22-03-2014، 17:08
غــَمگیــنم ...
همــاننـــــد دلقکــی کــه رو ی صحنســت و
میبیـــند معشوقش با عشقش به او میخنــدند ...
همــاننـــــد دلقکــی کــه رو ی صحنســت و
میبیـــند معشوقش با عشقش به او میخنــدند ...
|
<×♣بُغــ~ــضِ قَلـَ♥ــم نــُ×ــسخه ِ ✘ ωــہ × 3 ✘ ♣ ×> |
|||||||||||||||||||||||
22-03-2014، 17:08
غــَمگیــنم ...
همــاننـــــد دلقکــی کــه رو ی صحنســت و میبیـــند معشوقش با عشقش به او میخنــدند ...
22-03-2014، 18:08
مــــــیدانـــی اشتــــباه از کجـــــاستـــــ ...؟
ازکســـــــی نیــستـــــ ....! اشـــــتباه از "مــــــن" اســـــتـــــ ... هــــر جـــا رنجیــدم به روی کســـــــی نیـــــاوردم "لبخنـــد" زدم فــکر کــردند درد نـــدارد "محکــــم تـــر" زدنــــــــد..
22-03-2014، 19:22
ﻭﻗﺘﯽ ﯾﻪ ﺯﻥ ﺑﻬﺖ ﮔﯿﺮ ﻣﯿﺪﻩ …
ﺍﺯﺕ ﺟﻮﺍﺏ ﻣﯿﺨﻮﺍﺩ … ﺣﺴﻮﺩﯾﺶ ﮐﻼﻓﺖ ﮐﺮﺩﻩ … ﺧﻮﺷﺤﺎﻝ ﺑﺎﺵ !! ﭼﻮﻥ ﻋﺎﺷﻘﺘﻪ … ﺩﺍﺭﻩ ﻭﺍﺳﻪ ﺩﺍﺷﺘﻨﺖ ﻣﯽ ﺟﻨﮕﻪ … ﺍﻣﺎ ﻭﺍﯼ ﺑﻪ ﺣﺎﻝ ﺭﻭﺯﯼ ﮐﻪ … ﺳﺎﮐﺖ ﺷﻪ …
22-03-2014، 20:13
ب زندگـــــــــی ام پوزخند نزن.....
روز کســــی را داشتم ..... ک با تمام وجود صـــــــــدایم میکرد عــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــشقم
23-03-2014، 9:20
الکـــے امیدوارش نکن
الکـــے دلخوشش نکن الکـــے بش نگو رسیدے زنگ بزن الکـــے اسمشو صدا نکن که طرف بگه جووووونم الکـــے هی نگو عشقِ مــن زندگے ِ من اون داره حرفاتو باور میکنه لعنتـــــــــــــــــــے وقتے میری داغون میشه داغـــــــــــــــــــــون...
23-03-2014، 12:16
ســــ ـــ ـــخت است...
سخت است درک کردن دخــــ ـــــتری که غــ ـــم هایـــــ ـش را خودش میـــ ــداند و دلش ... که همه تنـــ ـــــ ـــــها لبــــخـــندهایش را میبینند ؛ که حســــ ــــــ ـــــرت میـــــخورند بـــخاطر شاد بودنــــ ــــ ـــش ... بخاطر خنده هایـــــــ ــــــــ ــــش ... ... و هیــــــ ـــــــــ ــــــچکس جز همان دختـــــ ـــــر نمیــ ـــداند چقدر تنهاســ ـــــت ... که چقدر میـــــــــ ـــــــ ـــــترسد ... از باخـــــــــ ــــــــتن ... از اعتــــ ــــــ ــــــمادِ بی حاصلش ... از یــــــ ـــــــــ ــــــخ زدن احساس و قلبــــــ ـــــــ ــــش ... از زندگــــــ ـــــــــــ ــــــی ...
23-03-2014، 12:25
زیر باران
چتر به دست نمیگیرم دیگر از صدای صاعقه نمی ترسم حالا خوب می دانم این صدای مهیب ؛ همان لحن خیس و ساده باران است همان شوق آسمان برای بوسیدن زمین که گاهی از هیاهوی ابرها خسته می شوند می آیند روی زمین تا زمینی بودن را تجربه کنند و اگر هم دستشان رسید از درخت بی سایه ای سیب سکوت بچینند آن وقت از مرگ واژه ها در زمین به آسمان شکایت کنند باران را دوست دارم حتی اگر از سادگی هایم پیش ابرها بد بگوید ...
23-03-2014، 16:44
وقتے کسے اندازتــــ نیستــــ
دستـــــ بہ اندازه ے خودتـــــ نزטּ...
25-03-2014، 10:57
این روزها گاهی
از روز و ماه و سال ، از تقویم از روزنامه بی خبر هستم حس میکنم گاهی کمی کمتر گاهی شدیدا بیشتر هستم حتی اگر میشد بگویم این روزها گاهی خدا را هم یک جور دیگر می پرستم ... "قیصر امین پور"
| |||||||||||||||||||||||
|
به اشتراک گذاری/بوکمارک (نمایش همه) | |||||||
برای ارسال نظر وارد حساب کاربری خود شوید یا ثبت نام کنید | ||
شما جهت ارسال نظر در مطلب نیازمند عضویت در این انجمن هستید | ||
ایجاد حساب کاربری
ساخت یک حساب کاربری شخصی در انجمن ما. این کار بسیار آسان است!
|
یا |
ورود
از قبل حساب کاربری دارید? از اینجا وارد شوید.
|