امتیاز موضوع:
  • 11 رأی - میانگین امتیازات: 3.09
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

گـُـفـتـُـــگـوےِ آزاد 【93】

(22-03-2014، 17:48)NICKOLAS نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(22-03-2014، 17:44)ஐற£ℒἶ†дஐ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(22-03-2014، 17:41)NICKOLAS نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(22-03-2014، 17:38)آتوسا(1) نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(22-03-2014، 17:34)سلنا654321 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

بزن به افتخار اهوراااااااااااااااااااااااااااااعBig Grin
یاحسین-یاحسین بزنننن.عزاداری بزن به سینه.

پارمیدا از حد خودت نگذر
نزار یه چیزی بهت بگم که ناراحت شی..
پ مراقب حرف زدنت باش!
بین حرف من و ماعده نپر-__-
دیشب خیلی باهات مدارا کردم
نزار از کوره در برم

از منم ناحارتی؟؟؟

(22-03-2014، 17:42)♥roki♥ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

خوبع آوآتآرم؟؟

عالیه♥

(22-03-2014، 17:42)سلنا654321 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(22-03-2014، 17:39)ஐற£ℒἶ†дஐ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(22-03-2014، 17:36)♥roki♥ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

بآشع

اورین دخی این خوبع ♥

(22-03-2014، 17:38)NICKOLAS نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

تشویق نکنیدBig Grin
تشویق نکنیدBig Grin
من متعلق به همم:|

باز منو جو گرف

مائده می بینی چی میگه؟؟؟

حرف بدی نزد کعUndecided

چرا دیگه گفت متعلق ب همه ام ^___-

بله هستم!
اون تیکه هم شوخی بود
به کسی ربط نداره

خودت قبول کردی .__.
منم دارم شوخی می کنم ولی مثه این ک اصن جنشو نداری ) :
هَـ ـر چـ ـے ڪـ ـﮧِ هَـ سـ تَـҐ

هَـ ـر چـ ـے ڪـ ـﮧِ مـ ـے گَـ Ґ

هَـ ـر ڪـ آرـے ڪـ ـﮧِ مـ ـے ڪُـ نَـҐ

بـ ـﮧِ פֿُـ و בَҐ مَـ ر بـ وطـ ـﮧِ

سپاس شده توسط Roxanna
آگهی
(22-03-2014، 17:47)سلنا654321 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(22-03-2014، 17:43)NICKOLAS نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(22-03-2014، 17:40)سلنا654321 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(22-03-2014، 17:38)NICKOLAS نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(22-03-2014، 17:34)سلنا654321 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

تشویق نکنیدBig Grin
تشویق نکنیدBig Grin

باز منو جو گرف

25r3025r3025r30به خودت مسلط باش شوور و دایی گلم

باشعBig Grin
خفه شو اهوراع-___-
Big Grin
اهم اهم
کجا بودیم?

در قسمت نوک قله بودیم ناگهان خری گف دختری به نام مائده اومد سینه بزنین>____________<

حال کردم ماعده(:
باحال بود!
 سپاس شده توسط ஐற£ℒἶ†дஐ ، Roxanna
تست
تست
تست
              گـُـفـتـُـــگـوےِ آزاد 【93】 257

سپاس شده توسط Roxanna ، ஐற£ℒἶ†дஐ
(22-03-2014، 17:48)سلنا654321 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(22-03-2014، 17:44)ஐற£ℒἶ†дஐ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(22-03-2014، 17:41)NICKOLAS نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(22-03-2014، 17:38)آتوسا(1) نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

پارمیدا از حد خودت نگذر
پ مراقب حرف زدنت باش!
نزار از کوره در برم

از منم ناحارتی؟؟؟

(22-03-2014، 17:42)♥roki♥ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

خوبع آوآتآرم؟؟

عالیه♥

(22-03-2014، 17:42)سلنا654321 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(22-03-2014، 17:39)ஐற£ℒἶ†дஐ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(22-03-2014، 17:36)♥roki♥ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

بآشع

اورین دخی این خوبع ♥

تشویق نکنیدBig Grin
تشویق نکنیدBig Grin

باز منو جو گرف

مائده می بینی چی میگه؟؟؟

حرف بدی نزد کعUndecided

شووررم خاکیه حسوووووووووودDodgy

خاکیه؟! پَ تمیزش کن تو زنشی ^__^

سپاس شده توسط Roxanna
(22-03-2014، 17:48)NICKOLAS نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

پارمیدا از حد خودت نگذر
پ مراقب حرف زدنت باش!
نزار از کوره در برم

از منم ناحارتی؟؟؟

خوبع آوآتآرم؟؟

عالیه♥

بآشع

اورین دخی این خوبع ♥

تشویق نکنیدBig Grin
تشویق نکنیدBig Grin

باز منو جو گرف

مائده می بینی چی میگه؟؟؟

حرف بدی نزد کعUndecided

بله هستم!
اون تیکه هم شوخی بود
به کسی ربط نداره

باشه اون یه چیزی گفت تووللش^_^

بدون سیب

کاشف جاذبه می شدم،

تنها اگر :

من و تو و نگاهـــــــــــــــــــــ ــــت،

قبل از نیوتن بودیـــــــــــــــــــــ ـــــــــــــــــــــــــ ــــــــــــــــم

سپاس شده توسط ஐற£ℒἶ†дஐ ، Roxanna
(22-03-2014، 17:49)آتوسا(1) نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

تقصیرمن چیه؟خودملیتابهم گفت که اونکاروبکنم اهورا بروملیتاروسرزنش کن نه منوSleepy

گفتم بگو دوستی ن ک انقدر شلوغش کنی
پ خ هم هست

سپاس شده توسط Roxanna
د اخه شوخی هم حد داره!
این وسط یه سری قضایا هست که ملیتا و پارمیدا نمیدونید..
وقتی گفتم بس کنید ینی بسه!
من یه چیزی میدونم پ شما نباید ادامه میدادید
من تو جنبه حد ندارم
ولی اونجا به صلاح نبود
 سپاس شده توسط Roxanna ، ஐற£ℒἶ†дஐ ، -м α є ∂ є-
هووووم-__-
 سپاس شده توسط ஐற£ℒἶ†дஐ
اهوراپ.خ ام اومد؟Huh

(22-03-2014، 17:52)♥roki♥ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

هووووم-__-

این اواتارت هم خوبه(:
هع:|
منو یاد رکی میندازه
 سپاس شده توسط ஐற£ℒἶ†дஐ

[-]
به اشتراک گذاری/بوکمارک (نمایش همه)
google Facebook cloob Twitter
برای ارسال نظر وارد حساب کاربری خود شوید یا ثبت نام کنید
شما جهت ارسال نظر در مطلب نیازمند عضویت در این انجمن هستید
ایجاد حساب کاربری
ساخت یک حساب کاربری شخصی در انجمن ما. این کار بسیار آسان است!
یا
ورود
از قبل حساب کاربری دارید? از اینجا وارد شوید.

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 4 مهمان