امتیاز موضوع:
  • 6 رأی - میانگین امتیازات: 3.83
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

گــفـتگـوے آزاد 【94】

این چرا نمیفهمم میگم نه مث پسر عموش یه دنده هس
آگهی
(22-03-2014، 23:02)آتوسا(1) نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

اخه دانیالوهرکی ببینه عاشقش میشهcry girl

باش بابا تو راست میگی . آدم هرچی باشه مثل اون سوسول نباشه . من دیگه هیچی نمیگم باید برم کم کم بخوابم . آتوسا شما هم انشالا به پای هم پیر میشین
.
.
.
خداحافظ همه
Jackson Pollock paint a picture, see my vision through it
(22-03-2014، 23:05)#nIkI# نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(22-03-2014، 23:02)آتوسا(1) نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

اوغ
بس کن حالمو بهم زدی
ازعشق بدم میاد...
گــفـتگـوے آزاد 【94】 47

سلااام^_^
دانیال کیه؟!

بدون سیب

کاشف جاذبه می شدم،

تنها اگر :

من و تو و نگاهـــــــــــــــــــــ ــــت،

قبل از نیوتن بودیـــــــــــــــــــــ ـــــــــــــــــــــــــ ــــــــــــــــم

سپاس شده توسط [ niki ]
اَ اسم دانیال بدم میآد :| .. !!
 سپاس شده توسط MONA-GH
باید برم بای
 سپاس شده توسط [ niki ]
Smile 
(22-03-2014، 23:06)★★ Ali ★★ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

باش بابا تو راست میگی . آدم هرچی باشه مثل اون سوسول نباشه . من دیگه هیچی نمیگم باید برم کم کم بخوابم . آتوسا شما هم انشالا به پای هم پیر میشین
.
.
.
خداحافظ همه
نمیتونم چون 4سال ازش بزرگم.
گــفـتگـوے آزاد 【94】 47

خدافس مونا عشقی ^__-

بقیه هم خدافس :| .. !!
 سپاس شده توسط MONA-GH ، [ niki ]
(22-03-2014، 23:07)ツBlack staR نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

اَ اسم دانیال بدم میآد :| .. !!

اره -_-
گــفـتگـوے آزاد 【94】 47
(22-03-2014، 23:07)shamim 78 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

سلااام^_^
دانیال کیه؟!

سلام
یه آدم مزخرف
Dodgy
Tell these girls
they don’t need men
-to feel like -women

[-]
به اشتراک گذاری/بوکمارک (نمایش همه)
google Facebook cloob Twitter
برای ارسال نظر وارد حساب کاربری خود شوید یا ثبت نام کنید
شما جهت ارسال نظر در مطلب نیازمند عضویت در این انجمن هستید
ایجاد حساب کاربری
ساخت یک حساب کاربری شخصی در انجمن ما. این کار بسیار آسان است!
یا
ورود
از قبل حساب کاربری دارید? از اینجا وارد شوید.

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 31 مهمان