امتیاز موضوع:
  • 6 رأی - میانگین امتیازات: 3.83
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

گــفـتگـوے آزاد 【94】

(22-03-2014، 22:40)♥ماریا♥ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(22-03-2014، 22:37)#nIkI# نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(22-03-2014، 22:36)♥ماریا♥ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(22-03-2014، 22:34)#nIkI# نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

نیوشا باز تو قاط زدی
ولش کن باوا ارزششو ندارع
مث من باش
ریلکس ریلکس ریلکس تر...
کاری کرد دوباره خودش بهم پ.خ داد من نمیتونم تحمل کنمcrying

لیست سیاه بهترین راه حله
خودمو چیکار کنم تو که میدونی ادم نمیشم

واس اینم خود کشی بهترین راه حله
Big Grin
Tell these girls
they don’t need men
-to feel like -women
 سپاس شده توسط #marya#
آگهی
Heart 
(22-03-2014، 22:40)fatemeJB نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

salam dadamaaaaaaaaaa:|
سلام فاطمه جان.
گــفـتگـوے آزاد 【94】 38

(22-03-2014، 22:41)#nIkI# نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(22-03-2014، 22:40)♥ماریا♥ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(22-03-2014، 22:37)#nIkI# نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(22-03-2014، 22:36)♥ماریا♥ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(22-03-2014، 22:34)#nIkI# نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

نیوشا باز تو قاط زدی
ولش کن باوا ارزششو ندارع
مث من باش
ریلکس ریلکس ریلکس تر...
کاری کرد دوباره خودش بهم پ.خ داد من نمیتونم تحمل کنمcrying

لیست سیاه بهترین راه حله
خودمو چیکار کنم تو که میدونی ادم نمیشم

واس اینم خود کشی بهترین راه حله
Big Grin
اینکارم که میدونی کردمcrying
دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
http://www.jorat-haghighat.ir/join.php?sid=67738
گــفـتگـوے آزاد 【94】 38
(22-03-2014، 22:40)آتوسا(1) نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

امیرحسین قبلابادانیال1999دشمن بودی
اون داداشمه مث داداشم اونودوس دارمAngry

باز تو یهو پرید وسط یه حرف بی ربط زدی
دانیال خره کیه باوا
Big Grin
Tell these girls
they don’t need men
-to feel like -women
سلام (:
 سپاس شده توسط [ niki ]
:4chs:منم فک کنم دچارجیگرم جیگرم شدم:301:
گــفـتگـوے آزاد 【94】 38

khobin?aydeton mobarak:d
ميخراع ^_^
گــفـتگـوے آزاد 【94】 38
 سپاس شده توسط Mιѕѕ UηυѕυαL
(22-03-2014، 22:40)آتوسا(1) نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

امیرحسین قبلابادانیال1999دشمن بودی
اون داداشمه مث داداشم اونودوس دارمAngry
هنوزم با دانیال دشمنم 
بچه سوسول هیچ وقت بلد نیس جواب درست بده

[-]
به اشتراک گذاری/بوکمارک (نمایش همه)
google Facebook cloob Twitter
برای ارسال نظر وارد حساب کاربری خود شوید یا ثبت نام کنید
شما جهت ارسال نظر در مطلب نیازمند عضویت در این انجمن هستید
ایجاد حساب کاربری
ساخت یک حساب کاربری شخصی در انجمن ما. این کار بسیار آسان است!
یا
ورود
از قبل حساب کاربری دارید? از اینجا وارد شوید.

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 96 مهمان