امتیاز موضوع:
  • 11 رأی - میانگین امتیازات: 3.09
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

گـُـفـتـُـــگـوےِ آزاد 【93】

(22-03-2014، 16:46)Jastin نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

ملیـــتا ...

یـآ میتونی داور باشی یا محبوب ...

اسمتو توی داوران نوشتم ..

من ک گفتم هر چی صلاح می دونی داورم خوبع^___-

(22-03-2014، 16:47)erfan troll نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(22-03-2014، 16:46)Jastin نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

ملیـــتا ...

نههههههههههه ملیتا رو محبوب کن 
مکسی داور نمیشه ؟

تو چرا زورت ب من رسیده
اصن عرفان را داور نکن-__-
هَـ ـر چـ ـے ڪـ ـﮧِ هَـ سـ تَـҐ

هَـ ـر چـ ـے ڪـ ـﮧِ مـ ـے گَـ Ґ

هَـ ـر ڪـ آرـے ڪـ ـﮧِ مـ ـے ڪُـ نَـҐ

بـ ـﮧِ פֿُـ و בَҐ مَـ ر بـ وطـ ـﮧِ

سپاس شده توسط !~IмДи~!
آگهی
(22-03-2014، 16:48)First Star نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(22-03-2014، 16:45)ஐற£ℒἶ†дஐ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(22-03-2014، 16:43)#nIkI# نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(22-03-2014، 16:41)ஐற£ℒἶ†дஐ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(22-03-2014، 16:39)#nIkI# نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

آخه نیکی اسم پسره¿
د خ ت ر م

خودم میدونم دارم اونو مسخرع می کنم ^___-

آها
آخه من نمیدونم
اسم من چه مشکلی داره که هیشکی تا حالا نشنیدتش¡!

مشکل دارن.__.
یعنی نیکی کریمی را هم نشنیدن؟؟؟
اسم منم همین طوره کسی نشنیده اما معلومه ک دخترم ^__^

یکی اسم منو شنید گفت من پسرم .__.

جلل خالق
یارو دو سه تختش کم بوده لابد
^.^
Tell these girls
they don’t need men
-to feel like -women
 سپاس شده توسط ஐற£ℒἶ†дஐ
(22-03-2014، 16:48)First Star نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(22-03-2014، 16:45)ஐற£ℒἶ†дஐ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(22-03-2014، 16:43)#nIkI# نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(22-03-2014، 16:41)ஐற£ℒἶ†дஐ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(22-03-2014، 16:39)#nIkI# نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

آخه نیکی اسم پسره¿
د خ ت ر م

آها
آخه من نمیدونم

مشکل دارن.__.

نورا؟؟!! پسر؟؟ اصن بهش نمیادo_o
مردم عقل ندارن بوخودا >_<

سپاس شده توسط First Star ، !~IмДи~!
بدرود دوستان...
              گـُـفـتـُـــگـوےِ آزاد 【93】 241

گـُـفـتـُـــگـوےِ آزاد 【93】 241
 سپاس شده توسط ஐற£ℒἶ†дஐ
(22-03-2014، 16:50)ஐற£ℒἶ†дஐ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

آها
آخه من نمیدونم

مشکل دارن.__.

نورا؟؟!! پسر؟؟ اصن بهش نمیادo_o
مردم عقل ندارن بوخودا >_<

تازه داشت بامن بحث میکرد این اسم اصن وجود نداره >_<
دلم میخواست خفش کنم -___-
 سپاس شده توسط ஐற£ℒἶ†дஐ
(22-03-2014، 16:48)ஐற£ℒἶ†дஐ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

ملیـــتا ...

(22-03-2014، 16:47)erfan troll نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

ملیـــتا ...

مکسی داور نمیشه ؟

تو چرا زورت ب من رسیده
دوس دارم گـُـفـتـُـــگـوےِ آزاد 【93】 241
نهههههههههههه من میخوام داور شم 
چون من عمذا بتونم تو محبوب امتیاز بیارم
   دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
پیام ناشناس

/ (•◡•) \
 سپاس شده توسط ஐற£ℒἶ†дஐ
(22-03-2014، 16:48)ALONE B0Y نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

داش من داور میشم (;

قبل این که بگی نوشتم .. Big Grin
 سپاس شده توسط Mr.Robot ، ஐற£ℒἶ†дஐ
سلام ویژه به همهی اونایی که آنلاینن(با پنهانی هاهم)هستم!

بدون سیب

کاشف جاذبه می شدم،

تنها اگر :

من و تو و نگاهـــــــــــــــــــــ ــــت،

قبل از نیوتن بودیـــــــــــــــــــــ ـــــــــــــــــــــــــ ــــــــــــــــم

سپاس شده توسط ஐற£ℒἶ†дஐ ، !~IмДи~!
(22-03-2014، 16:52)erfan troll نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(22-03-2014، 16:48)ஐற£ℒἶ†дஐ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

ملیـــتا ...

ملیـــتا ...

مکسی داور نمیشه ؟

تو چرا زورت ب من رسیده
دوس دارم گـُـفـتـُـــگـوےِ آزاد 【93】 241
نهههههههههههه من میخوام داور شم 
چون من عمذا بتونم تو محبوب امتیاز بیارم

حالا مگه من میارم؟؟؟
من انقدر بدبختم ک هیچکی منو نموخواد -___-

سپاس شده توسط Ξrιc logιc
(22-03-2014، 16:52)shamim 78 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

سلام ویژه به همهی اونایی که آنلاینن(با پنهانی هاهم)هستم!

امروز از لیست دوستام حذفیدمت
Tell these girls
they don’t need men
-to feel like -women
 سپاس شده توسط ஐற£ℒἶ†дஐ

[-]
به اشتراک گذاری/بوکمارک (نمایش همه)
google Facebook cloob Twitter
برای ارسال نظر وارد حساب کاربری خود شوید یا ثبت نام کنید
شما جهت ارسال نظر در مطلب نیازمند عضویت در این انجمن هستید
ایجاد حساب کاربری
ساخت یک حساب کاربری شخصی در انجمن ما. این کار بسیار آسان است!
یا
ورود
از قبل حساب کاربری دارید? از اینجا وارد شوید.

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 59 مهمان