امتیاز موضوع:
  • 4 رأی - میانگین امتیازات: 4
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

گــفـتگـوے آزاد 【90】

(18-03-2014، 9:51)✘ lᴚıƃ ʎZɐᴚɔ ✘ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(18-03-2014، 9:48)ERF@N نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(18-03-2014، 9:46)✘ lᴚıƃ ʎZɐᴚɔ ✘ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(18-03-2014، 9:41)ERF@N نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

از ماهیات چه خبر؟
ماهیاش 2 تا بودن ^_^
الان شدن 3 تا 4fvf

WooOOooOOooOOooOOooW

چطوری؟:297:
خدآونــد مــهربــآن یــکــی بــرآی اونــآ نــآزل کــرد !! |:
الـــبــتــه از آســمــون 4fvf

چه خدای مهربونی:| من یه فکره دیگه میکردمAngel
 سپاس شده توسط *Nafas* ، † αƖιєη †
آگهی
مهیــــــــــــــــــــــــــ خوشگلمــــــــــــــــ
HeartHeart
دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
Unknown
گــفـتگـوے آزاد 【90】 192
(18-03-2014، 9:52)hamid ♥ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(18-03-2014، 9:50)Adl!g+ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(18-03-2014، 9:48)hamid ♥ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

سلام :|

سلام ...!

خوبی؟
مرسی
 سپاس شده توسط hamid ♥
(18-03-2014، 9:52)KᏙ¥றᏙƝ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

نفس جان من رای بدههههه...شوخی کردممممم....بهم رای بده^_^
|:
عــرفــآن کـه هــســت ^_^
 سپاس شده توسط *Nafas*
نفس توروخدا راییییییی بدهههههه
دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
https://harfeto.timefriend.net/16295438986692
(18-03-2014، 9:51)Magical Girl نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(18-03-2014، 9:48)KᏙ¥றᏙƝ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(18-03-2014، 9:41)ï Ðöñ† wåññå Ðïê نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(18-03-2014، 9:35)*Nafas* نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

عـــــــرفان آب قند بیار........cofcrying
لباس سحر ؟-__________________-
درش بیار -_____________-

تو چ قدر بیشعوری!!!!!>_______<

(18-03-2014، 9:41)ï Ðöñ† wåññå Ðïê نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(18-03-2014، 9:35)*Nafas* نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

عـــــــرفان آب قند بیار........cofcrying
لباس سحر ؟-__________________-
درش بیار -_____________-

تو چ قدر بیشعوری!!!!!>_______<

یکی تو با شعوری !ببند دهنتو دیگه |:
بچه زدن نداره ^_^
نفس عمیق بکش ^_^
هممممممممممممممممم هوففففف :|
گــفـتگـوے آزاد 【90】 192
 سپاس شده توسط *Nafas* ، Magical Girl
(18-03-2014، 9:50)ï Ðöñ† wåññå Ðïê نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

ارع -_-
چشم دیه نوموذارم=)
(18-03-2014، 9:52)KᏙ¥றᏙƝ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

نفس جان من رای بدههههه...شوخی کردممممم....بهم رای بده^_^
شوخی؟
بچه ها عایا حرفایش شوخی بود؟
باید فکر کنم^ـــ^

(18-03-2014، 9:48)ERF@N نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

WooOOooOOooOOooOOooW

چطوری؟:297:
به قول مامانم:
دعا کردن^ــ^
خدا واسشون بچه فرستاد
بچه بودم عین خرها باور می کردم=/
+من از اینجا פֿــوـاهــم رفت..

و فرقے هــم نمے ڪنـב فانـوــωـے בاشتـہ باشم یا نهــ!

ڪـωـے ڪـہ میگریزב..

از گُم شـבن نمے هــراـωــב..

سپاس شده توسط ERF@N ، βΑllεяiηΑ♡ ، ï Ðöñ'† wåññå Ðïê ، † αƖιєη † ، Adl!g+ ، яᎧмιиα
ДV Дاين^_^
 سپاس شده توسط Thyme
برعکس اسمم چقدر خوشملـــه ^_^
آنـــآســکــر ^_____^
دوس دآلــم (:
 سپاس شده توسط ERF@N
سلآمــــ (^ـ^).
گــفـتگـوے آزاد 【90】 192
 سپاس شده توسط ERF@N ، βΑllεяiηΑ♡ ، *Nafas*

[-]
به اشتراک گذاری/بوکمارک (نمایش همه)
google Facebook cloob Twitter
برای ارسال نظر وارد حساب کاربری خود شوید یا ثبت نام کنید
شما جهت ارسال نظر در مطلب نیازمند عضویت در این انجمن هستید
ایجاد حساب کاربری
ساخت یک حساب کاربری شخصی در انجمن ما. این کار بسیار آسان است!
یا
ورود
از قبل حساب کاربری دارید? از اینجا وارد شوید.

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 59 مهمان