18-03-2014، 17:34
(آخرین ویرایش در این ارسال: 18-03-2014، 17:35، توسط نیلوفر جوووووووووون.)
سس پستو
مواد لازم:
آجیل کاج 50 گرم
ریحان به میزان لازم
50 گرم پارمسان
150 میلی لیتر روغن زیتون
2 حبه سیر ریز شده
طرز تهیه
:
آجیل کاج رو خرد کرده با روغن زیتون در یه تابه تفت بدیدتا طلایی شود. سیر را اضافه کنید . سپس لحضه آخر ریحان ریز شده را اضافه و ازروی گاز بردارید . سپس به سالاد یا پاستا اضافه نموده + پنیر رنده شده پارمسان
کوکتل پسته ای Pistachio
ودکا / 2 پارت
قهوه / 1 پارت
شیر غلیظ شده یا پر چرب / 1 پارت
بستنی پسته ای / 2 اسکوپ
همه رو بریزید درون شیکر و به شدت تکان دهید تا خوب مخلوط شود. سپس تویلیوان شیشه ای یا کاغذی پر یخ بریزید
پاستا با سس الفردو
مواد لازم:
پاستا 500 گرم
كره نیم پیمانه
سینه مرغ 300 گرم (پخته و تكه تكه شده)
جعفری اندكی برای تزئین
نمك و فلفل به مقدار لازم
سس آلفردو : به میزان لازم
طرز تهیه:
در یك ظرف آب 5 پیمانه آب بریزید و بگذارید جوش بیاید.وقتی آب جوش آمد به آن نمك اضافه كنید. به آب در حال قل خوردن پاستا را اضافه كنید.
در ظرف را باز بگذارید وگرنه پاستاها خمیر میشوند.بگذارید تا پاستاها بپزند. در این مدت یكی دو بار مخلوط را هم بزنید.[عجله نكنید بایدهنوز طرز تهیه سس آلفردو را هم برایتان بگوئیم]
همزمان با ریختن پاستاها درون آب، در تابهای دیگر كرهرا آب كنید و مرغ را به آن اضافه كنید و كمی تفت دهید. سپس نمك و فلفل و سس آلفردو را به آنبیافزایید و بگذارید با هم چند قل بخورند تا مرغها طعم بگیرند.
پاستاها كه پخت؛ آنها را آبكشی كنید و در ظرفی كه از قبلكمی گرم كردهاید بكشید و مخلوط مرغ و سس آلفردو را به آنها اضافه كنید.
سس آلفردو:
درست كردن سس آلفردو بسیار راحت است و زمان زیادی نمیبرد.حداكثر زمان پخت آن 10 دقیقه است.
مواد لازم:
كره یك چهارم پیمانه
خامه یك پیمانه
سیر یك حبه (خرد شده)
پنیر پارمزان رنده شده یك پیمانه و نیم
جعفری تازه یك چهارم پیمانه (ریز شده)
طرز تهیه:
كره را در تابه متوسط آب كنید. یادتان باشد حرارت اجاقباید ملایم باشد. خامه را به كره اضافه كنید و بگذارید مخلوط برای پنج دقیقه قلبخورد. بعد جعفری، سیر و پنیر را اضافه كنید و مرتب و سریع مخلوط را به هم بزنید و از روی حرارت آن را بردارید
مواد لازم برای تهییه خمیر
آرد 2 ليوان
نمك ربع قاشق چای خوری
تخم مرغ 1 عدد
روغن يك و نيم قاشق غذاخوری
آب ولرم ربع ليوان
شير ولرم ربع ليوان
آرد و نمك رو توي ظرف ميريزيم. تخم مرغ و روغن رواضافه ميكنيم
آب و شير رو اضافه كرده و هم ميزنيم تا خميري شه.
براي سهولت كار ميتونيد همه رو توي غذاساز بريزيد.همين كه خمير شكل گرفت دستگاه رو خاموش كنيد.
خمير تا اندازه اي چسبناكه.
توي يك كيسه قرار داده و توي يخچال ميذاريم تااستراحت كنه. نيم ساعت يا يك ساعت.
بعد از اينكه استراحت كرد خمير رو از كيسه خارجميكنيم.
روي سطح كار آرد ميپاشيم و شروع ميكنيم به ورزدادن خمير. ورز دادن باعث ميشه كه خمير چسبندگيش رو از دست بده و همين سرد بودن خمير هم به كم كردن چسبناكيش كمك ميكنه. پس فقط هر از گاهي مقداري آرد روي سطح كار بپاشيد و ورز بديد.
وقتي خمير فرم گرفت و لطيف شد ديگه آماده استفادهاست.
سطح كار رو آرد ميپاشيم و خمير رو با وردنه خيلينازك پهن ميكنيم.
برش زده و استفاده ميكنيم.
بعد سوسیس رو لای خمیر میزارید مثل شکل(یا سرخ شدهیا آب پز بسته به سلیقه شماست)..روی خمیر کمی زرده تخم مرغ میزنید تا رنگ طلایی به خودش بگیره..
میتونید داخل فر یا ماکروفر یا حتی داخل قابلمه باشعله خیلی کم بپزید.
در آخر میتونید از سیخ چوبی استفاده کنید تا خوردنسوسیس راحت باشه.
این خودش به عنوان یه غذای انگشتی حساب میشه
نظر و سپاس یادتون نره
مواد لازم:
آجیل کاج 50 گرم
ریحان به میزان لازم
50 گرم پارمسان
150 میلی لیتر روغن زیتون
2 حبه سیر ریز شده
طرز تهیه
:
آجیل کاج رو خرد کرده با روغن زیتون در یه تابه تفت بدیدتا طلایی شود. سیر را اضافه کنید . سپس لحضه آخر ریحان ریز شده را اضافه و ازروی گاز بردارید . سپس به سالاد یا پاستا اضافه نموده + پنیر رنده شده پارمسان
کوکتل پسته ای Pistachio
ودکا / 2 پارت
قهوه / 1 پارت
شیر غلیظ شده یا پر چرب / 1 پارت
بستنی پسته ای / 2 اسکوپ
همه رو بریزید درون شیکر و به شدت تکان دهید تا خوب مخلوط شود. سپس تویلیوان شیشه ای یا کاغذی پر یخ بریزید
پاستا با سس الفردو
مواد لازم:
پاستا 500 گرم
كره نیم پیمانه
سینه مرغ 300 گرم (پخته و تكه تكه شده)
جعفری اندكی برای تزئین
نمك و فلفل به مقدار لازم
سس آلفردو : به میزان لازم
طرز تهیه:
در یك ظرف آب 5 پیمانه آب بریزید و بگذارید جوش بیاید.وقتی آب جوش آمد به آن نمك اضافه كنید. به آب در حال قل خوردن پاستا را اضافه كنید.
در ظرف را باز بگذارید وگرنه پاستاها خمیر میشوند.بگذارید تا پاستاها بپزند. در این مدت یكی دو بار مخلوط را هم بزنید.[عجله نكنید بایدهنوز طرز تهیه سس آلفردو را هم برایتان بگوئیم]
همزمان با ریختن پاستاها درون آب، در تابهای دیگر كرهرا آب كنید و مرغ را به آن اضافه كنید و كمی تفت دهید. سپس نمك و فلفل و سس آلفردو را به آنبیافزایید و بگذارید با هم چند قل بخورند تا مرغها طعم بگیرند.
پاستاها كه پخت؛ آنها را آبكشی كنید و در ظرفی كه از قبلكمی گرم كردهاید بكشید و مخلوط مرغ و سس آلفردو را به آنها اضافه كنید.
سس آلفردو:
درست كردن سس آلفردو بسیار راحت است و زمان زیادی نمیبرد.حداكثر زمان پخت آن 10 دقیقه است.
مواد لازم:
كره یك چهارم پیمانه
خامه یك پیمانه
سیر یك حبه (خرد شده)
پنیر پارمزان رنده شده یك پیمانه و نیم
جعفری تازه یك چهارم پیمانه (ریز شده)
طرز تهیه:
كره را در تابه متوسط آب كنید. یادتان باشد حرارت اجاقباید ملایم باشد. خامه را به كره اضافه كنید و بگذارید مخلوط برای پنج دقیقه قلبخورد. بعد جعفری، سیر و پنیر را اضافه كنید و مرتب و سریع مخلوط را به هم بزنید و از روی حرارت آن را بردارید
مواد لازم برای تهییه خمیر
آرد 2 ليوان
نمك ربع قاشق چای خوری
تخم مرغ 1 عدد
روغن يك و نيم قاشق غذاخوری
آب ولرم ربع ليوان
شير ولرم ربع ليوان
آرد و نمك رو توي ظرف ميريزيم. تخم مرغ و روغن رواضافه ميكنيم
آب و شير رو اضافه كرده و هم ميزنيم تا خميري شه.
براي سهولت كار ميتونيد همه رو توي غذاساز بريزيد.همين كه خمير شكل گرفت دستگاه رو خاموش كنيد.
خمير تا اندازه اي چسبناكه.
توي يك كيسه قرار داده و توي يخچال ميذاريم تااستراحت كنه. نيم ساعت يا يك ساعت.
بعد از اينكه استراحت كرد خمير رو از كيسه خارجميكنيم.
روي سطح كار آرد ميپاشيم و شروع ميكنيم به ورزدادن خمير. ورز دادن باعث ميشه كه خمير چسبندگيش رو از دست بده و همين سرد بودن خمير هم به كم كردن چسبناكيش كمك ميكنه. پس فقط هر از گاهي مقداري آرد روي سطح كار بپاشيد و ورز بديد.
وقتي خمير فرم گرفت و لطيف شد ديگه آماده استفادهاست.
سطح كار رو آرد ميپاشيم و خمير رو با وردنه خيلينازك پهن ميكنيم.
برش زده و استفاده ميكنيم.
بعد سوسیس رو لای خمیر میزارید مثل شکل(یا سرخ شدهیا آب پز بسته به سلیقه شماست)..روی خمیر کمی زرده تخم مرغ میزنید تا رنگ طلایی به خودش بگیره..
میتونید داخل فر یا ماکروفر یا حتی داخل قابلمه باشعله خیلی کم بپزید.
در آخر میتونید از سیخ چوبی استفاده کنید تا خوردنسوسیس راحت باشه.
این خودش به عنوان یه غذای انگشتی حساب میشه
نظر و سپاس یادتون نره