امتیاز موضوع:
  • 7 رأی - میانگین امتیازات: 3.71
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

گــفـتگـوے آزاد 【91】

مثلا عیده ولی اصلا حس و حال عید نیست>___<
عمو نوروز نیا اینجا که این خونه عذاداره
 سپاس شده توسط Ƒαкє ѕмιƖє ، hamid ♥
آگهی
(20-03-2014، 11:27)*Nafas* نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

اسپم نده آیسان قوفونت برم>ــــ<

اسپـم دوست دارم |: ..
  Do ɴoт dαre тo ѕтop мe jυѕт ιɴ cαѕe ѕoмeoɴe ѕтopped мe گــفـتگـوے آزاد 【91】 252
 سپاس شده توسط MONA-GH ، ERF@N ، The Darkest Light ، hamid ♥ ، *Nafas*
(20-03-2014، 11:29)DJ✘ Mona نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

ميخواستم مستش كنم |=
مخمر پيدا نكردم ا=

اخيييي @___@
&__&
 سپاس شده توسط MONA-GH
گــفـتگـوے آزاد 【91】 252 براش بميرم cry2
گــفـتگـوے آزاد 【91】 252
 سپاس شده توسط ERF@N ، MONA-GH ، hamid ♥
(20-03-2014، 11:30)ERF@N نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

عـرفـان .. S: !!

عمـو نـوروز نیـا اینجـآ [cry girl] ..

دل خـواهـر شُـده پَـر پَـر ..

نظر بزارید برام خو |: ..
  Do ɴoт dαre тo ѕтop мe jυѕт ιɴ cαѕe ѕoмeoɴe ѕтopped мe گــفـتگـوے آزاد 【91】 252
 سپاس شده توسط The Darkest Light ، *Nafas* ، Mohammad 77
(20-03-2014، 11:28)Mohammad 77 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

چرا نفس؟
من چرا تو لیست دوستات نیسم؟Dodgy
(20-03-2014، 11:30)DJ✘ Mona نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

|=
عجيب شده
تحريما رو مغز همه اسر گزاشته|=
ممکنه=/
(20-03-2014، 11:30)ERF@N نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

اول سلام بعد کلام عاقای عرفان^ــــ^
سلام^ـــ^

(20-03-2014، 11:30)ツ سـُــــکـُــــــوت ツ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

منم اخطار دوست دارم^ـــ^
+من از اینجا פֿــوـاهــم رفت..

و فرقے هــم نمے ڪنـב فانـوــωـے בاشتـہ باشم یا نهــ!

ڪـωـے ڪـہ میگریزב..

از گُم شـבن نمے هــراـωــב..

سپاس شده توسط MONA-GH ، ERF@N ، The Darkest Light ، Ƒαкє ѕмιƖє
(20-03-2014، 11:32)ツ سـُــــکـُــــــوت ツ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

عـرفـان .. S: !!

عمـو نـوروز نیـا اینجـآ [cry girl] ..

دل خـواهـر شُـده پَـر پَـر ..
یکی دیشب به من پیام داده آیسان آدم خوبی برای تشکیل خونوادس¤___¤
خواستم بگم خالمه ها ولی دیگه حسش نبود*____*
 سپاس شده توسط *Nafas* ، The Darkest Light ، Ƒαкє ѕмιƖє
روز عیــــد
اصفهان بارون میــــــــــاد^ـــــــــــــــ^
هوووووووووووووووووو
+من از اینجا פֿــوـاهــم رفت..

و فرقے هــم نمے ڪنـב فانـوــωـے בاشتـہ باشم یا نهــ!

ڪـωـے ڪـہ میگریزב..

از گُم شـבن نمے هــراـωــב..

سپاس شده توسط The Darkest Light ، Ƒαкє ѕмιƖє ، ERF@N ، Mohammad 77
(20-03-2014، 11:35)*Nafas* نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(20-03-2014، 11:28)Mohammad 77 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

چرا نفس؟
(20-03-2014، 11:30)DJ✘ Mona نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

|=
عجيب شده
ممکنه=/

سلام^ـــ^

(20-03-2014، 11:30)ツ سـُــــکـُــــــوت ツ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

منم اخطار دوست دارم^ـــ^

آدم به دشمنشم اخطار نمیده ولی این به دوستش ...

(20-03-2014، 11:38)*Nafas* نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

روز عیــــد
اصفهان بارون میــــــــــاد^ـــــــــــــــ^
هوووووووووووووووووو

چه خز :__:
 سپاس شده توسط *Nafas* ، The Darkest Light ، Ƒαкє ѕмιƖє
(20-03-2014، 11:35)*Nafas* نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

چرا نفس؟

|=
عجيب شده
ممکنه=/

سلام^ـــ^

منم اخطار دوست دارم^ـــ^

اخطار ^-^
گــفـتگـوے آزاد 【91】 252
 سپاس شده توسط Ƒαкє ѕмιƖє

[-]
به اشتراک گذاری/بوکمارک (نمایش همه)
google Facebook cloob Twitter
برای ارسال نظر وارد حساب کاربری خود شوید یا ثبت نام کنید
شما جهت ارسال نظر در مطلب نیازمند عضویت در این انجمن هستید
ایجاد حساب کاربری
ساخت یک حساب کاربری شخصی در انجمن ما. این کار بسیار آسان است!
یا
ورود
از قبل حساب کاربری دارید? از اینجا وارد شوید.

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 91 مهمان