امتیاز موضوع:
  • 7 رأی - میانگین امتیازات: 3.71
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

گــفـتگـوے آزاد 【91】

(18-03-2014، 20:41)L☺vely star نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(18-03-2014، 20:40)frost نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(18-03-2014، 20:39)L☺vely star نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(18-03-2014، 20:36)frost نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

سلام مهشید خوبی؟(:

مزضیه (:
خوبی یو؟

آری خوفم(^-^)
چیکار میکنی؟

نومودونم !!!
مهلوم نیع ؟^_^

نــــــــــع|:
آگهی
(18-03-2014، 20:42)hhrrbb نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

هوف|:
خدافظ

هیممم !:|
all falling stars one day will land
all broken hearts one day will mend
and the end is still the end whether you want it or not
(18-03-2014، 20:42)hhrrbb نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

هوف|:
خدافظ

نرو خانمی!|:
هوممم -_-
تا جایی ک میتونستیم کرم ریختیم :|
دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
گــفـتگـوے آزاد 【91】 11
 سپاس شده توسط Ƥαяℓσนʂ ϱiяℓ
(18-03-2014، 20:44)~No×OnE~ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(18-03-2014، 20:42)L☺vely star نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(18-03-2014، 20:41)~No×OnE~ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(18-03-2014، 20:40)L☺vely star نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

رژی منم ):
مهتاب>_____<
من داغون شُدم !
مـــخـــشــیــد>__<
چرا):؟؟

رها رو میشناسی مهی؟؟
مُدیربخش ...!
عاره ؟(:
معلومه که میشناسم =|
چــی شده خو>__<؟
زده خودشو ترکونده :|

واقعا مرضی؟
دارم بات میحرفم دیه^_-

(18-03-2014، 20:45)ï Ðöñ† wåññå Ðïê نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

هوممم -_-

از 20تا سیگارتی که انداختم 7تاش فقط ترکید!-___-
 سپاس شده توسط Brooklyn Baby ، ï Ðöñ'† wåññå Ðïê
(18-03-2014، 20:45)L☺vely star نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(18-03-2014، 20:44)~No×OnE~ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(18-03-2014، 20:42)L☺vely star نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(18-03-2014، 20:41)~No×OnE~ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(18-03-2014، 20:40)L☺vely star نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

رژی منم ):
مهتاب>_____<
من داغون شُدم !
مـــخـــشــیــد>__<

رها رو میشناسی مهی؟؟
مُدیربخش ...!
عاره ؟(:
معلومه که میشناسم =|
چــی شده خو>__<؟

واقعا مرضی؟
دارم بات میحرفم دیه^_-

(18-03-2014، 20:45)ï Ðöñ† wåññå Ðïê نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

هوممم -_-

|:
گفتم حالا داره چیکار میکنه!
خخخخخ(:
مدرسه کی تعطیل شدی؟
 سپاس شده توسط Ƥαяℓσนʂ ϱiяℓ ، ï Ðöñ'† wåññå Ðïê
(18-03-2014، 20:43)sina.sheytoon نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

اینقدر صداش کردن مخشید مخشید دیگه کم کم داره باورم میشه اسمش مخشیده

شُما فک نکن :|
یه موقع اسم دوس دُختراتو یاددت میره!
 سپاس شده توسط Brooklyn Baby
(18-03-2014، 20:47)frost نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(18-03-2014، 20:45)L☺vely star نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

مـــخـــشــیــد>__<

رها رو میشناسی مهی؟؟
مُدیربخش ...!
عاره ؟(:
معلومه که میشناسم =|
چــی شده خو>__<؟

واقعا مرضی؟
دارم بات میحرفم دیه^_-

هوممم -_-

|:
گفتم حالا داره چیکار میکنه!
خخخخخ(:
مدرسه کی تعطیل شدی؟

من دیروزو رفدم امروز تعطیل بودم^_-
 سپاس شده توسط Brooklyn Baby
وایییی خُدایا عالی بود ^_^ خخ

من دوباره برم بقیه بازی ^_^
  Do ɴoт dαre тo ѕтop мe jυѕт ιɴ cαѕe ѕoмeoɴe ѕтopped мe گــفـتگـوے آزاد 【91】 11
 سپاس شده توسط Ƥαяℓσนʂ ϱiяℓ
هیممممم

[-]
به اشتراک گذاری/بوکمارک (نمایش همه)
google Facebook cloob Twitter
برای ارسال نظر وارد حساب کاربری خود شوید یا ثبت نام کنید
شما جهت ارسال نظر در مطلب نیازمند عضویت در این انجمن هستید
ایجاد حساب کاربری
ساخت یک حساب کاربری شخصی در انجمن ما. این کار بسیار آسان است!
یا
ورود
از قبل حساب کاربری دارید? از اینجا وارد شوید.

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 114 مهمان