امتیاز موضوع:
  • 4 رأی - میانگین امتیازات: 4
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

گــفـتگـوے آزاد 【90】

(17-03-2014، 18:59)آتوسا(1) نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(17-03-2014، 18:58)صالح02 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(17-03-2014، 18:55)ツ נڅــ ـ ـ ـےツ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(17-03-2014، 18:53)ツ سـُــــکـُــــــوت ツ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(17-03-2014، 18:52)صالح02 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

نه بابا کو؟کی؟کجا؟کی دیده؟اصلا منو میگی؟

|: !؟ عاشق غزل شُـدی!؟ ..
---___---!
همینـجـا اعـلام میکـــــــــنم اولین عـشقی کـ, داشتم سینـا بود !

بفرما.

خب گفت عشق اول:هاهاهاها.
من تو عمرم فقد یـه بار عـاشق شدم و میمونم -_-!

سینــــا !

همین سینـا ××_sina_××
 سپاس شده توسط sina-sheytoon.blogfa.com ، Ðαяк
آگهی
سلام مهشید(:
 سپاس شده توسط Ƥαяℓσนʂ ϱiяℓ
سلآم(:
|:
 سپاس شده توسط Ƥαяℓσนʂ ϱiяℓ ، Brooklyn Baby
نقل قول: چه قدر این جمع ، جمعه غریبیه !

عادت میکنی ...
زندگی کوتاه است ؛ تازمانیکه دندان دارید لبخند بزنید !!

سپاس شده توسط Ƥαяℓσนʂ ϱiяℓ ، Brooklyn Baby ، Shawty Girl
(17-03-2014، 18:59)Mohammad 77 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(17-03-2014، 18:57)ツ سـُــــکـُــــــوت ツ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(17-03-2014، 18:53)Mohammad 77 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(17-03-2014، 18:52)ツ سـُــــکـُــــــوت ツ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(17-03-2014، 18:50)Mohammad 77 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

ترقه ^__^

خـریـداریم ^_^

نميفروشم واسه خودمه ^__^

~_~

خیلـی بَـدی -_-

ب مـ نمیدی!؟ S:

منـو نیگـا [ گــفـتگـوے آزاد 【90】 125]

نَـده اصن |: .. خـودم تـرقـه دارم -_-

چي داريع ^__^
زنبـورک ؛ سیگارت؛ فشفشه ؛ نارنجک ؛آبشار و .. {:

دلت سوز سوز -_- ویچ ویچ ~_~

(17-03-2014، 18:58)Frozen♥VampiRe نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

چه قدر این جمع ، جمعه غریبیه ! .. -__-

فقد نازنین و مریمو ایسانو میشناسم :| پوفففف .. چه عقب موندم ! Angel

عشقـم {: ..
  Do ɴoт dαre тo ѕтop мe jυѕт ιɴ cαѕe ѕoмeoɴe ѕтopped мe گــفـتگـوے آزاد 【90】 125
 سپاس شده توسط Brooklyn Baby ، Mohammad 77 ، Ƥαяℓσนʂ ϱiяℓ ، sina-sheytoon.blogfa.com ، Apathetic
باباصالح ادواجم نزدیکه 1395بدبختم بزاریدسال سگ آزادباشم (1397)Undecided
گــفـتگـوے آزاد 【90】 125

(17-03-2014، 19:01)frost نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

سلام مهشید(:

اسمتو بلد نیستم :|
خوبی؟(:
all falling stars one day will land
all broken hearts one day will mend
and the end is still the end whether you want it or not
 سپاس شده توسط Brooklyn Baby ، sina-sheytoon.blogfa.com
میخـام شعـر بخونم ! Rolleyes

از ... اِمممم ! آهـا ! سامی بیگی ShyHeart

هماهنگه :

دلت با من هماهنگه...
نگاهتو تو چشمامه...
تنت با من میرقصه...
همون حسی که میخوامه...
تو این دنیا واسه شب هام...
 جز آغووشت پناهی نیست...
با این حالی که من دارم ...
جز اینجا دیگه جایی نیست...
 همین جا با تو میمونم...
 همین جا که هوا خوبه...
نفس تو سینه میگیره...
 دلم واسه تو میکوبه...
من یه دیوونم , وقته شه عاقل شم...
تو ته خوبی , حق بده عاشق شم...
عمرمو گشتم تا که تو پیداشی...
هیچی نمیفهمم فقط میخوام باشی...

اوفففففففففف ! Big Grin
خوب، ولی اشتباه...
 سپاس شده توسط Ƥαяℓσนʂ ϱiяℓ ، Brooklyn Baby ، sina-sheytoon.blogfa.com ، Ƒαкє ѕмιƖє
(17-03-2014، 19:03)L☺vely star نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(17-03-2014، 19:01)frost نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

سلام مهشید(:

اسمتو بلد نیستم :|
خوبی؟(:

بلد بودی که نامرد(-_-)
مرضیه
ممنون خوبم تو چی خوبی؟
 سپاس شده توسط Ƥαяℓσนʂ ϱiяℓ
(17-03-2014، 18:59)Shawty Girl نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(17-03-2014، 18:56)Snow-Girl نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(17-03-2014، 18:54)Shawty Girl نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(17-03-2014، 18:51)Snow-Girl نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

آها الان روشن شدم ...
خریداتو کردی ؟
اوهوم ...

نازی؟!امضام خوبه؟
خوبه .. دخدر ملایمی هستی منم اولا اینجوری بودم بعد وحشی شدم :¦

کی گفته تو وحشی؟

هرکی گفته زر مفت زده تو جدی نگیر ...

نازی؟تو هم حس میکنی اینا دارن چرت میگن یا فقد من این حسو دارم؟!
زندگی کوتاه است ؛ تازمانیکه دندان دارید لبخند بزنید !!

سپاس شده توسط sina-sheytoon.blogfa.com ، Shawty Girl

[-]
به اشتراک گذاری/بوکمارک (نمایش همه)
google Facebook cloob Twitter
برای ارسال نظر وارد حساب کاربری خود شوید یا ثبت نام کنید
شما جهت ارسال نظر در مطلب نیازمند عضویت در این انجمن هستید
ایجاد حساب کاربری
ساخت یک حساب کاربری شخصی در انجمن ما. این کار بسیار آسان است!
یا
ورود
از قبل حساب کاربری دارید? از اینجا وارد شوید.

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 40 مهمان