امتیاز موضوع:
  • 7 رأی - میانگین امتیازات: 3.71
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

گــفـتگـوے آزاد 【91】

(19-03-2014، 11:57)not نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(19-03-2014، 11:55)F A R ! N نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(19-03-2014، 11:46)not نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(19-03-2014، 11:45)F A R ! N نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(19-03-2014، 11:40)not نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

اینجا قانون داره بیخود که نمیشه
همون تو که معنیشو میفهمی بسه25r3025r3025r30

باش تو فک کن
اصن تو خودت بمون
دیگه حوصلمو سر بردی
نسخه کل کل هس برو اونجا  بِــــکـَل
اینجا گفتوگو آزاده!
خوب تو که بیخودی خودتو میاندازی وسط برو اول ادبو یاد بگیر بعد بیا حرف بزن

اتفاقا اولین مخاطبم تو بودی!!!!
خواستم تاکید کنم با یه دختر هیچوخت نباید اینطوری حرف زد
دیدم نمیشه بات درس حرف زد رفتم تو فاز لاتی
حالم اگه واسه همه لاتی واسه من شکلاتی!
من با دخترای زیادی عین تو سرو کار داشتم ولی همشون متوجه اشتباهشون شدن
باش
ببین داداش امروز روز آخر ساله
دوس ندارم با کسی دعوا کنم(:
اصن من لال توهم کر!
اینطوری بهتره
عیدتم مبارک*_*
گــفـتگـوے آزاد 【91】 108

آگهی
(19-03-2014، 12:00)_______ :| نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

یـــا امام زاده بیژن :|

همه توهمی شدن :|

مگ نبودن ؟
نبودیم ؟
نبودید ؟:| :| :|

(19-03-2014، 12:00)✘ lᴚıƃ ʎZɐᴚɔ ✘ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(19-03-2014، 11:55)L☺vely star نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(19-03-2014، 11:50)✘ lᴚıƃ ʎZɐᴚɔ ✘ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

مخشید >_<
ممد >_<
غزل >_<
فری >_<
یکیتون زبون وا کنه دیگه >_<

چجوری بازش کنم ؟؟:|
به راحتی |:

رُکی >__<
عصبانیم !__!
all falling stars one day will land
all broken hearts one day will mend
and the end is still the end whether you want it or not
 سپاس شده توسط † αƖιєη †
(19-03-2014، 11:54)_______ :| نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

ستاره پرک :||
ادم یاده جو پرک میوفته :||

نامرد !کصافططططططططط داغونم کردی اصلن !گــفـتگـوے آزاد 【91】 108

گــفـتگـوے آزاد 【91】 108
 سپاس شده توسط F A R ! N
اینجا چه قد ادم پاستوریزه ریخته
|:
/:
\:
Wнαтever I вecoмe , I decιde
.I нαve ɴo reɢreтѕ 
 سپاس شده توسط Ƥαяℓσนʂ ϱiяℓ ، F A R ! N
(19-03-2014، 11:56)сÜтε Đévìł ツ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(19-03-2014، 11:50)♪♫♪HIDDEN♪♫♪ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

بترکه این سینا 
چقد میخوابه؟//

بیدار شد الآن!!!((:
دیشب 5 خوابیده بود!!!
دلم ی چیزی میخواد:ngh::ngh:
گــفـتگـوے آزاد 【91】 108
قبل از اینکه بخواهی در مورد من و زندگی من قضاوت کنی-
اول کفشهایم را بپوش و در راه من قدم بزن
 سپاس شده توسط сÜтε Đévìł ツ
(19-03-2014، 12:00)L☺vely star نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(19-03-2014، 11:58)F A R ! N نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(19-03-2014، 11:54)_______ :| نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

ستاره پرک :||
ادم یاده جو پرک میوفته :||

چ قد همه اینجا باادبن!

اسم قشنگیه!ستاره پرک
خودش دوس داره به هیچکی هم ربطی نداره حتی به من دوست عزیزWink

فری فازت چیه ؟؟:|

لاتی!
اما خسته شدم
برا همین حاظر جواب(:
گــفـتگـوے آزاد 【91】 108

اقایون من امروز دارم میرم هم روز تولدم هست هم دارم برا همیشه از فلش میرم حلالم کنید
 من حالم خوب نیس crying تو نپرس
 سپاس شده توسط Ƥαяℓσนʂ ϱiяℓ
(19-03-2014، 12:02)~No×OnE~ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

|:
/:
\:

مهی :|
all falling stars one day will land
all broken hearts one day will mend
and the end is still the end whether you want it or not
 سپاس شده توسط Wєιяɗ
(19-03-2014، 12:01)L☺vely star نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(19-03-2014، 12:00)_______ :| نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

مگ نبودن ؟
نبودیم ؟

(19-03-2014، 12:00)✘ lᴚıƃ ʎZɐᴚɔ ✘ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(19-03-2014، 11:55)L☺vely star نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(19-03-2014، 11:50)✘ lᴚıƃ ʎZɐᴚɔ ✘ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

مخشید >_<
ممد >_<
غزل >_<
فری >_<

به راحتی |:

رُکی >__<
عصبانیم !__!

چرا مشی؟
گــفـتگـوے آزاد 【91】 108

(19-03-2014، 12:01)L☺vely star نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

مگ نبودن ؟
نبودیم ؟

مخشید >_<
ممد >_<
غزل >_<
فری >_<

به راحتی |:

رُکی >__<
عصبانیم !__!
چراع؟ /:

(19-03-2014، 12:02)~No×OnE~ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

|:
/:
\:
بلا نسبت هم کلمه خوبیس |:

[-]
به اشتراک گذاری/بوکمارک (نمایش همه)
google Facebook cloob Twitter
برای ارسال نظر وارد حساب کاربری خود شوید یا ثبت نام کنید
شما جهت ارسال نظر در مطلب نیازمند عضویت در این انجمن هستید
ایجاد حساب کاربری
ساخت یک حساب کاربری شخصی در انجمن ما. این کار بسیار آسان است!
یا
ورود
از قبل حساب کاربری دارید? از اینجا وارد شوید.

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 50 مهمان