امتیاز موضوع:
  • 11 رأی - میانگین امتیازات: 3.09
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

گـُـفـتـُـــگـوےِ آزاد 【93】

ایمان ملیتا رو محبوب کن
   دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
پیام ناشناس

/ (•◡•) \
 سپاس شده توسط ஐற£ℒἶ†дஐ
آگهی
ایمان اسم اونایی که میخوان محبوبیت بسنجن روهم بنویس
              گـُـفـتـُـــگـوےِ آزاد 【93】 242

سپاس شده توسط ஐற£ℒἶ†дஐ
مائده من عاشق آواتارتم ^_^
 سپاس شده توسط ஐற£ℒἶ†дஐ
(22-03-2014، 16:54)erfan troll نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

ایمان ملیتا رو محبوب کن

اع ._.
هَـ ـر چـ ـے ڪـ ـﮧِ هَـ سـ تَـҐ

هَـ ـر چـ ـے ڪـ ـﮧِ مـ ـے گَـ Ґ

هَـ ـر ڪـ آرـے ڪـ ـﮧِ مـ ـے ڪُـ نَـҐ

بـ ـﮧِ פֿُـ و בَҐ مَـ ر بـ وطـ ـﮧِ

ایمان پارتی بازی که نداریم?:V
 سپاس شده توسط First Star ، ஐற£ℒἶ†дஐ
(22-03-2014، 16:54)ஐற£ℒἶ†дஐ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(22-03-2014، 16:52)erfan troll نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(22-03-2014، 16:48)ஐற£ℒἶ†дஐ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(22-03-2014، 16:46)Jastin نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

ملیـــتا ...

یـآ میتونی داور باشی یا محبوب ...

اسمتو توی داوران نوشتم ..

من ک گفتم هر چی صلاح می دونی داورم خوبع^___-

(22-03-2014، 16:47)erfan troll نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(22-03-2014، 16:46)Jastin نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

ملیـــتا ...

نههههههههههه ملیتا رو محبوب کن 
مکسی داور نمیشه ؟

تو چرا زورت ب من رسیده
اصن عرفان را داور نکن-__-
دوس دارم گـُـفـتـُـــگـوےِ آزاد 【93】 242
نهههههههههههه من میخوام داور شم 
چون من عمذا بتونم تو محبوب امتیاز بیارم

حالا مگه من میارم؟؟؟
من انقدر بدبختم ک هیچکی منو نموخواد -___-

بورو باو
   دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
پیام ناشناس

/ (•◡•) \
 سپاس شده توسط ஐற£ℒἶ†дஐ
(22-03-2014، 16:57)NICKOLAS نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

اهورا بشین سرجات پارتی بازه بشه خودم شورش میکنم Big Grin
 سپاس شده توسط ஐற£ℒἶ†дஐ
(22-03-2014، 16:54)#nIkI# نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(22-03-2014، 16:52)shamim 78 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

سلام ویژه به همهی اونایی که آنلاینن(با پنهانی هاهم)هستم!

امروز از لیست دوستام حذفیدمت

چرا؟!

بدون سیب

کاشف جاذبه می شدم،

تنها اگر :

من و تو و نگاهـــــــــــــــــــــ ــــت،

قبل از نیوتن بودیـــــــــــــــــــــ ـــــــــــــــــــــــــ ــــــــــــــــم

سپاس شده توسط ஐற£ℒἶ†дஐ
(22-03-2014، 16:57)NICKOLAS نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

چرا داریمBig Grin

سپاس شده توسط ஐற£ℒἶ†дஐ
(22-03-2014، 16:58)erfan troll نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(22-03-2014، 16:54)ஐற£ℒἶ†дஐ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(22-03-2014، 16:52)erfan troll نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(22-03-2014، 16:48)ஐற£ℒἶ†дஐ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

ملیـــتا ...

من ک گفتم هر چی صلاح می دونی داورم خوبع^___-

(22-03-2014، 16:47)erfan troll نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

نههههههههههه ملیتا رو محبوب کن 
مکسی داور نمیشه ؟

تو چرا زورت ب من رسیده
اصن عرفان را داور نکن-__-
دوس دارم گـُـفـتـُـــگـوےِ آزاد 【93】 242
نهههههههههههه من میخوام داور شم 
چون من عمذا بتونم تو محبوب امتیاز بیارم

حالا مگه من میارم؟؟؟
من انقدر بدبختم ک هیچکی منو نموخواد -___-

بورو باو

می خوای همین الان امتحان کنیم؟؟؟

(22-03-2014، 16:58)First Star نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

اهورا بشین سرجات پارتی بازه بشه خودم شورش میکنم Big Grin

منم پایتم ^____-
هَـ ـر چـ ـے ڪـ ـﮧِ هَـ سـ تَـҐ

هَـ ـر چـ ـے ڪـ ـﮧِ مـ ـے گَـ Ґ

هَـ ـر ڪـ آرـے ڪـ ـﮧِ مـ ـے ڪُـ نَـҐ

بـ ـﮧِ פֿُـ و בَҐ مَـ ر بـ وطـ ـﮧِ

سپاس شده توسط Ξrιc logιc

[-]
به اشتراک گذاری/بوکمارک (نمایش همه)
google Facebook cloob Twitter
برای ارسال نظر وارد حساب کاربری خود شوید یا ثبت نام کنید
شما جهت ارسال نظر در مطلب نیازمند عضویت در این انجمن هستید
ایجاد حساب کاربری
ساخت یک حساب کاربری شخصی در انجمن ما. این کار بسیار آسان است!
یا
ورود
از قبل حساب کاربری دارید? از اینجا وارد شوید.

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 23 مهمان