امتیاز موضوع:
  • 6 رأی - میانگین امتیازات: 3.83
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

گــفـتگـوے آزاد 【94】

چی میگید شما؟؟؟؟؟؟؟
   دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
پیام ناشناس

/ (•◡•) \
آگهی
(22-03-2014، 22:52)آتوسا(1) نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(22-03-2014، 22:50)سکل ★★ Ali ★★ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(22-03-2014، 22:48)amir hossein.z نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(22-03-2014، 22:45)★★ Ali ★★ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(22-03-2014، 22:43)amir hossein.z نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

هنوزم با دانیال دشمنم 
بچه سوسول هیچ وقت بلد نیس جواب درست بده

کی هست داداش من برم حالشو بگیرم Dodgy
داش علی یه بنده خدایی بود اسمش دانیال1999 بود 
هرچقدر دوست داری برو حالشو بگیر 
اینقدر حال میده

نه بابا عیول . خب خوبه سوژه جدید گیرمون اومدBig Grin از بیوش معلومه بچه سوسولی هست . اسکل رنگ چشم و موهاشم گفته 25r30

ااسکل خودتی دانیاللللللللللللللللللللللللللللللل ببببببببببییییییییییییییییاااااااااااااا عزیزم بهشون بگومیخوای سربازشی.اصن سرجوخه نه فرمانده چه میدونم.

اون که نوشته 14 سالشه
Jackson Pollock paint a picture, see my vision through it
امیرحسین دانیال ادمترازتوهه:angry2:
میترا میترا توچراازدانیال خوشت نمیاد؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟زرتشتیهای عوضیConfused
گــفـتگـوے آزاد 【94】 43

(22-03-2014، 22:51)♥ماریا♥ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(22-03-2014، 22:49)#nIkI# نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(22-03-2014، 22:46)♥ماریا♥ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(22-03-2014، 22:43)#nIkI# نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(22-03-2014، 22:42)♥ماریا♥ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

اینکارم که میدونی کردمcrying

والا من که نمیدونم چی بگم
این یارو خ*ره چی کار کرده با تو عزیزم؟
Sad
گند زده به زندگیم

بمیرم برات
گریه نکن عزیزم
خدافس واسه همیشه

بخدا اگ بری خودم میکشمت
>__<
Tell these girls
they don’t need men
-to feel like -women
حوصلم سر رف :| .. دوستای خودم ک نیستن هیچی خوف نیس :| ..
 سپاس شده توسط MONA-GH
(22-03-2014، 22:53)amir hossein.z نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(22-03-2014، 22:51)♥ماریا♥ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(22-03-2014، 22:49)#nIkI# نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(22-03-2014، 22:46)♥ماریا♥ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(22-03-2014، 22:43)#nIkI# نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

Sad
گند زده به زندگیم

بمیرم برات
گریه نکن عزیزم
خدافس واسه همیشه
نیوشا به راحتی شکست نخور 
اینقدر مهمشون نکن برای خودت
اونا مهم نیستم خودم که مهمم دارند زندگیم را خراب میکنند 
شب عیدم خراب شد بسه
Exclamation 
(22-03-2014، 22:53)★★ Ali ★★ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(22-03-2014، 22:52)آتوسا(1) نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(22-03-2014، 22:50)سکل ★★ Ali ★★ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(22-03-2014، 22:48)amir hossein.z نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(22-03-2014، 22:45)★★ Ali ★★ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

کی هست داداش من برم حالشو بگیرم Dodgy
داش علی یه بنده خدایی بود اسمش دانیال1999 بود 
هرچقدر دوست داری برو حالشو بگیر 
اینقدر حال میده

نه بابا عیول . خب خوبه سوژه جدید گیرمون اومدBig Grin از بیوش معلومه بچه سوسولی هست . اسکل رنگ چشم و موهاشم گفته 25r30

ااسکل خودتی دانیاللللللللللللللللللللللللللللللل ببببببببببییییییییییییییییاااااااااااااا عزیزم بهشون بگومیخوای سربازشی.اصن سرجوخه نه فرمانده چه میدونم.

اون که نوشته 14 سالشه
in feature mr ali
گــفـتگـوے آزاد 【94】 43

احمد خيلي بي مزه اي
گــفـتگـوے آزاد 【94】 43
 سپاس شده توسط Mιѕѕ UηυѕυαL
(22-03-2014، 22:54)آتوسا(1) نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

امیرحسین دانیال ادمترازتوهه:angry2:
میترا میترا توچراازدانیال خوشت نمیاد؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟زرتشتیهای عوضیConfused

دآنیال کیه :|

اهوی ب زرتشتی ها توهین نکن >__< !!
(22-03-2014، 22:54)#nIkI# نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

Sad
گند زده به زندگیم

بمیرم برات
گریه نکن عزیزم
خدافس واسه همیشه

بخدا اگ بری خودم میکشمت
>__<
بیا بکش من از خدامه حالم خیلی بده اگه امشب بهم پ.خ نمیداد حالم بهتر بود ولی الانcrying

[-]
به اشتراک گذاری/بوکمارک (نمایش همه)
google Facebook cloob Twitter
برای ارسال نظر وارد حساب کاربری خود شوید یا ثبت نام کنید
شما جهت ارسال نظر در مطلب نیازمند عضویت در این انجمن هستید
ایجاد حساب کاربری
ساخت یک حساب کاربری شخصی در انجمن ما. این کار بسیار آسان است!
یا
ورود
از قبل حساب کاربری دارید? از اینجا وارد شوید.

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 29 مهمان