امتیاز موضوع:
  • 4 رأی - میانگین امتیازات: 4
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

گــفـتگـوے آزاد 【90】

نـ, اصلـآ بهـتره سـآکـت بمونم و نتگـآه کـنم !
 سپاس شده توسط sina-sheytoon.blogfa.com ، Ƥαяℓσนʂ ϱiяℓ ، Brooklyn Baby
آگهی
(17-03-2014، 19:13)L☺vely star نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

ایهیم ^__-
ایسان من عالی شُما چه حــالی؟(:

این سینا کیه به همه 3.پا3میده عایا؟

ایهیم!؟ |:

ما خـوب -_-

همون عشق دُخیه :| ..

(17-03-2014، 19:13)Mohammad 77 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

در چ مورديه ~__-

در مـورد اخلـاقتـه -_-
  Do ɴoт dαre тo ѕтop мe jυѕт ιɴ cαѕe ѕoмeoɴe ѕтopped мe گــفـتگـوے آزاد 【90】 130
 سپاس شده توسط Mohammad 77 ، sina-sheytoon.blogfa.com ، Ƥαяℓσนʂ ϱiяℓ
دوس دارم اهنگشو با اینکه شیطون پرستیه ولی دوسش دارم(-_-)
(17-03-2014، 19:12)Aylar021 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(17-03-2014، 19:07)ツ נڅــ ـ ـ ـےツ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(17-03-2014، 19:06)Aylar021 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(17-03-2014، 19:01)ツ נڅــ ـ ـ ـےツ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

من تو عمرم فقد یـه بار عـاشق شدم و میمونم -_-!

سینــــا !

همین سینـا ××_sina_××

ببخشید اگه فوضولی میکنم ولی این پسره که به همه ی دخترای فلش نخ داده|:
من مـطمئنم اون نبود !!

اون اصلا از این حفا بلد نبود :| .. !!

نـمیدونم والا|: لیست دوستاش که همه دخترن

با هر دختری هم که تا الان تو فلش حرف زدم با سینا آشنا بودن/:

البته از یه طرف راست میگه ها.هر آدمی یه روزی عاشق میشه حالا ما هماز شانسمون خیلی زود عاشق شدیم.
 سپاس شده توسط sina-sheytoon.blogfa.com
(17-03-2014، 19:07)ツ سـُــــکـُــــــوت ツ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

سلـام مهشیـد ..

عرفان فک کنم اشتباهی دانلـود کردم /:

این چیـه!؟ -_-

که با شانس بد بازی کنه .. شعبده بازی کنه آره شعبده بازی کنه !؟ -_- توش اینو داره؟! :|

یـا ..

گفتم چشم جناب سروان ما در خدمتیم ی مُشت سرباز!؟ -_-

یـا !؟ ..

آهنگی ب اسم سـراب!؟ :|

ببین اینـاس!؟ -_-

جیب و مشتی و سراب _-_

آره ایناس. تو بدترینشو دان کردی. جیب رو دان کن اول بعدشم سرابو
 سپاس شده توسط Ƒαкє ѕмιƖє
سلام (:
 سپاس شده توسط Brooklyn Baby ، Ƥαяℓσนʂ ϱiяℓ
(17-03-2014، 19:15)ChaRisMa نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(17-03-2014، 19:13)ツ سـُــــکـُــــــوت ツ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

هوممم؛ قشنگن -_-

جالبن -_-

سلـام |:

سلام ..

آره ؛ مخصوصاً جیب خیلی قشنگه !

من فعلـن تو این مشتیه گیرم دارم تیکه کلـاماشو حفظ میکنم |: _-_ ..

گوش میدم .. {:

قیافه ی جدید صادق رو دیدی!؟ S:
 سپاس شده توسط sina-sheytoon.blogfa.com ، Wanton
(17-03-2014، 19:15)ツ سـُــــکـُــــــوت ツ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(17-03-2014، 19:13)L☺vely star نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

ایهیم ^__-
ایسان من عالی شُما چه حــالی؟(:

این سینا کیه به همه 3.پا3میده عایا؟

ایهیم!؟ |:

ما خـوب -_-

همون عشق دُخیه :| ..

(17-03-2014، 19:13)Mohammad 77 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

در چ مورديه ~__-

در مـورد اخلـاقتـه -_-

بگو ميبينم -___-
 سپاس شده توسط Ƒαкє ѕмιƖє ، sina-sheytoon.blogfa.com
اینم بگما من هیچ حسی نسبت به غزل ندارم.
 سپاس شده توسط Brooklyn Baby ، sina-sheytoon.blogfa.com
(17-03-2014، 19:15)ERF@N نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

آره ایناس. تو بدترینشو دان کردی. جیب رو دان کن اول بعدشم سرابو

چشم جنـاب سـروان |: ..
 سپاس شده توسط sina-sheytoon.blogfa.com

[-]
به اشتراک گذاری/بوکمارک (نمایش همه)
google Facebook cloob Twitter
برای ارسال نظر وارد حساب کاربری خود شوید یا ثبت نام کنید
شما جهت ارسال نظر در مطلب نیازمند عضویت در این انجمن هستید
ایجاد حساب کاربری
ساخت یک حساب کاربری شخصی در انجمن ما. این کار بسیار آسان است!
یا
ورود
از قبل حساب کاربری دارید? از اینجا وارد شوید.

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 157 مهمان