امتیاز موضوع:
  • 2 رأی - میانگین امتیازات: 4
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

خدمات اجتماعی استالین به نقل ویکیپدیا

مردم شوروی در زمان استالین به درجه‌ای از لیبرازیسیون اجتماعی رسیدند.

زنان تحصیلات کافی و مساوی و حقوق برابر کار داشتند. در ضمن پیشرفت‌های

پزشکی زمان استالین طول عمر متوسط شهروند شوروی و کیفیت زندگی را

وسیعا افزایش داد. سیاست‌های استالین حق تحصیلات و دسترسی به پزشکی

رایگان را وسیعا در اختیار مردم قرار داد و عملاً اولین نسل رها از ترس تیفوس و

مالاریا را به وجود آورد. این مریضی‌ها شدیدا کاهش داده شدند و طول عمر

متوسط تا چند دهه افزایش یافت.

در زمان استالین در ضمن برای اولین بار زنان می‌توانستند بچه‌ها را در فضای

امن بیمارستان به دنیا بیاورند. نسلی که در زمان استالین متولد می‌شد، اولین

نسلی بود که تقریباً تماما باسواد بود. مهندسان برای آموزش تکنولوژی صنعتی

به خارج فرستاده می‌شدند و صدها مهندس خارجی با قرارداد به روسیه

می‌آمدند. راه‌های حمل و نقل پیشرفت یافت و راه آهن‌های جدید بسیاری

ساخته شد. کارگرانی که بیشتر از حد مقررشان تولید می‌کردند، استاخانویست

ها، پاداش‌های ویژهٔ بسیاری دریافت می‌کردند و در نتیجه می‌توانستند کالاهایی

را بخرند که اقتصاد در حال رشد شوروی فراهم می‌کرد.

با وجود صنعتی سازی و تلفات عظیم انسانی در جنگ جهانی دوم و سرکوب ها،

نسل زمان استالین شاهد رشد موقعیت‌های شغلی، بخصوص برای زنان، بود.

منبع:
دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
http://fa.wikipedia.org/wiki/استالین
خدمات اجتماعی استالین به نقل ویکیپدیا 1
البته اینو من اضافه کنم که مردم شوروی در ازای کار غذای رایگان می گرفتن

وهمه شهروندان کوپن ویارانه می گرفتند وضع سواد واقتصاد هم بسیار بالا رفت

همین طور کشور کشوری صنعتی وخود کفا شد وخود ماشین آلات صنعتی تهیه

می کردطوری که هنگام جنگ توانستند ماشین ها ووسایل صنعتی خودرا

مونتاژکرده ومنتقل کنند.در زمان وی مردم از حق برابری برخوردار بودند.

وهمین طور با کارهای وی دیگر در ملل شوروی هیچ گاه قحطی نشد وشوروی یک ابرقدرت شد
دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
"دختر و افسر مرزی"

((...زنده باد صلح بین المللی,مرگ بر جنگ افروزان...))
استالین_آخرین سخنرانی سال 1952
عضو گروه تاریخ انجمن
پاسخ
 سپاس شده توسط 1939 ، FARID.SHOMPET ، فلانی ، Mr.Robot
آگهی
اقتصاد های سوسیالیستی و کاپیتالیستی(کپیتالیستی یا کاپیتالیستی چه فرقی داره این کلمه خارجی است ) هر کدام معایب و مزایا ی خودشونو دارن مهم اینکه ما از مزایای انها بهره ببریم نه از معایب ان
نابود باد کمونیسم نابود باد صیهونیسم

عضو گروه تاریخ انجمن

پاسخ
 سپاس شده توسط FARID.SHOMPET
نقل قول: وضع سواد واقتصاد هم بسیار بالا رفت
شما چرا به این زیادی به اقتصاد کمونیسم ایمان داری؟؟؟؟
اقتصاد کمونیستی فاسد هست و به رشد امکانات شخصی مردم کمک نمی کنه و وضع خدمات مسکونی مردم رو خراب میکنه. به کره شمالی کمونیستی و چین کمونیستی قدیم(چون چین دیگه مانند گذشته کمونیستی نیست) و شوروی درست نگاه کنید.
انقدر صنعت کمونیست رو بزرگ نشون نده نیکلا جان. شما خیلی از صنعت کمونیستی طرفداری میکنی.
یک کشوری که بخش خصوصی داشته باشه صنعتش زود تر رشد میکنه این رو از هر اقتصاد دانی خواستی بپرس.
اگر اینجا قدیمی هستی و دوست داری یک گفتگو عجیب 
درباره گذشته و حال داشته باشی، راه‌های ارتباطی رو گذاشتم پروفایل!

پاسخ
 سپاس شده توسط در جستجوی حقیقت ، فلانی
حالا بخش خصوصی هم بدبختی های خودشو داره ولی هرچی باشه اقتصاد کمونیستی شدیدا ثابت شده که جوابگو نیست
امریکا با اقتصاد خصوصی اش یه کارخانه موشک سازی داشت با 200 نفر کارگر و کارمند کارایی تولید روزانه 4 موشک را داشتند
شوروی کارخانه ای به همان اندازه داشت با 1000 نفر کارگر و کارمند روزی 1 موشک رو زورکی تولید میکردند

راستی به خاطر این که گندم شوروی بدون ملاحظه صادر شد داخل این کشور شدیدا مشکل گرسنگی بود به طوری که 6 میلیون نفر از اهالی اوکراین در اثر گرسنگی مردند
فکر نمی کنم پیشرفت آنقدر اهمیت داشته باشد که مردم ات به این شکل دسته دسته بمیرند
عضو گروه تاریخ انجمن
پاسخ
 سپاس شده توسط ☭Nicola☭ ، SABER ، FARID.SHOMPET
خب شوروی کشوری بود که تازه شروع کرده بود همونش هم خیلی بود .در ضمن چون در تحریم بود غلاتش رو صادر می کرد تا پول بدست بیاورد وگرنه طور دیگه پول نمی تونست برای صنعتی کردن به دست بیاره البته استالین جیره غذای مردم هم صادر کرد.
این کارش خیلی سنگدلانه بود.
مائو هم همین کاررا کرد منتهی کالخوزهای مائو کلا اصلا جوابگو نبودند وجمعیت چین هم زیاد بود.
یک کشور کمونیستی در مراحل اولیه شروع خود سختی های زیادی را طی می کند ولی سرانجام مثل چین پیشرفته وقدرتمند می شود اگر در مقابل مشکلات بایستد.

نقل قول: شما چرا به این زیادی به اقتصاد کمونیسم ایمان داری؟؟؟؟
اقتصاد کمونیستی فاسد هست و به رشد امکانات شخصی مردم کمک نمی کنه و وضع خدمات مسکونی مردم رو خراب میکنه. به کره شمالی کمونیستی و چین کمونیستی قدیم(چون چین دیگه مانند گذشته کمونیستی نیست) و شوروی درست نگاه کنید.
انقدر صنعت کمونیست رو بزرگ نشون نده نیکلا جان. شما خیلی از صنعت کمونیستی طرفداری میکنی.
یک کشوری که بخش خصوصی داشته باشه صنعتش زود تر رشد میکنه این رو از هر اقتصاد دانی خواستی بپرس

اقتصاد کمونیسم رو من قبول ندارم چون با سرمایه داری مخالفه ومن باسرمایه داری موافقم واونو لازمه یک کشور می دونم .استالین هم سرمایه داری می کرد وگرنه نمی توانست پیشرفت کند.من اقتصاد استالینیستی رو قبول دارم نه کمونیستی.اقتصاد استالینیستی می گه سرمایه داری دولتی مجازه اما کمونیست سرمایه داری رو رد می کنه واین یکی از اشکالات کمونیسته.
اما لنین با سرمایه داری مخالف بود وشکست خورد در زمامداری اش.
اقتصاد مائوئیستی هم ه جایی نرسید جناب در جست وجوی حقیقت در این مورد خوب آگاهند.
"دختر و افسر مرزی"

عضو گروه تاریخ انجمن
پاسخ
 سپاس شده توسط در جستجوی حقیقت ، FARID.SHOMPET ، فلانی
Nicola جان میخواستم یک نکته رو اضافه کنم که چین علت پیشرفت اش سرمایه گذاری دیگر کشورها در این کشور و آزاد اعلام کردن اقتصاد خصوصی هست البته نباید سختکوشی ملت چین رو هم نادیده گرفت
اگر چینی ها می خواستند اقتصادشون رو مثل زمان مائو پیش ببرند امروزه اسمی از چین باقی نمانده بود
عضو گروه تاریخ انجمن
پاسخ
 سپاس شده توسط ☭Nicola☭ ، FARID.SHOMPET ، فلانی
بدون شک نتیجه رهبری دنگ شیائو پینگ و سرمایه گذاری خوب بود که چین پیشرفت کرد وگرنه مائو می بایست برنامه پیشرفت صنعتی سریع تر وقابل نتیجه تری همنچون استالین پیش می گرفت.مائو هم همانند لنین در اداره داری کشور وارد نبود.

اما من مانفیت کمونیست مارکس وکتاب های مارکس رو می خوندم پیش بینی کرده بود که در نهایت کشور های کمونیستی کشوری پیشرفته واقتصادی وصنعتی می شن دقیقا میزان پیشرفت چین رو پیش بینی کرده بود وحتی در مراحل بالاتر کمونیست حتی پیشرفته تر از چین هم ارائه داده البته اگر آثار استالین رو مطالعه کنید در مورد پیشرفت اقتصادی وصنعتی توضیح کامل تر وجامع تری می ده وارائه می ده چطور تا هزاران سال بعد یک کشور چگون پیشرفت کند به صورت خود کفا وجدا از غرب در حالت تحریم و... .
"دختر و افسر مرزی"

عضو گروه تاریخ انجمن
پاسخ
 سپاس شده توسط فلانی
نقل قول: من مانفیت کمونیست مارکس وکتاب های مارکس رو می خوندم پیش بینی کرده بود که در نهایت کشور های کمونیستی کشوری پیشرفته واقتصادی وصنعتی می شن
همچین چیزی گفته ولی منطبق بر واقعیت نیست
پیشرفت چین مرهون دلایلی بود که در بالا گفتم
اگر رویه لنین استالین مائو یا رویه ای که مارکس و انگلس گفتند رو پیش می گرفت الان به خاک سیاه نشسته بود
مثل این میمونه که من الان بلند شم ادعا کنم:ای اهالی فلش خور!همگی از فردا هی میاییم توی سایت ولی هیچ کس حق نداره پست بزنه!برای تضمین این موضوع کلا سیستم پست زنی و تایپیک زنی رو قطع می کنیم باور کنید دو سال بگذره گوگل مطرود میشه رتبه یک الکسا برای فلش خور خواهد بود

بعدش ملت به حرف من گوش نمیکنن میان هی پست میزنن هی تایپیک میزنن رتبه الکسا فرضا بعد دوسال میشه 100 اونوقت که درست نیست بگیم فلان شخص پیش بینی کرده بود فلش خور پیشرفت می کنه!!!!
عضو گروه تاریخ انجمن
پاسخ
 سپاس شده توسط SABER ، .ali.
به نظر من کمونیست دیگه به تاریخ پیوسته.

چین هم دیگه کمونیستی نیست اگر بود تا حالا پوکیده بود!

یکی دو تا کشور عقب مانده داغون فقط کمونیست هستن که آن ها هم به خاطر طرز فکر خراب و خشک بر این طرز فکر مانده اند!(چون دیکتاتوری در عصر حاضر معنی دیگه ای در طرز فکر ان ها نمی دهد)

این کشورهای جدا شده از شوروی هم این قدر زجر و بدبخی کشیدن از دست این کمونیست که کلن از بین بردنش...
از یه نفر شنیدن بر اثر قحطی و گرسنگی که این کمونیست ها بر سرشون اوردن مثلا تو تاجیکستان مردم همدیگه رو می خوردن!!!
برای "تشکر کردن" و یا گفتن"خوب و  جالب بود" از دکمه سپاس استفاده کنید

سوالات و مشکلات خود مربوط به انجمن را در دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
اینجا مطرح کنید، به پیغام خصوصی در این مورد جواب داده نمی شود.
آپلود سنتر عکس اختصاصی فلش خور! عکس خور!
http://www.akskhor.ir
پاسخ
 سپاس شده توسط 1939 ، در جستجوی حقیقت ، .ali. ، FARID.SHOMPET ، ♥ Sky Princess♥
نقل قول: اگر رویه لنین استالین مائو یا رویه ای که مارکس و انگلس گفتند رو پیش می گرفت الان به خاک سیاه نشسته بود
درسته اگر لنین ومائو ومارکس وانگلس رو دنبال می کردن به خاکی پر رنگ تر از سیاه می نشستن.
اما روش استالین پیشرفتشون داد وبازهم پتانسیل پیشرفت رو داشت.
البته اگر مالنکف جانشین می شد همه چچیز عالی می شد ورویه پیشرفت وتکامل کمونیست ادامه پیدا می کرد.

نقل قول: مثل این میمونه که من الان بلند شم ادعا کنم:ای اهالی فلش خور!همگی از فردا هی میاییم توی سایت ولی هیچ کس حق نداره پست بزنه!برای تضمین این موضوع کلا سیستم پست زنی و تایپیک زنی رو قطع می کنیم باور کنید دو سال بگذره گوگل مطرود میشه رتبه یک الکسا برای فلش خور خواهد بود
نقل قول: بعدش ملت به حرف من گوش نمیکنن میان هی پست میزنن هی تایپیک میزنن رتبه الکسا فرضا بعد دوسال میشه 100 اونوقت که درست نیست بگیم فلان شخص پیش بینی کرده بود فلش خور پیشرفت می کنه!!!!
آخه این چه ربطی دارهBig GrinBig GrinBig GrinBig GrinBig GrinBig GrinBig GrinBig GrinBig GrinBig GrinBig GrinBig GrinBig GrinBig Grin
سینا واقعا جکیBig GrinBig GrinBig GrinBig GrinBig GrinBig GrinBig GrinBig GrinBig Grin
"دختر و افسر مرزی"

عضو گروه تاریخ انجمن
پاسخ

[-]
به اشتراک گذاری/بوکمارک (نمایش همه)
google Facebook cloob Twitter
برای ارسال نظر وارد حساب کاربری خود شوید یا ثبت نام کنید
شما جهت ارسال نظر در مطلب نیازمند عضویت در این انجمن هستید
ایجاد حساب کاربری
ساخت یک حساب کاربری شخصی در انجمن ما. این کار بسیار آسان است!
یا
ورود
از قبل حساب کاربری دارید? از اینجا وارد شوید.

موضوعات مرتبط با این موضوع...
  نظر شیخ فضل الله نوری در مورد تاسیس مدارس دخترانه به نقل ویکیپدیا
  زمینه‌های اجتماعی وقوع انقلاب اسلامی
  اندیشه ها و آرمان های اجتماعی صدراعظم شهید
  هیتلر-استالین-روزولت-چرچیل
  اعلام دلیل مرگ «استالین» پس از ۶۰ سال
Photo تصاویری از ژنرالیسم(فیلد مارشال)#استالین# در جنگ جهانی دوم
  دوره استالین قسمت دوم
  دوره استالین قسمت اول
  تخریب سازی ومخدوش کردن چهره استالین از سوی غرب
  گندم های جیب استالین! 1

پرش به انجمن: