امتیاز موضوع:
  • 11 رأی - میانگین امتیازات: 3.09
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

گـُـفـتـُـــگـوےِ آزاد 【93】

(21-03-2014، 23:33)NICKOLAS نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(21-03-2014، 23:31)سلنا654321 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(21-03-2014، 23:30)NICKOLAS نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(21-03-2014، 23:28)سلنا654321 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(21-03-2014، 23:26)NICKOLAS نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

باجنبه!
زودرنج!
ناز میکنی:|
لوس هم هستیDodgyBig Grin
بعضی وقتا حد نمیدونی
خوش اخلاقی
شوخی
مامان بچه هامیTongue

بعضی وقتا حد نمیدونم؟Dodgy
بی ادپDodgy

من کی ناز کردم اخه؟

عیال حقیقت تلخه-__-
نکات مثبتت بیشترهBig Grin
مسی(:
چش بلبلی بودن نکته مثبته یا منفی؟Big Grin

مثبتهBig GrinAngel

خداروشکر(:
به به چشمم چهلچراغ با دوست دخدرت دعوات شدع بود Dodgyبزار برسیم خونع دارم براتBig Grin
              گـُـفـتـُـــگـوےِ آزاد 【93】 136

سپاس شده توسط ஐற£ℒἶ†дஐ
آگهی
خواببببببببببببببببببببببببببب مرگگگگگگگگگگگگ وای خوابم میادSleepy

(21-03-2014، 23:34)ஐற£ℒἶ†дஐ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

پارمیدا زیاد نمیشناسمت ولی دخیه گلی هستی^__-
ممنون گلم تو ماهی!

سپاس شده توسط #marya# ، ஐற£ℒἶ†дஐ
(21-03-2014، 23:34)آتوسا(1) نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

مشخصات منوبنویس سلیDodgy

نسبت به من ارادت خاصی داریBig Grin
 سپاس شده توسط -м α є ∂ є- ، ஐற£ℒἶ†дஐ
(21-03-2014، 23:35)NICKOLAS نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(21-03-2014، 23:33)ஐற£ℒἶ†дஐ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

دارم ب همتون عیدی سپاس میدم ^______^
حالا منو نقد کنید:ا

پرحرف
پرووو
باجنبه
مهربون!
دیگه نمیدونم:|

همیشه این طوری نیستما الان خواستم این طوری بگم تا بیام تو بحث اگه ناراحت شدی معذرت^_-
هَـ ـر چـ ـے ڪـ ـﮧِ هَـ سـ تَـҐ

هَـ ـر چـ ـے ڪـ ـﮧِ مـ ـے گَـ Ґ

هَـ ـر ڪـ آرـے ڪـ ـﮧِ مـ ـے ڪُـ نَـҐ

بـ ـﮧِ פֿُـ و בَҐ مَـ ر بـ وطـ ـﮧِ

(21-03-2014، 23:34)NICKOLAS نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(21-03-2014، 23:32)sara:aramis. نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

سَــــلآم بَـ_ــکس.......!

سلام ارامیسBig Grin

خــ_ـوبی اهــ_ـورآ؟
ما "جـمْعْ" بوבیمـْ با هـمـْ وَلـْےْ شـُבے تـُـو "مُفْرב

پَـس اَمثــْال تــُو رو بایـב جُوییْـב و "تــُـفْ" ڪرْב

دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
 سپاس شده توسط ஐற£ℒἶ†дஐ
هاهHuhنیکولاس؟ای وای چیمیگم خواببببببببببببب.crying

سپاس شده توسط ஐற£ℒἶ†дஐ
نظرتون در باره من بگید دیگه هی سپاس میدن Angry
 سپاس شده توسط ஐற£ℒἶ†дஐ
(21-03-2014، 23:35)سلنا654321 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(21-03-2014، 23:33)NICKOLAS نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(21-03-2014، 23:31)سلنا654321 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(21-03-2014، 23:30)NICKOLAS نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(21-03-2014، 23:28)سلنا654321 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

بعضی وقتا حد نمیدونم؟Dodgy
بی ادپDodgy

من کی ناز کردم اخه؟

عیال حقیقت تلخه-__-
نکات مثبتت بیشترهBig Grin
مسی(:
چش بلبلی بودن نکته مثبته یا منفی؟Big Grin

مثبتهBig GrinAngel

خداروشکر(:
به به چشمم چهلچراغ با دوست دخدرت دعوات شدع بود Dodgyبزار برسیم خونع دارم براتBig Grin

دیگه الان کار از دعوا هم گذشتBig Grin
بهم زدم باهاش:|
 سپاس شده توسط ஐற£ℒἶ†дஐ
مشخصات پامیدا:
لوس
پرحرف
گاهی یاوه گو
زود رنج
بامزه

سپاس شده توسط Δ.н.ο.υ.я.Δ ، ஐற£ℒἶ†дஐ
(21-03-2014، 23:34)♥ماریا♥ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

چون هیچ کدومتون منو نمیشناسید به نظرتون من چجور شخصیتی دارمBig Grin

ی شخصیت فوق العاده بد:دی
هَـ ـر چـ ـے ڪـ ـﮧِ هَـ سـ تَـҐ

هَـ ـر چـ ـے ڪـ ـﮧِ مـ ـے گَـ Ґ

هَـ ـر ڪـ آرـے ڪـ ـﮧِ مـ ـے ڪُـ نَـҐ

بـ ـﮧِ פֿُـ و בَҐ مَـ ر بـ وطـ ـﮧِ

[-]
به اشتراک گذاری/بوکمارک (نمایش همه)
google Facebook cloob Twitter
برای ارسال نظر وارد حساب کاربری خود شوید یا ثبت نام کنید
شما جهت ارسال نظر در مطلب نیازمند عضویت در این انجمن هستید
ایجاد حساب کاربری
ساخت یک حساب کاربری شخصی در انجمن ما. این کار بسیار آسان است!
یا
ورود
از قبل حساب کاربری دارید? از اینجا وارد شوید.

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 43 مهمان