امتیاز موضوع:
  • 4 رأی - میانگین امتیازات: 4
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

گــفـتگـوے آزاد 【90】

(18-03-2014، 15:03)ツBlack staR نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(18-03-2014، 15:01)F A R ! N نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

میتراع (:
سلاممممممممم^_^

فری ^___^

خوبیع (: ؟؟

بعله تو خوبی؟؟؟؟
رفتم فشفشه خریدمBig Grin
گــفـتگـوے آزاد 【90】 224

سپاس شده توسط Mιѕѕ UηυѕυαL
آگهی
(18-03-2014، 15:06)K!ng LoL B@X نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

عجب نسخه آشغالیه !
درس حـرف بـزن >_< !

کـآری کـ, گفتـم و بـکن درس میشــ, >_< .. !
اوووووووه

شد 45 صفحه !!!
(18-03-2014، 15:07)pedram021 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

ینی الان درس شد غزاله؟
واســ, مـن عــالیـــ, *^_^*
هییییی ^__^
(18-03-2014، 15:01)ツBlack staR نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(18-03-2014، 14:59)✘ lᴚıƃ ʎZɐᴚɔ ✘ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(18-03-2014، 14:56)ツBlack staR نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

بچه ها امشب خوب خودتونو خآلی کنین (:

فخط ی شبه (: !! دیه تموم میشه تا سآل دیه :| شـآید اصن مآ سال دیه نبودیم :|

!! وآلآ
هیعهیعهیع ^_^
باوشه (:
تو غلط کردی می خوای نباشی |:
تا من هستم تو هم باید باشی |:

خدآیا ببین عشخم چی میگه :| به حرفش گوش کن 0_0 !!

گوش کرد ^__^

خخخ .. !!
آورین جیگرو ^_^

(18-03-2014، 15:02)♥♥nafas♥♥ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

رکــســـآنــآ ^___^

گــآلــری زَدی آدرسشو بَرآم بِفرِس....
چشم عشخی ^_^

(18-03-2014، 15:03)ツBlack staR نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(18-03-2014، 15:02)✘ lᴚıƃ ʎZɐᴚɔ ✘ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(18-03-2014، 14:55)ツBlack staR نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(18-03-2014، 14:52)✘ lᴚıƃ ʎZɐᴚɔ ✘ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

دوســتــم زنــگ زده میگع :
داریم با پسر داییم بهنام میریم فــلــآن جا تو هم بیا (:
همه می خوان بزنن و برقصن و بترکونن (:
اونجا همه پسرن |:
فقط 5 تا دختر هست |:
تازه اگه من برم میشن 5 تا |:
پسرا هم همه 17 یا 18 |:
میگنن می خوان برقـــصــن ^_^
گفتن ترقه و اینجور چیزا نبرم |:
اونا 230 تومن فقط از اینا خریدن |:
|||||:
چـی کار کنم ؟ /:
برم؟ (:
یا
نرم؟ ):

بروع :| ولی ی بلایی سرت نیآرن (: !! منم ببر >__< !!
نــع |:
می خوام برم ولی مامانم نمی زارع crying
چی کار کنم؟ crying
ب مامانت بگو یا بزار برم .. یآ ترقه میندآزم جلو پات :| |: !! آرع ..
مامانم از ترقه نمی ترسه |:
تازه دوستم زنگ زد خونه مامانم برداشت گفت خاله به رکسانا بگو پسر ها هم هستن |:
خوشگل کنع |:
ترقه هم با خودش نیاره ما داریم |:
من چ گ*هی بخورم؟ |:
 سپاس شده توسط Mιѕѕ UηυѕυαL
(18-03-2014، 15:05)F A R ! N نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

به به هلن هس
نورا هس
میتراع هس
دیه نمیشناسم هیچکیو!

خخخخ
عجب!Heart
 سپاس شده توسط F A R ! N
غزل هنو خو خرابع :| !!
(18-03-2014، 15:08)pedram021 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

اوووووووه

شد 45 صفحه !!!
تـو هر صــفــحــ, 50 تـآ ارســال میــاد پس تـو خواب ببین بره بـعــدی ^_^
 سپاس شده توسط P e D i
(18-03-2014، 15:07)F A R ! N نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(18-03-2014، 15:01)F A R ! N نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

میتراع (:
سلاممممممممم^_^

فری ^___^

خوبیع (: ؟؟

بعله تو خوبی؟؟؟؟
رفتم فشفشه خریدمBig Grin

من داشتم (: !!

[-]
به اشتراک گذاری/بوکمارک (نمایش همه)
google Facebook cloob Twitter
برای ارسال نظر وارد حساب کاربری خود شوید یا ثبت نام کنید
شما جهت ارسال نظر در مطلب نیازمند عضویت در این انجمن هستید
ایجاد حساب کاربری
ساخت یک حساب کاربری شخصی در انجمن ما. این کار بسیار آسان است!
یا
ورود
از قبل حساب کاربری دارید? از اینجا وارد شوید.

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 22 مهمان