یا
ورود
از قبل حساب کاربری دارید? از اینجا وارد شوید.

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 30 مهمان