امتیاز موضوع:
  • 4 رأی - میانگین امتیازات: 4
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

گــفـتگـوے آزاد 【90】

(17-03-2014، 17:27)¥ M O H S E N ¥ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

به جفتتون میدم Big GrinBig Grin

|:

(17-03-2014، 17:28)NICKOLAS نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(17-03-2014، 17:25)Directioner girl نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(17-03-2014، 17:22)NICKOLAS نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(17-03-2014، 17:22)Directioner girl نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

سـلـام..

-__-
سلام!
اخـم بـت نـمـیـاد-__-
اصـن نـمـیـاد-__-

این اخم نیس:|
مثلا من الان جدیمBig Grin
عـه؟اونـم بـت نـمـیـاد!
 سپاس شده توسط Δ.н.ο.υ.я.Δ ، † αƖιєη † ، MOHSENEBRAHIMI
آگهی
(17-03-2014، 17:24)Directioner girl نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(17-03-2014، 17:24)ツ سـُــــکـُــــــوت ツ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

بی ادبا خدافس اصن :|

آیـسـان یـکـم دیـه مـیـشـه بـمـونـی؟):

میشـه چرا نشه!؟ {:

هوممم نایل رو دیدی تو اون عکسه ^_^ ؟!
  Do ɴoт dαre тo ѕтop мe jυѕт ιɴ cαѕe ѕoмeoɴe ѕтopped мe گــفـتگـوے آزاد 【90】 99
 سپاس شده توسط Δ.н.ο.υ.я.Δ ، Dɪʀᴇᴄᴛɪᴏɴᴇʀ~Gɪʀʟ
درد تفریح سالم @:

من دلم نمیخواد تو معتاد شی دلم میخواد بزنمت نفهمی ا کوجا خوردی :¦ اصن میخوام شوورت بدم :¦

خو وختی من به سرم میزنه میرم دوا :¦

تویی دیگه ؟ راحت باش خودم میدونم دیوونم
 سپاس شده توسط Dɪʀᴇᴄᴛɪᴏɴᴇʀ~Gɪʀʟ ، Snow-Girl ، Δ.н.ο.υ.я.Δ
(17-03-2014، 17:26)✘ lᴚıƃ ʎZɐᴚɔ ✘ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(17-03-2014، 17:18)NICKOLAS نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(17-03-2014، 17:17)✘ lᴚıƃ ʎZɐᴚɔ ✘ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(17-03-2014، 17:12)NICKOLAS نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

سلام مجدد(:
آهــورآ ^_^

رکی^_^
بیــآ فـرآر کـنــیـم ^_^

باشهBig Grin
بدو حاضر شو!
 سپاس شده توسط Shawty Girl ، † αƖιєη †
(17-03-2014، 17:27)¥ M O H S E N ¥ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

ایشششششششش -___-
 سپاس شده توسط MOHSENEBRAHIMI ، Δ.н.ο.υ.я.Δ
به علت این که هیچ کدومتون سپاس ندادید نمیدمBig GrinBig Grin
 سپاس شده توسط ( lιεβ ) ، First Star ، Δ.н.ο.υ.я.Δ
(17-03-2014، 17:28)Directioner girl نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

|:

(17-03-2014، 17:28)NICKOLAS نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(17-03-2014، 17:25)Directioner girl نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(17-03-2014، 17:22)NICKOLAS نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(17-03-2014، 17:22)Directioner girl نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

سـلـام..

-__-
سلام!
اخـم بـت نـمـیـاد-__-
اصـن نـمـیـاد-__-

این اخم نیس:|
مثلا من الان جدیمBig Grin
عـه؟اونـم بـت نـمـیـاد!
خو باشع!
دلقک میمونم:|
خوبی?Big Grin
 سپاس شده توسط Dɪʀᴇᴄᴛɪᴏɴᴇʀ~Gɪʀʟ ، † αƖιєη †
(17-03-2014، 17:28)ツ سـُــــکـُــــــوت ツ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(17-03-2014، 17:24)Directioner girl نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(17-03-2014، 17:24)ツ سـُــــکـُــــــوت ツ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

بی ادبا خدافس اصن :|

آیـسـان یـکـم دیـه مـیـشـه بـمـونـی؟):

میشـه چرا نشه!؟ {:

هوممم نایل رو دیدی تو اون عکسه ^_^ ؟!
مـرسـی^_^

کـاور mm رو میگی؟آرع خخخ(:
 سپاس شده توسط Δ.н.ο.υ.я.Δ ، Ƒαкє ѕмιƖє
(17-03-2014، 17:27)frost نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(17-03-2014، 17:24)NICKOLAS نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(17-03-2014، 17:23)frost نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(17-03-2014، 17:19)frost نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

خوبم ممنون|:
یه دفعه ای چرا این شکلی شدی?←:|

بیخیال/:
چه خبر؟|:

هیچی!
تو چه خبر?

هیچی بابا میگن باید تا چهارشنبه بیاید مدرسه ولی من یکی نمیرم(-_-)
من امروزم نرفتم!
چرت و پرت میگن!
توجه نکنSleepy
 سپاس شده توسط Brooklyn Baby ، † αƖιєη †
(17-03-2014، 17:30)¥ M O H S E N ¥ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

به علت این که هیچ کدومتون سپاس ندادید نمیدمBig GrinBig Grin

آهــآ |:

پس عمه ی من بود به تو سپاس دآد وآیسآ بهش بگم بیآد به اون آوآتآر بده |:
 سپاس شده توسط MOHSENEBRAHIMI ، ERF@N

[-]
به اشتراک گذاری/بوکمارک (نمایش همه)
google Facebook cloob Twitter
برای ارسال نظر وارد حساب کاربری خود شوید یا ثبت نام کنید
شما جهت ارسال نظر در مطلب نیازمند عضویت در این انجمن هستید
ایجاد حساب کاربری
ساخت یک حساب کاربری شخصی در انجمن ما. این کار بسیار آسان است!
یا
ورود
از قبل حساب کاربری دارید? از اینجا وارد شوید.

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 40 مهمان