امتیاز موضوع:
  • 4 رأی - میانگین امتیازات: 4
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

گــفـتگـوے آزاد 【90】

(18-03-2014، 15:16)ツBlack staR نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

بخچه ها من دیه برم (:

پسر عموم اومده دنبالم بریم ترقه بندازیم (: !!

هییییی !! ^__-

امشب ب همتون خوش بگذره (:

خدافس ^__-
خوش بگذره ژیگرو ^_^
آگهی
یافتم
صدرا !
من برم قرار بزارم /(^O^)
(18-03-2014، 15:17)helenpak نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(18-03-2014، 15:15)pedram021 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(18-03-2014، 15:12)helenpak نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

من امروز یه پسر لازم دارمcryingcrying
همه دوستام قراره با بی اف شون بیاد من خنگم دیروز بهم زدم cryingcrying

واقعا
من هستم
برنامه هم ندارم

نه باع تو که تبریز نیستیcryingcryingcryingcrying

(18-03-2014، 15:14)✘ lᴚıƃ ʎZɐᴚɔ ✘ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(18-03-2014، 15:04)helenpak نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(18-03-2014، 14:52)✘ lᴚıƃ ʎZɐᴚɔ ✘ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

دوســتــم زنــگ زده میگع :
داریم با پسر داییم بهنام میریم فــلــآن جا تو هم بیا (:
همه می خوان بزنن و برقصن و بترکونن (:
اونجا همه پسرن |:
فقط 5 تا دختر هست |:
تازه اگه من برم میشن 5 تا |:
پسرا هم همه 17 یا 18 |:
میگنن می خوان برقـــصــن ^_^
گفتن ترقه و اینجور چیزا نبرم |:
اونا 230 تومن فقط از اینا خریدن |:
|||||:
چـی کار کنم ؟ /:
برم؟ (:
یا
نرم؟ ):

برو منم برم!
منم پسر می خوامcryingBig Grin
خخخخخخخخ
من خودم توش موندم |:

(18-03-2014، 15:11)helenpak نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

عجب دوستی!
دوستام ری*ن |:
بیژور >_<

cryingcryingcryingcryingcrying
ریدن به این چهارشنبمون
والا >_<
مامانم الان بهم شک دارهcrying
رکی مــــــــن طـآقت قـهری رو نـدارم ====>p336

آشــتی ؟^_^!♥!♥!♥!♥!♥!♥!♥!
 سپاس شده توسط † αƖιєη †
(18-03-2014، 15:22)ツ נڅــ ـ ـ ـےツ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(18-03-2014، 15:20)helenpak نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

کوفتتون شه ×___×
خخخخ نه نوش جونتو ن شه
ولی من کوفتم شد
گــفـتگـوے آزاد 【90】 229
4fvf

غزل
تو مگه زن نداری مرد؟!
خخخخخخخخخ
 سپاس شده توسط Δ.н.ο.υ.я.Δ
(18-03-2014، 15:23)First Star نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(18-03-2014، 15:21)✘ lᴚıƃ ʎZɐᴚɔ ✘ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(18-03-2014، 15:13)pedram021 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(18-03-2014، 15:12)✘ lᴚıƃ ʎZɐᴚɔ ✘ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

نفس کدومه؟؟

آدرس مستقیم عکس

کد ایجاد گالری در وبلاگ

کد ایجاد گالری در فروم ها

کد لینک عکس برای فروم ها

کد لینک عکس برای وبلاگها

اخریه اگه بخوای بزاری وبلاگ
اولیه اگه خواستی به کسی نشون بِدی
می خوام بزارم تو وبلاگم که گالریه (:
آخریــه؟؟

رکی آدرس گآلریت رو بده (:
جیگر طلا تازه 1 ساعته درستش کردم ^_^
اولین پست رو که گذاشتم بهت میدم ادرسشو ^_-
 سپاس شده توسط First Star
خیلی سنگینه نمیره جلوووو
وایییییییی
crying
-_-
گــفـتگـوے آزاد 【90】 229

سپاس شده توسط Δ.н.ο.υ.я.Δ
(18-03-2014، 15:24)✘ lᴚıƃ ʎZɐᴚɔ ✘ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(18-03-2014، 15:15)♥♥nafas♥♥ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(18-03-2014، 15:12)✘ lᴚıƃ ʎZɐᴚɔ ✘ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

نفس کدومه؟؟

آدرس مستقیم عکس

کد ایجاد گالری در وبلاگ

کد لینک عکس برای فروم ها

کد لینک عکس برای وبلاگها

سَحــر:||||||||

دومیــس.....

رکسآنآ..

من میخوآم نآم کآربریم و عوض کنم چی بزارم ب نَظَرِت؟؟؟
حافظه ام قدر ماهیه |:
ببخشید سحری ^_^
sAhAr.LoOk
قشنگه؟ (:

اینم خوبع...

ی چی بهتر سراغ نداری؟؟؟

گــفـتگـوے آزاد 【90】 229
 سپاس شده توسط † αƖιєη †
(18-03-2014، 15:25)pedram021 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(18-03-2014، 15:23)helenpak نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(18-03-2014، 15:20)pedram021 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(18-03-2014، 15:17)helenpak نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(18-03-2014، 15:15)pedram021 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

[quote='helenpak' pid='1679540' dateline='1395144771']
من امروز یه پسر لازم دارمcryingcrying
همه دوستام قراره با بی اف شون بیاد من خنگم دیروز بهم زدم cryingcrying

واقعا
من هستم
برنامه هم ندارم
نقل قول: نه باع تو که تبریز نیستیcryingcryingcryingcrying
اوه برو تو کوچه دنبال یه نفر بگرد

ده دیقه پیش اون نر بود نه نفر =ا
اره Big Grin

مادهBig Grin
حالا اینم ده دیقه دیگه میشه مایع Big Grin
 سپاس شده توسط P e D i ، Δ.н.ο.υ.я.Δ
(18-03-2014، 15:24)♥♥nafas♥♥ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(18-03-2014، 15:21)✘ lᴚıƃ ʎZɐᴚɔ ✘ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(18-03-2014، 15:13)pedram021 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

نفس کدومه؟؟

آدرس مستقیم عکس

کد ایجاد گالری در وبلاگ

کد لینک عکس برای فروم ها

کد لینک عکس برای وبلاگها

اخریه اگه بخوای بزاری وبلاگ
اولیه اگه خواستی به کسی نشون بِدی
می خوام بزارم تو وبلاگم که گالریه (:
آخریــه؟؟
نـ, رکسآنآ دومیه رو بزآر
چشم ^_^

[-]
به اشتراک گذاری/بوکمارک (نمایش همه)
google Facebook cloob Twitter
برای ارسال نظر وارد حساب کاربری خود شوید یا ثبت نام کنید
شما جهت ارسال نظر در مطلب نیازمند عضویت در این انجمن هستید
ایجاد حساب کاربری
ساخت یک حساب کاربری شخصی در انجمن ما. این کار بسیار آسان است!
یا
ورود
از قبل حساب کاربری دارید? از اینجا وارد شوید.

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 19 مهمان