22-03-2014، 15:41
(22-03-2014، 15:39)~No×OnE~ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
(22-03-2014، 15:37)T A R A نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.گاهی وقتا بدون این که یک کلمه هم بیاد وسز ادم از رفتار بعضیا ناراحت میشه از خوبیایی که بهشون کرده اینجوری گذشتن بیخی نمیخام حال شماهارو خراب کنم..
(22-03-2014، 15:33)ツBlack staR نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.خوبــی؟! <:
سلام تــآرآع (:
سلام مهتــاب ((: !!
(22-03-2014، 15:33)~No×OnE~ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.مــنم نــع!! -__-
(22-03-2014، 15:31)T A R A نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.نع یو خوبــــــ♥ـــی؟
(22-03-2014، 15:28)~No×OnE~ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
سلام تارا
خـــوبی مــهی ؟!! ):
دلم گرفته از خیلیآ الان فقط تو ستی میترا و روژی برام دوس حساب میشین فقط شماا =(((((
راسی ناراحت نشدی اسمتو تو بیوم نوشتم؟؟
فــدات عــزیزم ؛ چــرا نــاراحتی؟! ):
نــه عــزیزم مــگه مــیشه؟!
مرسی^__-
چه خبرا ..
چی کارا میکنی؟؟^__-
وایی مختآب ): بم بگو چی شدع :/
دارم میمیرم اَ نگرانی )): !!
سلامتی رخبر ((: !!