امتیاز موضوع:
  • 7 رأی - میانگین امتیازات: 3.71
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

گــفـتگـوے آزاد 【91】

من رفتم
خودافظ فرین و غزال و هیدن
و بقیه

گــفـتگـوے آزاد 【91】 111
 سپاس شده توسط Brooklyn Baby ، сÜтε Đévìł ツ ، F A R ! N ، AuTuMn
آگهی
نخسه 91 صفحه 113 o_O !!

آخه چرا من اینقدر بدبختم :| !!
 سپاس شده توسط Brooklyn Baby ، F A R ! N ، † αƖιєη † ، AuTuMn
(19-03-2014، 12:15)♪♫♪HIDDEN♪♫♪ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(19-03-2014، 12:12)сÜтε Đévìł ツ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(19-03-2014، 12:08)♪♫♪HIDDEN♪♫♪ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(19-03-2014، 12:05)сÜтε Đévìł ツ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(19-03-2014، 12:02)♪♫♪HIDDEN♪♫♪ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

دلم ی چیزی میخواد:ngh::ngh:

همون ک تو کشوی میز کامپیوتره؟!/:
آره کلاسیکشو 
بلک و میگمcryingcrying

میمردی یادم نمینداختی؟!
دعا کن عید بتونم از عموم کش برم اون یکیو!!!cryingcrying
بترکی............
واسه منم کش بروShy

اون اینقد زیاد داره ک!!!!
اکه موقعیت پیش بیاد ی پاکتشو کش میرم!!!(:
فقط دعا کن همراش باشه!!!!
A single dream is more powerful than a thousand realities..!
 سپاس شده توسط AuTuMn
(19-03-2014، 12:16)frost نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(19-03-2014، 12:14)F A R ! N نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

ستاره هنو آنی؟؟؟؟
الان کیا دقیقا آن هستن؟
میخوام خدافسی کنم؟؟؟؟؟؟

من(:
ازم خدافظی میکنی اصلا؟

مگه میشه؟
هوامو داری هواتو دارم^_-
یه سوال اسمت چیع؟
گــفـتگـوے آزاد 【91】 111

سپاس شده توسط Brooklyn Baby
سلام میتراع خوبی/.؟
(19-03-2014، 12:17)ستاره پرک نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

من رفتم
و بقیه

ستاره!!!!
عیدت مبارک!!!(:
A single dream is more powerful than a thousand realities..!
(19-03-2014، 12:17)ستاره پرک نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

من رفتم
و بقیه

خدافس ستی
هروخت اومدی پ.خ بده
تفلده عیدت مباورک(:
گــفـتگـوے آزاد 【91】 111

سپاس شده توسط Brooklyn Baby
(19-03-2014، 12:18)F A R ! N نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(19-03-2014، 12:16)frost نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(19-03-2014، 12:14)F A R ! N نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

ستاره هنو آنی؟؟؟؟
الان کیا دقیقا آن هستن؟
میخوام خدافسی کنم؟؟؟؟؟؟

من(:
ازم خدافظی میکنی اصلا؟

مگه میشه؟
هوامو داری هواتو دارم^_-
یه سوال اسمت چیع؟

وای(:
اسمم مرضیس..
ممنون
 سپاس شده توسط F A R ! N
سلام میتراع
خوفی؟
نیستی نامرد...!
گــفـتگـوے آزاد 【91】 111

سپاس شده توسط Brooklyn Baby ، Mιѕѕ UηυѕυαL
(19-03-2014، 12:06)L☺vely star نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(19-03-2014، 12:04)✘ lᴚıƃ ʎZɐᴚɔ ✘ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(19-03-2014، 12:01)L☺vely star نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(19-03-2014، 12:00)_______ :| نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

یـــا امام زاده بیژن :|

همه توهمی شدن :|

مگ نبودن ؟
نبودیم ؟
نبودید ؟:| :| :|

(19-03-2014، 12:00)✘ lᴚıƃ ʎZɐᴚɔ ✘ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(19-03-2014، 11:55)L☺vely star نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

چجوری بازش کنم ؟؟:|
به راحتی |:

رُکی >__<
عصبانیم !__!
چراع؟ /:

(19-03-2014، 12:02)~No×OnE~ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

اینجا چه قد ادم پاستوریزه ریخته
|:
/:
\:
بلا نسبت هم کلمه خوبیس |:

نسترنو میشناسیع یو ؟
ارع ^_^
همون که اسم قبلیش گل نسترن بود؟ (:

[-]
به اشتراک گذاری/بوکمارک (نمایش همه)
google Facebook cloob Twitter
برای ارسال نظر وارد حساب کاربری خود شوید یا ثبت نام کنید
شما جهت ارسال نظر در مطلب نیازمند عضویت در این انجمن هستید
ایجاد حساب کاربری
ساخت یک حساب کاربری شخصی در انجمن ما. این کار بسیار آسان است!
یا
ورود
از قبل حساب کاربری دارید? از اینجا وارد شوید.

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 14 مهمان