امتیاز موضوع:
  • 4 رأی - میانگین امتیازات: 4
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

گــفـتگـوے آزاد 【90】

(17-03-2014، 17:57)✘ lᴚıƃ ʎZɐᴚɔ ✘ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(17-03-2014، 17:52)ERF@N نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(17-03-2014، 17:50)✘ lᴚıƃ ʎZɐᴚɔ ✘ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(17-03-2014، 17:46)ERF@N نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(17-03-2014، 17:44)✘ lᴚıƃ ʎZɐᴚɔ ✘ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

نع ^_^
سیر سیر شدم (:
اگه مثلا پفکی یا چیپسی یا بستی داری بده ^_^

ساندویچ داره. میخوری؟
نـــــــــــــــــــــــــع |:
اصـــلــا من هیچــی نمیخوام |:
نع |:
چرا چرا میخوام |:
چیبسی کــه دآیره ای باشه |:
خیالم راحت باشه |:
دآری؟ {:

نع متاسفانه. مغازه بقل شاید داشته باشه:/
مغازه آقآ محسن؟4fvf

اون چشاش از دست شما چپ شد مغازشو فروخت‎@_@‎
 سپاس شده توسط MOHSENEBRAHIMI ، † αƖιєη †
آگهی
(17-03-2014، 17:57)Directioner girl نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

آیــســان!

بـخـدا نمیتونم!

فـقـط واسـم دعـا کـن

هـوممم خـیـلـی عشقی خیلی(:

مـواظـب ایـن زهـرا بـاشـید دست شـومـا امـانـتـه!معلوم نی چیکار میکنه!

چـقـد مـن حـرف دارم واس گفتن|:بـای!|:

فقد میتونی ب زهرا بگی میدونم |:

واس کسی محرم نبودم تا بخوام باس تو بـاشم -_-

مُهم نی .. نگو .. من واس خودت گفتم ..

زهرا خیلیا مواظبش هستن ..

ما همیشه رو ب قبله هستیم یکی باید برا من دعا کُنه ..

بدرود ..
  Do ɴoт dαre тo ѕтop мe jυѕт ιɴ cαѕe ѕoмeoɴe ѕтopped мe گــفـتگـوے آزاد 【90】 109
 سپاس شده توسط Brooklyn Baby ، ERF@N
(17-03-2014، 17:59)✘ lᴚıƃ ʎZɐᴚɔ ✘ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(17-03-2014، 17:54)¥ M O H S E N ¥ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(17-03-2014، 17:52)✘ lᴚıƃ ʎZɐᴚɔ ✘ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(17-03-2014، 17:48)¥ M O H S E N ¥ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(17-03-2014، 17:46)ERF@N نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

ساندویچ داره. میخوری؟
المانی؟
هات داگ؟
کوکتل؟

در انواع مختلف:ag54:
اصلا پیتزا بدع (:
زنگ بغل رو بزن شاید داشته باشن|:

زنگ پایین رو بزن انواع ساندویچ دارن|:
نمیشه زنگ هردو رو بزنم دَر برم؟ |:

(17-03-2014، 17:55)¥ M O H S E N ¥ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

من هی می خوام از حالات منحرفی خارج شم اگه شما گذاشتید|:
جلبک |:
زنگ بغل مهم نیست ولی اگه زنگ پایینو بزنی بیدار میشه میندازه دنبالت با دنپایی:ag54:
 سپاس شده توسط † αƖιєη † ، ERF@N
حوصلم سر رف|:
ولی نمیخوام از پای کامپیوتر بلند شم(-_-)
(17-03-2014، 17:58)¥ M O H S E N ¥ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(17-03-2014، 17:57)✘ lᴚıƃ ʎZɐᴚɔ ✘ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(17-03-2014، 17:52)ERF@N نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(17-03-2014، 17:50)✘ lᴚıƃ ʎZɐᴚɔ ✘ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

ساندویچ داره. میخوری؟
نع |:
چرا چرا میخوام |:
خیالم راحت باشه |:
دآری؟ {:

مغازه آقآ محسن؟4fvf
من مغازه ندارمUndecided

فامیل های شما ندارن؟
منم ندارم |:
نع ندارن |:
عرفان هم تو مغازش هیچی نداره :|
 سپاس شده توسط MOHSENEBRAHIMI ، ERF@N
سَــــــلـام
 سپاس شده توسط MOHSENEBRAHIMI ، ERF@N ، † αƖιєη †
فاطی نکبت >_<
*** میخوری میخوای بری >_<
بتمرگ سر جات >_<
 سپاس شده توسط "K!nd~G!Яl"
خدافس
  Do ɴoт dαre тo ѕтop мe jυѕт ιɴ cαѕe ѕoмeoɴe ѕтopped мe گــفـتگـوے آزاد 【90】 109
 سپاس شده توسط ERF@N ، Brooklyn Baby ، † αƖιєη † ، Snow-Girl ، ERF@N
(17-03-2014، 17:59)ERF@N نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

ساندویچ داره. میخوری؟
نع |:
چرا چرا میخوام |:
خیالم راحت باشه |:
دآری؟ {:

مغازه آقآ محسن؟4fvf

چرا از دست من؟ :|

(17-03-2014، 18:00)¥ M O H S E N ¥ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(17-03-2014، 17:59)✘ lᴚıƃ ʎZɐᴚɔ ✘ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(17-03-2014، 17:54)¥ M O H S E N ¥ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(17-03-2014، 17:52)✘ lᴚıƃ ʎZɐᴚɔ ✘ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(17-03-2014، 17:48)¥ M O H S E N ¥ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

المانی؟
هات داگ؟
کوکتل؟

در انواع مختلف:ag54:
اصلا پیتزا بدع (:

(17-03-2014، 17:55)¥ M O H S E N ¥ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

جلبک |:
زنگ بغل مهم نیست ولی اگه زنگ پایینو بزنی بیدار میشه میندازه دنبالت با دنپایی:ag54:
نمیشه زنگ همکف رو بزنم؟ 4fvf
 سپاس شده توسط ERF@N
(17-03-2014، 18:03)✘ lᴚıƃ ʎZɐᴚɔ ✘ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(17-03-2014، 17:59)ERF@N نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

نع |:
چرا چرا میخوام |:
خیالم راحت باشه |:
دآری؟ {:

مغازه آقآ محسن؟4fvf

چرا از دست من؟ :|

(17-03-2014، 18:00)¥ M O H S E N ¥ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

اصلا پیتزا بدع (:

جلبک |:
نمیشه زنگ همکف رو بزنم؟ 4fvf

از بس هیزه‎:|‎
 سپاس شده توسط † αƖιєη †

[-]
به اشتراک گذاری/بوکمارک (نمایش همه)
google Facebook cloob Twitter
برای ارسال نظر وارد حساب کاربری خود شوید یا ثبت نام کنید
شما جهت ارسال نظر در مطلب نیازمند عضویت در این انجمن هستید
ایجاد حساب کاربری
ساخت یک حساب کاربری شخصی در انجمن ما. این کار بسیار آسان است!
یا
ورود
از قبل حساب کاربری دارید? از اینجا وارد شوید.

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 53 مهمان