امتیاز موضوع:
  • 6 رأی - میانگین امتیازات: 3.83
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

گــفـتگـوے آزاد 【94】

(22-03-2014، 23:00)erfan troll نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

چی میگیییییییید؟ 
نیکی اینا چی میگن ؟

سوال منم دقیقا همینه
-__-
Tell these girls
they don’t need men
-to feel like -women
آگهی
اخه دانیالوهرکی ببینه عاشقش میشهcry girl
گــفـتگـوے آزاد 【94】 46

(22-03-2014، 23:01)#nIkI# نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(22-03-2014، 22:59)♥ماریا♥ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(22-03-2014، 22:58)#nIkI# نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(22-03-2014، 22:55)♥ماریا♥ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(22-03-2014، 22:54)#nIkI# نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

بخدا اگ بری خودم میکشمت
>__<
بیا بکش من از خدامه حالم خیلی بده اگه امشب بهم پ.خ نمیداد حالم بهتر بود ولی الانcrying

جون من گریه نکن منم گریم میگیره
crying
ربونت بشم عزیزمHeartHeart

نرو دیگه
آخه دلم برات میتنگه
crying
منم دلم واست تنگ میشه

باش نمیرم میزارمشون تو لیست سیاه ببینم چی میشه
هركي به زرشت ويااا هر دين ديگه بي احترامي كنه اختار ميگيره
گــفـتگـوے آزاد 【94】 46
 سپاس شده توسط Mιѕѕ UηυѕυαL
میخوادسربازشه نه اینکه بره سربازی فقط.Dodgy
گــفـتگـوے آزاد 【94】 46

(22-03-2014، 23:02)♥ماریا♥ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(22-03-2014، 23:01)#nIkI# نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(22-03-2014، 22:59)♥ماریا♥ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(22-03-2014، 22:58)#nIkI# نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(22-03-2014، 22:55)♥ماریا♥ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

بیا بکش من از خدامه حالم خیلی بده اگه امشب بهم پ.خ نمیداد حالم بهتر بود ولی الانcrying

crying

نرو دیگه
آخه دلم برات میتنگه
crying
منم دلم واست تنگ میشه

آفرین
Tell these girls
they don’t need men
-to feel like -women
من توهین نکردم بااون میترا233بودم صب کن.Angry
گــفـتگـوے آزاد 【94】 46

(22-03-2014، 23:04)#nIkI# نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(22-03-2014، 23:02)♥ماریا♥ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

crying

نرو دیگه
آخه دلم برات میتنگه
crying
منم دلم واست تنگ میشه

آفرین
قربونت عزیزمHeartHeart
 سپاس شده توسط [ niki ]
(22-03-2014، 23:02)آتوسا(1) نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

اخه دانیالوهرکی ببینه عاشقش میشهcry girl

اوغ
بس کن حالمو بهم زدی
Tell these girls
they don’t need men
-to feel like -women
 سپاس شده توسط Jack Daniel'ѕ
دانیال cry girl
گــفـتگـوے آزاد 【94】 46

[-]
به اشتراک گذاری/بوکمارک (نمایش همه)
google Facebook cloob Twitter
برای ارسال نظر وارد حساب کاربری خود شوید یا ثبت نام کنید
شما جهت ارسال نظر در مطلب نیازمند عضویت در این انجمن هستید
ایجاد حساب کاربری
ساخت یک حساب کاربری شخصی در انجمن ما. این کار بسیار آسان است!
یا
ورود
از قبل حساب کاربری دارید? از اینجا وارد شوید.

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 29 مهمان