امتیاز موضوع:
  • 1 رأی - میانگین امتیازات: 5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

شین هی ازبوسه ی مین هو ترسید!

پارک شین های در طـــی آخرین مصاحبه اش بعد از فیلمبرداری ســـریــالوارثان احساس خودش رو نسبت به *****یدن لی مین هو فاش کرد…

در مصاحبه شین های گفته:
من واقعا ترسیده بودم چون تجربه ی خیلی کمی هم برای صحنه های بو///سه در سریالها داشتم واقعا برام سخت و دردآور بود.چون نتونستم بر ترسم غلبه کنم به لباس های لی مین هو توجه کردم و همه ی حواسم به اونا بود.
وقتی که داشتیم اون صحنه رو فیلمبرداری میکردیم همه ی حواسم به لباسهاش بود هرچند وقتی که چونه ام رو گرفت خیلی خجالت کشیدم. وقتی که کارگردان گفت *شروع* خشکم زد فقطـــ وایستاده بودم و نمیدونم که چطـــوری اون کار رو کردم.
♥♥   ♥♥   ♥♥   ♥♥   ♥♥   ♥♥   ♥♥
دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
[/url]دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
شین هی ازبوسه ی مین هو ترسید! 1 [url=http://upload.tehran98.com/upme/]
پاسخ
 سپاس شده توسط گل سا2 ، zahra161 ، pink apple ، لی مین هو3 ، sogol15
آگهی
اخی شین هی
ممنون گلم
Calming love is like the sun after raine Heart
پاسخ
 سپاس شده توسط گل سا2 ، ko*minam
آخــــــــــــی چ قدرخجالتی♥
مرسی♥
شین هی ازبوسه ی مین هو ترسید! 1
پاسخ
 سپاس شده توسط ko*minam ، small rose
ممنون.جالب بودp345

nky
گویند خدا همیشه با ماست                ای غم نکند که تو خدایی!!!
پاسخ
 سپاس شده توسط ko*minam
چه بچه ی خجالتی ایه ما خبر نداشتیمBig Grin
یک رنگ که باشی زود چشمشان را می زنی خسته می شوند از رنگ تکراریت این روز ها دوره ی رنگین کمان هاست!!
شین هی ازبوسه ی مین هو ترسید! 1
پاسخ
 سپاس شده توسط ko*minam
چه خجالتیUndecided
پاسخ
 سپاس شده توسط ko*minam
(30-03-2014، 23:59)لی مین هو3 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

چه خجالتیUndecided
 چراقیافه توهمچین میکنی مین هو؟Sleepy
♥♥   ♥♥   ♥♥   ♥♥   ♥♥   ♥♥   ♥♥
[/url]دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
شین هی ازبوسه ی مین هو ترسید! 1 [url=http://upload.tehran98.com/upme/]
پاسخ

[-]
به اشتراک گذاری/بوکمارک (نمایش همه)
google Facebook cloob Twitter
برای ارسال نظر وارد حساب کاربری خود شوید یا ثبت نام کنید
شما جهت ارسال نظر در مطلب نیازمند عضویت در این انجمن هستید
ایجاد حساب کاربری
ساخت یک حساب کاربری شخصی در انجمن ما. این کار بسیار آسان است!
یا
ورود
از قبل حساب کاربری دارید? از اینجا وارد شوید.

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 3 مهمان