امتیاز موضوع:
  • 7 رأی - میانگین امتیازات: 3.71
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

گــفـتگـوے آزاد 【91】

(18-03-2014، 23:10)سلنا654321 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(18-03-2014، 23:08)Jastin نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(18-03-2014، 23:03)Jastin نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(18-03-2014، 23:01)☆★ super star★☆ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(18-03-2014، 22:59)Jastin نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

اومدم بآزم .. تفـــ به ایسـآن تف به ایتین... لعنت به جفت اشغالتون ... Angry
یا قمر:|
بچه ها در برید این الان منفجر میشه:|

اصلآ من چرا ناراحـتم .. بزار هر چی میخوان پش سرم به بقیه بگن ..

واسه چی خودمو ناراحت کنم !! به تخ***

من برم روم خودمو از نو بسازم .. کاش نرفته بودم اینجا ..

(18-03-2014، 23:02)سلنا654321 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(18-03-2014، 23:01)☆★ super star★☆ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

منفجر شدع
خبر نداری

منظورت ؟؟

علیک سلام
منم خوبمBig Grin

سـلآم ..
حآلت کع خوبـه ..
چهارشنبه سوزی نرفتی ؟؟

ما بودیـم جآت خـآلی زیـره پای ملت همین جور دینامیت و کپسول ریختیم...

پووووووووووووف ... راستی مایده دیگـه پاتو توی نیل نزار .. به خاطر من ..

من خیلی وقته نیل نمیرم
چرا حالاHuhHuh
[/quote]

خوب کـآری میکـنی...

هیـچی بـآو دیدم تنهاییم منو ارین .. یکـم باهم صحبت کردیم و حسین مدیره رسید ..

پیـآما رو خوندی ... و منو اخراج کرد سگ نمک ... بشکنه این دست که نمک نداره ..

منم یه چیزایی درباره ی یکی گفتم .... و اون سریع از مدیریت برکنار و اخراج /
آگهی
(18-03-2014، 23:16)Jastin نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(18-03-2014، 23:10)سلنا654321 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(18-03-2014، 23:08)Jastin نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(18-03-2014، 23:03)Jastin نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(18-03-2014، 23:02)سلنا654321 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

منفجر شدع
خبر نداری

منظورت ؟؟

علیک سلام
منم خوبمBig Grin

سـلآم ..
حآلت کع خوبـه ..
چهارشنبه سوزی نرفتی ؟؟

من خیلی وقته نیل نمیرم
چرا حالاHuhHuh

خوب کـآری میکـنی...

[/quote]

واااااااااااااعHuh
چه بیژول بودع اون:ا
حالا مگع چی گفتی؟؟
              گــفـتگـوے آزاد 【91】 34

گــفـتگـوے آزاد 【91】 34
 سپاس شده توسط !~IмДи~!
از تنهاییـــــ...
کارمون کشیده ب گفت و گو ازاد>____<
هعییـــــ زندگیf*ck you!!!
 سپاس شده توسط -м α є ∂ є-
(18-03-2014، 23:16)Jastin نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

منفجر شدع
خبر نداری

منظورت ؟؟

علیک سلام
منم خوبمBig Grin

سـلآم ..
حآلت کع خوبـه ..
چهارشنبه سوزی نرفتی ؟؟

من خیلی وقته نیل نمیرم
چرا حالاHuhHuh

خوب کـآری میکـنی...

[/quote]
حقته-__-
نباید چیزی درباره ی کسی بگی -__-
(18-03-2014، 23:14)سلنا654321 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(18-03-2014، 23:13)NICKOLAS نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

ایسان حق داشت(:
والا..
من همیشه فک میکردم مشکل اعصاب داره ولی الان میبینم حق داره

مگع چیشدع بود اخه؟؟Undecided

هیچی!
(18-03-2014، 23:18)bieber fan نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

از تنهاییـــــ...
کارمون کشیده ب گفت و گو ازاد>____<
هعییـــــ زندگیf*ck you!!!
اخ گفتی-__-
 سپاس شده توسط bieber fan
(18-03-2014، 23:19)NICKOLAS نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(18-03-2014، 23:14)سلنا654321 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(18-03-2014، 23:13)NICKOLAS نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

ایسان حق داشت(:
والا..
من همیشه فک میکردم مشکل اعصاب داره ولی الان میبینم حق داره

مگع چیشدع بود اخه؟؟Undecided

هیچی!

توروخدا بگین
              گــفـتگـوے آزاد 【91】 34

گــفـتگـوے آزاد 【91】 34
(18-03-2014، 23:19)☆★ super star★☆ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

حقته-__-

من درباره خودم و دختر یکی از اشنا هامون داشتم صحبت میکردم ..

اصلا اون چرا باید تو کارم دخالت کنه ؟!

(18-03-2014، 23:18)سلنا654321 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

خوب کـآری میکـنی...

واااااااااااااعHuh
چه بیژول بودع اون:ا

احـمق بود ... من اونجـا رو شلوغ کردم حـآلا .. هههه

اشـکآل ندآره ... دوستم داره چت روم میخره ..

از این به بعد هم میریم MYGAP خودمون .. دارم میدم اونجـآ رو درست کنن ..

SmileSleepy
(18-03-2014، 23:21)Jastin نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(18-03-2014، 23:19)☆★ super star★☆ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

حقته-__-

من درباره خودم و دختر یکی از اشنا هامون داشتم صحبت میکردم ..

اصلا اون چرا باید تو کارم دخالت کنه ؟!
بر خلاف قوانین بود لابد:|
 سپاس شده توسط !~IмДи~!
بیخی ایمان خودتو ناراحت نکن
اقای شارژ خورع(:
              گــفـتگـوے آزاد 【91】 34

گــفـتگـوے آزاد 【91】 34
 سپاس شده توسط !~IмДи~!

[-]
به اشتراک گذاری/بوکمارک (نمایش همه)
google Facebook cloob Twitter
برای ارسال نظر وارد حساب کاربری خود شوید یا ثبت نام کنید
شما جهت ارسال نظر در مطلب نیازمند عضویت در این انجمن هستید
ایجاد حساب کاربری
ساخت یک حساب کاربری شخصی در انجمن ما. این کار بسیار آسان است!
یا
ورود
از قبل حساب کاربری دارید? از اینجا وارد شوید.

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 62 مهمان