امتیاز موضوع:
  • 4 رأی - میانگین امتیازات: 4
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

گــفـتگـوے آزاد 【90】

Tongue 
(17-03-2014، 19:08)صالح02 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(17-03-2014، 19:06)Aylar021 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(17-03-2014، 19:01)ツ נڅــ ـ ـ ـےツ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

من تو عمرم فقد یـه بار عـاشق شدم و میمونم -_-!

سینــــا !

همین سینـا ××_sina_××

ببخشید اگه فوضولی میکنم ولی این پسره که به همه ی دخترای فلش نخ داده|:

غزل تحویل بگیر.
به منم گیرداده
گــفـتگـوے آزاد 【90】 128

آگهی
(17-03-2014، 19:07)آتوسا(1) نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

:229::229::229:واقعاصالح؟شماسلناوجاستینیدBig Grin

بابا اینا دیگه کین.
 سپاس شده توسط sina-sheytoon.blogfa.com
آهنگ جدید کتی پری کی گوش داده؟(-_-)
 سپاس شده توسط Ðαяк
(17-03-2014، 19:07)ツ سـُــــکـُــــــوت ツ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

سلـام مهشیـد ..

سلام آیسان خوبی؟(:
all falling stars one day will land
all broken hearts one day will mend
and the end is still the end whether you want it or not
 سپاس شده توسط Ƒαкє ѕмιƖє ، sina-sheytoon.blogfa.com
بای .. ):
خوب، ولی اشتباه...
 سپاس شده توسط Ƒαкє ѕмιƖє ، sina-sheytoon.blogfa.com ، Brooklyn Baby ، Ƥαяℓσนʂ ϱiяℓ ، Shawty Girl ، Snow-Girl
(17-03-2014، 19:07)ツ سـُــــکـُــــــوت ツ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

سلـام مهشیـد ..

عرفان فک کنم اشتباهی دانلـود کردم /:

این چیـه!؟ -_-

که با شانس بد بازی کنه .. شعبده بازی کنه آره شعبده بازی کنه !؟ -_- توش اینو داره؟! :|

یـا ..

گفتم چشم جناب سروان ما در خدمتیم ی مُشت سرباز!؟ -_-

یـا !؟ ..

آهنگی ب اسم سـراب!؟ :|

ببین اینـاس!؟ -_-

جیب و مشتی و سراب _-_

درسته ..
 سپاس شده توسط Ƒαкє ѕмιƖє ، Brooklyn Baby ، Ƥαяℓσนʂ ϱiяℓ
(17-03-2014، 19:11)Frozen♥VampiRe نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

بای .. ):

شـادی!؟ ):

(17-03-2014، 19:10)L☺vely star نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

سلـام مهشیـد ..

سلام آیسان خوبی؟(:

تو خوبی خـانوم خـانومـا!؟ {:
  Do ɴoт dαre тo ѕтop мe jυѕт ιɴ cαѕe ѕoмeoɴe ѕтopped мe گــفـتگـوے آزاد 【90】 128
 سپاس شده توسط sina-sheytoon.blogfa.com ، Ƥαяℓσนʂ ϱiяℓ
(17-03-2014، 19:07)ツ נڅــ ـ ـ ـےツ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(17-03-2014، 19:06)Aylar021 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(17-03-2014، 19:01)ツ נڅــ ـ ـ ـےツ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

سینــــا !

همین سینـا ××_sina_××

من مـطمئنم اون نبود !!

اون اصلا از این حفا بلد نبود :| .. !!

نـمیدونم والا|: لیست دوستاش که همه دخترن

با هر دختری هم که تا الان تو فلش حرف زدم با سینا آشنا بودن/:
|:
(17-03-2014، 19:07)Shawty Girl نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(17-03-2014، 19:04)Snow-Girl نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(17-03-2014، 18:59)Shawty Girl نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(17-03-2014، 18:56)Snow-Girl نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(17-03-2014، 18:54)Shawty Girl نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

خریداتو کردی ؟
اوهوم ...

نازی؟!امضام خوبه؟
خوبه .. دخدر ملایمی هستی منم اولا اینجوری بودم بعد وحشی شدم :¦

کی گفته تو وحشی؟

هرکی گفته زر مفت زده تو جدی نگیر ...

نازی؟تو هم حس میکنی اینا دارن چرت میگن یا فقد من این حسو دارم؟!
میدونم زر مفت زده :¦ تا جایی که در توانم بود سرویسش کردم ::¦

قربونت برم :*

منم همچین حسی دارم .. دلم فلش قبلو میخواد ..

پارسال دم عیدو یادته خیلی خوب بود ..

خدا نکنه ...

که دیگه هم برنمیگرده . . .

خوب ماله یه ذرشه ...

ولی دم عید پارسال ماشاله ماشاله درگیری هم زیاد بود!!!!
زندگی کوتاه است ؛ تازمانیکه دندان دارید لبخند بزنید !!

سپاس شده توسط Shawty Girl
(17-03-2014، 19:09)آتوسا(1) نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(17-03-2014، 19:08)صالح02 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

سینــــا !

همین سینـا ××_sina_××

غزل تحویل بگیر.
به منم گیرداده

الان امشب فقط گیرتون روی من بیچاره است؟

[-]
به اشتراک گذاری/بوکمارک (نمایش همه)
google Facebook cloob Twitter
برای ارسال نظر وارد حساب کاربری خود شوید یا ثبت نام کنید
شما جهت ارسال نظر در مطلب نیازمند عضویت در این انجمن هستید
ایجاد حساب کاربری
ساخت یک حساب کاربری شخصی در انجمن ما. این کار بسیار آسان است!
یا
ورود
از قبل حساب کاربری دارید? از اینجا وارد شوید.

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 143 مهمان