امتیاز موضوع:
  • 11 رأی - میانگین امتیازات: 3.09
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

گـُـفـتـُـــگـوےِ آزاد 【93】

سلنا یه نصیحت:که بااین درداگردربنددردمانند دردمانند بااندکی تغییرازپارمیدا:4chs:
گـُـفـتـُـــگـوےِ آزاد 【93】 139

سپاس شده توسط -м α є ∂ є- ، ஐற£ℒἶ†дஐ
آگهی
(21-03-2014، 23:44)NICKOLAS نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(21-03-2014، 23:41)آتوسا(1) نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

میگم نیکولاس نه ببخشیداهورامشخصات منوچی نوشتی؟Angel

مهربون
بامزه
زودباور
ساده
منو هم دوس داره^__^

زکــــــــــــیBig Grin

سپاس شده توسط ஐற£ℒἶ†дஐ
(21-03-2014، 23:42)NICKOLAS نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(21-03-2014، 23:40)sara:aramis. نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(21-03-2014، 23:39)NICKOLAS نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(21-03-2014، 23:37)sara:aramis. نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(21-03-2014، 23:34)NICKOLAS نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

سلام ارامیسBig Grin

خــ_ـوبی اهــ_ـورآ؟

خوبم ارامیس!
تو خوبی?(:
خوبَــم مرسی اینجـــآ چـِ خَــبَــرهـ؟

خودمم نمیدونم!:|
انگار من با همه دخترای اینجا دوست بودم:/
خودم خبر ندارم
ههه آهــآن Smile
اهورا چــرآ کوکجا نمیای؟
ما "جـمْعْ" بوבیمـْ با هـمـْ وَلـْےْ شـُבے تـُـو "مُفْرב

پَـس اَمثــْال تــُو رو بایـב جُوییْـב و "تــُـفْ" ڪرْב

دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
 سپاس شده توسط ஐற£ℒἶ†дஐ
Heart 
(21-03-2014، 23:44)NICKOLAS نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(21-03-2014، 23:41)آتوسا(1) نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

میگم نیکولاس نه ببخشیداهورامشخصات منوچی نوشتی؟Angel

مهربون
بامزه
زودباور
ساده
منو هم دوس داره^__^
کدوم دوس داشتن؟ازچه نوع؟سلناازشوهرت یادبگیر سلی

سپاس شده توسط ஐற£ℒἶ†дஐ
(21-03-2014، 23:42)ஐற£ℒἶ†дஐ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(21-03-2014، 23:41)♥ماریا♥ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(21-03-2014، 23:38)ஐற£ℒἶ†дஐ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(21-03-2014، 23:34)♥ماریا♥ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

چون هیچ کدومتون منو نمیشناسید به نظرتون من چجور شخصیتی دارمBig Grin

ی شخصیت فوق العاده بد:دی
شما لطف دارید

خواهش می کنم ^___^
ممنونHeartHeart
 سپاس شده توسط ஐற£ℒἶ†дஐ
(21-03-2014، 23:44)سلنا654321 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

اهوراع با همه دوس بودع ماشاللهBig GrinBig Grin

نبودم
از دوستیای نتی بدم میاد:|
 سپاس شده توسط ஐற£ℒἶ†дஐ
منم بااهورادوست معمولیم معمولی م ع م و ل ی قضاوت ممنوعSleepy

سپاس شده توسط ஐற£ℒἶ†дஐ
(21-03-2014، 23:43)NICKOLAS نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(21-03-2014، 23:41)سلنا654321 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(21-03-2014، 23:39)ஐற£ℒἶ†дஐ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

مائده منم قبلا با اهورا دوس یودم >__<

اواp336
خورد تو برجکمSad

ملیتا?:|
من کی با تو دوس بودم????:|
عجب!

می خوای اگ یادت رفته یاداوری کنم؟؟
تا پای ازدواجم رفتیم^_-
هَـ ـر چـ ـے ڪـ ـﮧِ هَـ سـ تَـҐ

هَـ ـر چـ ـے ڪـ ـﮧِ مـ ـے گَـ Ґ

هَـ ـر ڪـ آرـے ڪـ ـﮧِ مـ ـے ڪُـ نَـҐ

بـ ـﮧِ פֿُـ و בَҐ مَـ ر بـ وطـ ـﮧِ

سپاس شده توسط ★~ ற!ՖŠ дℛд ★~
اهان اهورااون شب به من پیشنهاددوستی دادی. قرص الزایمرتوبخور اهوراگفتی اسمم زیباست سفیدبرفی توهم یادت رفت.Huh

سپاس شده توسط ஐற£ℒἶ†дஐ
حالا واقعا شخصیتم بدSadcrying
 سپاس شده توسط ஐற£ℒἶ†дஐ ، # αпGεʟ

[-]
به اشتراک گذاری/بوکمارک (نمایش همه)
google Facebook cloob Twitter
برای ارسال نظر وارد حساب کاربری خود شوید یا ثبت نام کنید
شما جهت ارسال نظر در مطلب نیازمند عضویت در این انجمن هستید
ایجاد حساب کاربری
ساخت یک حساب کاربری شخصی در انجمن ما. این کار بسیار آسان است!
یا
ورود
از قبل حساب کاربری دارید? از اینجا وارد شوید.

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 19 مهمان