امتیاز موضوع:
  • 7 رأی - میانگین امتیازات: 3.71
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

گــفـتگـوے آزاد 【91】

(18-03-2014، 22:21)ALONE B0Y نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(18-03-2014، 22:20)Jastin نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(18-03-2014، 22:18)K!ng LoL B@X نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

داداش چی شده مگه . پ.ر.ی.و.د.ه ؟

اریـن بگیر برو حوصلتو ندارم ..

گند زدی به حالم رفتی ..

از مدیریت شدم اخراج . حتی نمیتونم وارد شم ... اهههههههDodgy

ج بده . چی شد ؟ |:

هیچ .
 سپاس شده توسط Ⓐⓗⓜⓐⓓ Ⓡⓔⓩⓐ
آگهی
(18-03-2014، 22:20)Jastin نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(18-03-2014، 22:18)K!ng LoL B@X نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

گند زدی به حالم رفتی ..

بن ای پی شدی با فیلترشکن برو |:
 سپاس شده توسط !~IмДи~! ، Ⓐⓗⓜⓐⓓ Ⓡⓔⓩⓐ
(18-03-2014، 22:22)ALONE B0Y نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(18-03-2014، 22:21)frost نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(18-03-2014، 22:16)ALONE B0Y نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(18-03-2014، 22:15)frost نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

احمد اقا یک ربعه خدافظی کردی|:

(18-03-2014، 22:14)ALONE B0Y نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

چرا سوژه نمیدی ؟ |:

نمیدم دیگه...
دادی که Big Grin

چی دادم؟|:
سوژه Big Grin

دَردِ دادی|:
وایسا یه سوژه هایی ازت بگیرم امیر(:
 سپاس شده توسط Mr.Robot ، Ⓐⓗⓜⓐⓓ Ⓡⓔⓩⓐ
مغز متفکر با شیلتر فکن برو درست میشه آی پیت بن شده منم بن شدم
فعلا بچه ها
The blood runs free
The rain turns red
Give me the wine
You keep the bread
 سپاس شده توسط Mr.Robot ، Ⓐⓗⓜⓐⓓ Ⓡⓔⓩⓐ ، !~IмДи~!
(18-03-2014، 22:23)frost نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(18-03-2014، 22:22)ALONE B0Y نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(18-03-2014، 22:21)frost نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(18-03-2014، 22:16)ALONE B0Y نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(18-03-2014، 22:15)frost نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

احمد اقا یک ربعه خدافظی کردی|:

نمیدم دیگه...
دادی که Big Grin

چی دادم؟|:
سوژه Big Grin

دَردِ دادی|:
وقتی میدونی من سوژه گیرم کنار (نمیدم دیگه) یه کلمه اضافه کن !!! |: ادم فک میکنه ج*** ای |:
 سپاس شده توسط ţђę ɱąŋ wђǫ şǫɭd ţђę wǫŗɭd ، Ⓐⓗⓜⓐⓓ Ⓡⓔⓩⓐ ، Brooklyn Baby
(18-03-2014، 22:23)ALONE B0Y نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

گند زدی به حالم رفتی ..

بگـو راست میگی ؟؟؟؟؟؟

الان فیلتر شکن روشن کنم راهم میده ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ Smile
(18-03-2014، 22:25)ALONE B0Y نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(18-03-2014، 22:23)frost نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

دادی که Big Grin

چی دادم؟|:
سوژه Big Grin

دَردِ دادی|:
وقتی میدونی من سوژه گیرم کنار (نمیدم دیگه) یه کلمه اضافه کن !!! |: ادم فک میکنه ج*** ای |:

اِهِــــــــــم|:
هر چی خواستی گفتی دیگه!
ممنون
(18-03-2014، 22:26)Jastin نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(18-03-2014، 22:23)ALONE B0Y نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

گند زدی به حالم رفتی ..

بگـو راست میگی ؟؟؟؟؟؟

الان فیلتر شکن روشن کنم راهم میده ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ Smile
اره داش الان میتونی بری (;
ایمان الان نرو اون آیتینه ارتینه چیه اون آنلاینه
(18-03-2014، 22:27)frost نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(18-03-2014، 22:25)ALONE B0Y نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

چی دادم؟|:
سوژه Big Grin

دَردِ دادی|:

اِهِــــــــــم|:
هر چی خواستی گفتی دیگه!
ممنون
خواهش میکنم !! وظیفم بود TongueTongue
 سپاس شده توسط Brooklyn Baby ، Ⓐⓗⓜⓐⓓ Ⓡⓔⓩⓐ

[-]
به اشتراک گذاری/بوکمارک (نمایش همه)
google Facebook cloob Twitter
برای ارسال نظر وارد حساب کاربری خود شوید یا ثبت نام کنید
شما جهت ارسال نظر در مطلب نیازمند عضویت در این انجمن هستید
ایجاد حساب کاربری
ساخت یک حساب کاربری شخصی در انجمن ما. این کار بسیار آسان است!
یا
ورود
از قبل حساب کاربری دارید? از اینجا وارد شوید.

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 97 مهمان