امتیاز موضوع:
  • 6 رأی - میانگین امتیازات: 3.83
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

گــفـتگـوے آزاد 【94】

روآب بخندیDodgy
گــفـتگـوے آزاد 【94】 45

آگهی
(22-03-2014، 22:58)#nIkI# نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(22-03-2014، 22:55)♥ماریا♥ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(22-03-2014، 22:54)#nIkI# نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(22-03-2014، 22:51)♥ماریا♥ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(22-03-2014، 22:49)#nIkI# نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

بمیرم برات
گریه نکن عزیزم
خدافس واسه همیشه

بخدا اگ بری خودم میکشمت
>__<
بیا بکش من از خدامه حالم خیلی بده اگه امشب بهم پ.خ نمیداد حالم بهتر بود ولی الانcrying

جون من گریه نکن منم گریم میگیره
crying
قربونت بشم عزیزمHeartHeart

عجیبه ها میگم نمیخوام هعی میگه دوست دارم
علی ، نیوشا ، آتوسا ، نیکی و بقیه 
ازتون خداحافظی میکنم فردا برمیگردم
 سپاس شده توسط [ niki ] ، #marya#
باتوهم نبودم black starبامیترا233نمیدونی کیه صب کن ادرسشومدمSleepy
گــفـتگـوے آزاد 【94】 45

پارمیدا بسه دیگه انقد دانیال دانیال کردی حالم بهم خورد
تفه
Dodgy
Tell these girls
they don’t need men
-to feel like -women
چی میگیییییییید؟ 
نیکی اینا چی میگن ؟
   دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
پیام ناشناس

/ (•◡•) \
(22-03-2014، 22:56)amir hossein.z نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(22-03-2014، 22:52)آتوسا(1) نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(22-03-2014، 22:50)سکل ★★ Ali ★★ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(22-03-2014، 22:48)amir hossein.z نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(22-03-2014، 22:45)★★ Ali ★★ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

کی هست داداش من برم حالشو بگیرم Dodgy
داش علی یه بنده خدایی بود اسمش دانیال1999 بود 
هرچقدر دوست داری برو حالشو بگیر 
اینقدر حال میده

نه بابا عیول . خب خوبه سوژه جدید گیرمون اومدBig Grin از بیوش معلومه بچه سوسولی هست . اسکل رنگ چشم و موهاشم گفته 25r30

ااسکل خودتی دانیاللللللللللللللللللللللللللللللل ببببببببببییییییییییییییییاااااااااااااا عزیزم بهشون بگومیخوای سربازشی.اصن سرجوخه نه فرمانده چه میدونم.
سرباز باید مرد باشه 
نه بچه سوسول 
فکر کرده تو سربازی بالش هست بذارن زیر سرش 
یا بر اساس رنگ چشش بهش درجه میدن 
یه موکت تا میکنن میذارن زیر سرشون میشه بالش 
بچه سوسول فکر کرده مهد کودکه 
آتوسا واقعا ازت انتظار نداشتم طرف این بچه سوسول رو بگیری

فک کردن سربازی بچه بازیه . بهت قول میدم اگه این یه روز بره اونجا زنده بر گرده من اسمم رو هر چی بگی بذارم
Jackson Pollock paint a picture, see my vision through it
:| ..

آهان اونو میشناسم :| !!
 سپاس شده توسط # αпGεʟ
(22-03-2014، 22:59)♥ماریا♥ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(22-03-2014، 22:58)#nIkI# نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(22-03-2014، 22:55)♥ماریا♥ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(22-03-2014، 22:54)#nIkI# نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(22-03-2014، 22:51)♥ماریا♥ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

خدافس واسه همیشه

بخدا اگ بری خودم میکشمت
>__<
بیا بکش من از خدامه حالم خیلی بده اگه امشب بهم پ.خ نمیداد حالم بهتر بود ولی الانcrying

جون من گریه نکن منم گریم میگیره
crying
ربونت بشم عزیزمHeartHeart

نرو دیگه
آخه دلم برات میتنگه
crying
Tell these girls
they don’t need men
-to feel like -women
 سپاس شده توسط # αпGεʟ
(22-03-2014، 22:56)fatemeJB نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(22-03-2014، 22:52)DJ✘ Mona نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(22-03-2014، 22:50)fatemeJB نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(22-03-2014، 22:46)DJ✘ Mona نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

بازي شروع شد ^_^
asmet chie azizam?raftam nemidonam chejorieeeeee?Confused(

جان ؟
hichi azizam fahmidam:d

جانن؟
گــفـتگـوے آزاد 【94】 45

[-]
به اشتراک گذاری/بوکمارک (نمایش همه)
google Facebook cloob Twitter
برای ارسال نظر وارد حساب کاربری خود شوید یا ثبت نام کنید
شما جهت ارسال نظر در مطلب نیازمند عضویت در این انجمن هستید
ایجاد حساب کاربری
ساخت یک حساب کاربری شخصی در انجمن ما. این کار بسیار آسان است!
یا
ورود
از قبل حساب کاربری دارید? از اینجا وارد شوید.

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 117 مهمان