امتیاز موضوع:
  • 11 رأی - میانگین امتیازات: 3.09
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

گـُـفـتـُـــگـوےِ آزاد 【93】

میگم نیکولاس نه ببخشیداهورامشخصات منوچی نوشتی؟Angel
گـُـفـتـُـــگـوےِ آزاد 【93】 138

سپاس شده توسط ஐற£ℒἶ†дஐ
آگهی
(21-03-2014، 23:40)آتوسا(1) نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

سلنامن یاوه گوهم؟Angry
فقط گفتم فامیل دورصاحب پسرشده باورنمیکنی فرداساعت3شبکه2.Angry

الانم یاوه گفتیBig Grin

سپاس شده توسط ஐற£ℒἶ†дஐ
(21-03-2014، 23:38)ஐற£ℒἶ†дஐ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(21-03-2014، 23:34)♥ماریا♥ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

چون هیچ کدومتون منو نمیشناسید به نظرتون من چجور شخصیتی دارمBig Grin

ی شخصیت فوق العاده بد:دی
شما لطف دارید
 سپاس شده توسط ஐற£ℒἶ†дஐ
(21-03-2014، 23:40)sara:aramis. نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(21-03-2014، 23:39)NICKOLAS نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(21-03-2014، 23:37)sara:aramis. نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(21-03-2014، 23:34)NICKOLAS نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(21-03-2014، 23:32)sara:aramis. نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

سَــــلآم بَـ_ــکس.......!

سلام ارامیسBig Grin

خــ_ـوبی اهــ_ـورآ؟

خوبم ارامیس!
تو خوبی?(:
خوبَــم مرسی اینجـــآ چـِ خَــبَــرهـ؟

خودمم نمیدونم!:|
انگار من با همه دخترای اینجا دوست بودم:/
خودم خبر ندارم
 سپاس شده توسط ஐற£ℒἶ†дஐ ، ★~ ற!ՖŠ дℛд ★~ ، # αпGεʟ
(21-03-2014، 23:41)♥ماریا♥ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(21-03-2014، 23:38)ஐற£ℒἶ†дஐ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(21-03-2014، 23:34)♥ماریا♥ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

چون هیچ کدومتون منو نمیشناسید به نظرتون من چجور شخصیتی دارمBig Grin

ی شخصیت فوق العاده بد:دی
شما لطف دارید

خواهش می کنم ^___^
هَـ ـر چـ ـے ڪـ ـﮧِ هَـ سـ تَـҐ

هَـ ـر چـ ـے ڪـ ـﮧِ مـ ـے گَـ Ґ

هَـ ـر ڪـ آرـے ڪـ ـﮧِ مـ ـے ڪُـ نَـҐ

بـ ـﮧِ פֿُـ و בَҐ مَـ ر بـ وطـ ـﮧِ

سپاس شده توسط #marya#
قیافه سلنارواخجون بفهم جواب ندادن چندین پ.خ من چه حالی داره.2454fvf25r30:29dz:p332

سپاس شده توسط ஐற£ℒἶ†дஐ
(21-03-2014، 23:41)سلنا654321 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(21-03-2014، 23:39)ஐற£ℒἶ†дஐ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

مائده منم قبلا با اهورا دوس یودم >__<

اواp336
خورد تو برجکمSad

ملیتا?:|
من کی با تو دوس بودم????:|
عجب!
 سپاس شده توسط ஐற£ℒἶ†дஐ ، ★~ ற!ՖŠ дℛд ★~
(21-03-2014، 23:39)آتوسا(1) نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(21-03-2014، 23:37)سلنا654321 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

مشخصات پامیدا:
لوس
پرحرف
گاهی یاوه گو
زود رنج
بامزه
مشخصات سلی:
پرسپولیسی(اه)
بدجنسسسسسسسسسسسسسسس!
لوس
ابانی
حساس به اسفندیا
لیام دوست!

ارع درسته همش
ولی با اسفندیا مشکلی ندارم

سپاس شده توسط ஐற£ℒἶ†дஐ
(21-03-2014، 23:41)آتوسا(1) نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

میگم نیکولاس نه ببخشیداهورامشخصات منوچی نوشتی؟Angel

مهربون
بامزه
زودباور
ساده
منو هم دوس داره^__^
 سپاس شده توسط ஐற£ℒἶ†дஐ
اهوراع با همه دوس بودع ماشاللهBig GrinBig Grin

سپاس شده توسط ஐற£ℒἶ†дஐ

[-]
به اشتراک گذاری/بوکمارک (نمایش همه)
google Facebook cloob Twitter
برای ارسال نظر وارد حساب کاربری خود شوید یا ثبت نام کنید
شما جهت ارسال نظر در مطلب نیازمند عضویت در این انجمن هستید
ایجاد حساب کاربری
ساخت یک حساب کاربری شخصی در انجمن ما. این کار بسیار آسان است!
یا
ورود
از قبل حساب کاربری دارید? از اینجا وارد شوید.

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 29 مهمان