امتیاز موضوع:
  • 11 رأی - میانگین امتیازات: 3.09
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

گـُـفـتـُـــگـوےِ آزاد 【93】

(22-03-2014، 13:20)helenpak نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(22-03-2014، 13:18)DJ✘ Mona نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(22-03-2014، 13:16)helenpak نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(22-03-2014، 13:10)DJ✘ Mona نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(22-03-2014، 13:08)Jastin نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

h goft ???
疼痛
((=

你认为中国不讲坏话我自己的痛苦!
为什么

因为

(22-03-2014، 13:18)frost نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

ایمان فهمیدی چی گفتم؟
من از پسرایی که لیست دوستامن خوشم میاد چون تو فلش تکن
و عاشق دوستای گلم که تو لیست دوستامن همین وبس
مخصوصا مونا و آیسان و نیکی

crying

و هلــــــــــــن(=
 سپاس شده توسط ツClas$i☪ J☯ ツ
آگهی
我去看电影,我喜欢看成龙浚浚♥乳香
(22-03-2014، 13:21)First Star نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(22-03-2014، 13:18)frost نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

ایمان فهمیدی چی گفتم؟

هـــعـــی -___-
(22-03-2014، 13:18)Jastin نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(22-03-2014، 13:16)Donya Garmoosa2 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

اصلا بحثاتون باحال نيستUndecided

اوهـــوم ... من یه بحث 2وپ ... تو فکر دارم ... ولی هیـچ کدوم از اینایی که اینـجان جنبشو ندارن بعـدش اصلـآ مال ایـن حرفـآ نیستن که بخوان باهاشون بحث کنین ..

یه بازی خارجی تو فکرمـه ... ولی حیـف .. Confused

ایمان چه فکری داری |=

به امام زمان یادم رف|:
 سپاس شده توسط ツClas$i☪ J☯ ツ ، !~IмДи~!
سـلآمـ:ا
هَـ ـر چـ ـے ڪـ ـﮧِ هَـ سـ تَـҐ

هَـ ـر چـ ـے ڪـ ـﮧِ مـ ـے گَـ Ґ

هَـ ـر ڪـ آرـے ڪـ ـﮧِ مـ ـے ڪُـ نَـҐ

بـ ـﮧِ פֿُـ و בَҐ مَـ ر بـ وطـ ـﮧِ

سپاس شده توسط ツClas$i☪ J☯ ツ
(22-03-2014، 13:22)frost نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(22-03-2014، 13:20)helenpak نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(22-03-2014، 13:18)DJ✘ Mona نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(22-03-2014، 13:16)helenpak نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(22-03-2014، 13:10)DJ✘ Mona نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

疼痛
((=

你认为中国不讲坏话我自己的痛苦!
为什么

因为

ایمان فهمیدی چی گفتم؟

crying

و هلــــــــــــن(=

我爱你 = عاشقتمHeart
 سپاس شده توسط Brooklyn Baby
(22-03-2014، 13:22)Jastin نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

ایمان فهمیدی چی گفتم؟

من دیدم کسی ج نمیده حوصلم سر رفت بازی رو بستم ...

ما که تو لیستـ دوستـآت نیستم نع >؟؟؟!!..

نه نیستی(:

(22-03-2014، 13:23)helenpak نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(22-03-2014، 13:22)frost نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

你认为中国不讲坏话我自己的痛苦!
为什么

因为

ایمان فهمیدی چی گفتم؟

crying

و هلــــــــــــن(=

我爱你 = عاشقتمHeart

me too
 سپاس شده توسط ツClas$i☪ J☯ ツ ، !~IмДи~!
هیـــم اصلا حس و حـآل موضوع زدن نی ..
 سپاس شده توسط Brooklyn Baby ، ツClas$i☪ J☯ ツ
旁路 = بای بروبچ
 سپاس شده توسط Brooklyn Baby
خب بازيتو بگو ديگه
دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
گـُـفـتـُـــگـوےِ آزاد 【93】 195
(22-03-2014، 13:20)Donya Garmoosa2 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(22-03-2014، 13:18)Jastin نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(22-03-2014، 13:16)Donya Garmoosa2 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

اصلا بحثاتون باحال نيستUndecided

اوهـــوم ... من یه بحث 2وپ ... تو فکر دارم ... ولی هیـچ کدوم از اینایی که اینـجان جنبشو ندارن بعـدش اصلـآ مال ایـن حرفـآ نیستن که بخوان باهاشون بحث کنین ..

یه بازی خارجی تو فکرمـه ... ولی حیـف .. Confused

بگو بگوTongueسوالمم جواب بده

هیـچی دیـگه .. بآید به پسرا نمیره بدین ولی ایـن جا نع ..

من تازه به یکی دوستم تو خصوصی گفتم بهم از 1-20 چند میدی ؟

نوشت : 20+100000

به قران اگه دروغ بگم ...BlushBig Grin

[-]
به اشتراک گذاری/بوکمارک (نمایش همه)
google Facebook cloob Twitter
برای ارسال نظر وارد حساب کاربری خود شوید یا ثبت نام کنید
شما جهت ارسال نظر در مطلب نیازمند عضویت در این انجمن هستید
ایجاد حساب کاربری
ساخت یک حساب کاربری شخصی در انجمن ما. این کار بسیار آسان است!
یا
ورود
از قبل حساب کاربری دارید? از اینجا وارد شوید.

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 1 مهمان