امتیاز موضوع:
  • 11 رأی - میانگین امتیازات: 3.09
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

گـُـفـتـُـــگـوےِ آزاد 【93】

(22-03-2014، 14:15)Jastin نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(22-03-2014، 14:12)hamid ♥ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

بچه ها ی سوال تاحالا سوار چه ماشینایی شدین؟

هــمه چی جز لامبــورگینی ...

لـآمبورگینی هم دوست پسر عموم داشت .. داشتن میرفتن بیرون دور بزنن .. من خودمو کشتم منم ببرن نبردن...

crying

من سوار همه چی شدم جز بوگاتی
لامبورگینیو ی دفعه سوارشو خیلی حال میده
➖⃟?•• ʙᴇ sᴜᴄʜ ᴄʀᴀᴢʏ ᴛʜᴀᴛ ʙᴇʟɪᴇᴠᴇ ʏᴏᴜ ᴄᴀɴ ᴅᴏ ᴇᴠᴇʀʏᴛʜɪɴɢ ʏᴏᴜ ᴡᴀɴᴛ

اونقدر دیوونه باش که باور داشته باشی میتونی هر کاری رو انجام بدی
 سپاس شده توسط !~IмДи~!
آگهی
(22-03-2014، 14:16)First Star نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(22-03-2014، 14:08)Jastin نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(22-03-2014، 14:06)First Star نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(22-03-2014، 14:03)Jastin نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(22-03-2014، 13:57)First Star نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

حالا که اینجوری میگین میام خواستگاری Angel

ایمان پاشو برو میوه بخر من الان با خانواده میام Big Grin

میوه شیرنی اجیل شکلات همـه چی امادس ...

فقط بگـما من باید درسمو ادآمه بدم ..

برم لکسوزو بشورم Sleepy

جدی برم کلی خاک گرفته ..

گـُـفـتـُـــگـوےِ آزاد 【93】 205

باشه درستو بخون بعد میامBig Grin

الان نمیشه خانواده بیرونن نمیتونم بیام بعدا مظاهم میشم Angel

خخخخخ ...

عزیزم کلاس چندمی ؟؟؟ مزاحم این شکلیه ... نع مظاهم ... خخخخBig GrinBig Grin

حـآلا اشکـآل نداره پیش میـآد ... Big Grin

من مهد کودک میرم (:

(22-03-2014، 14:12)Jastin نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(22-03-2014، 14:08)♥roki♥ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(22-03-2014، 14:03)Jastin نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(22-03-2014، 13:57)First Star نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

حالا که اینجوری میگین میام خواستگاری Angel

ایمان پاشو برو میوه بخر من الان با خانواده میام Big Grin

میوه شیرنی اجیل شکلات همـه چی امادس ...

فقط بگـما من باید درسمو ادآمه بدم ..

برم لکسوزو بشورم Sleepy

جدی برم کلی خاک گرفته ..

کمک می خوآی ایمآن
؟؟

خدا یا شکـرت ...

بیـآ بیــآ ... تو برفـــ درست کن ... من مـیشورم ...

Big Grin

برمــــ عکسامو توی عکس از خود واتاق شخصی رو بردارم ...

نه وایسا من ندیدم فقط سپاس دادم @_@

بهتر ... برم برش دارم ...
 سپاس شده توسط First Star ، hamid ♥
(22-03-2014، 14:15)hamid ♥ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(22-03-2014، 14:14)بیتا خانومی* نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(22-03-2014، 14:12)hamid ♥ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

بچه ها ی سوال تاحالا  سوار چه ماشینایی شدین؟
ماشین خودمون^_^ 
ماشین عمو^_^ 
ماشین خاله^_^ 
ماشین بابابزرگم^_^ TongueTongue

اسم ماشینو بگو
باید زنگ بزنم بپرسم.اسماش عجق وجقعTongueTongue
 مخاطب פֿـاص نــבارҐ ! چوטּ פֿـوבҐ פֿـاصҐ .!!
 سپاس شده توسط hamid ♥
پدرام سلام
کجا میخوای بری
➖⃟?•• ʙᴇ sᴜᴄʜ ᴄʀᴀᴢʏ ᴛʜᴀᴛ ʙᴇʟɪᴇᴠᴇ ʏᴏᴜ ᴄᴀɴ ᴅᴏ ᴇᴠᴇʀʏᴛʜɪɴɢ ʏᴏᴜ ᴡᴀɴᴛ

اونقدر دیوونه باش که باور داشته باشی میتونی هر کاری رو انجام بدی
 سپاس شده توسط بیتا خانومی*
(22-03-2014، 14:17)Jastin نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

بهتر ... برم برش دارم ...

دیدم Big Grin
 سپاس شده توسط !~IмДи~!
(22-03-2014، 14:15)இFATEMEHஇ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

سلـآم ((:

سلام
   دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
پیام ناشناس

/ (•◡•) \
 سپاس شده توسط இFATEMEHஇ
سلام فاطی.خوبی؟Angel
 مخاطب פֿـاص نــבارҐ ! چوטּ פֿـوבҐ פֿـاصҐ .!!
 سپاس شده توسط hamid ♥ ، இFATEMEHஇ ، # αпGεʟ
سلام اومدم.Big Grin

سپاس شده توسط Ξrιc logιc ، دنیل رادکلیف ، hamid ♥ ، بیتا خانومی*
(22-03-2014، 14:22)آتوسا(1) نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

سلام اومدم.Big Grin

سلام اتوسا
   دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
پیام ناشناس

/ (•◡•) \
(22-03-2014، 14:17)hamid ♥ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(22-03-2014، 14:15)Jastin نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

بچه ها ی سوال تاحالا سوار چه ماشینایی شدین؟

هــمه چی جز لامبــورگینی ...

لـآمبورگینی هم دوست پسر عموم داشت .. داشتن میرفتن بیرون دور بزنن .. من خودمو کشتم منم ببرن نبردن...

crying

من سوار همه چی شدم جز بوگاتی
لامبورگینیو ی دفعه سوارشو خیلی حال میده

اها اها .. بوگاتی هم سوار نشدم ... یعنی هنوز از نزدیک ندیدم .. میدیدم که هیچ ..

عاشق لکسوزم ... عکسو دیدی کع ..

لکسوس is 300 ابی رو دیدی که ؟؟

6 دنده فوق هوشمند اتوماتیک

24 تا سوپاپ داره .. قیامته

شتاب صفر تا صد (ثانیه)
7.7

7.7 ثانیه .. 0-100

ویـــــــــــــژ ... Big GrinBig Grin
 سپاس شده توسط hamid ♥

[-]
به اشتراک گذاری/بوکمارک (نمایش همه)
google Facebook cloob Twitter
برای ارسال نظر وارد حساب کاربری خود شوید یا ثبت نام کنید
شما جهت ارسال نظر در مطلب نیازمند عضویت در این انجمن هستید
ایجاد حساب کاربری
ساخت یک حساب کاربری شخصی در انجمن ما. این کار بسیار آسان است!
یا
ورود
از قبل حساب کاربری دارید? از اینجا وارد شوید.

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 64 مهمان