امتیاز موضوع:
  • 4 رأی - میانگین امتیازات: 4
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

گــفـتگـوے آزاد 【90】

(17-03-2014، 16:03)frost نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(17-03-2014، 16:02)pedram021 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(17-03-2014، 16:00)frost نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(17-03-2014، 15:59)ツ سـُــــکـُــــــوت ツ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
https://www.facebook.com/aysan.sharify

فـامیلیم واقعنی نیستا |:

نمیشه آیســlنی|:

میشه
من درخواست دوستی فرستادم

|:
فیلتر شکن ندارم(-_-)

من فک کردم داری |=
 سپاس شده توسط Brooklyn Baby
آگهی
سلام ...
زندگی کوتاه است ؛ تازمانیکه دندان دارید لبخند بزنید !!

سپاس شده توسط βΑllεяiηΑ♡ ، Magical Girl ، Dɪʀᴇᴄᴛɪᴏɴᴇʀ~Gɪʀʟ ، دنیل رادکلیف ، Brooklyn Baby
هــرکــی نــرع نــآمــرده..!  ===> دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
http://flashkhor.com/forum/showthread.php?tid=96349
 سپاس شده توسط Dɪʀᴇᴄᴛɪᴏɴᴇʀ~Gɪʀʟ ، Brooklyn Baby
خداحافظ.ولی غزل یادت باشه.من رفتم.
 سپاس شده توسط دنیل رادکلیف
(17-03-2014، 16:02)pedram021 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

میشه
من درخواست دوستی فرستادم

اون تویی!؟ ||:

مزاحم -_-

من یه چی کشف کردم |:

ولی ب رو خودم نمیارم :|

میخواستم فامیلیمو بزارم شریفستان -_-
  Do ɴoт dαre тo ѕтop мe jυѕт ιɴ cαѕe ѕoмeoɴe ѕтopped мe گــفـتگـوے آزاد 【90】 83
 سپاس شده توسط P e D i ، Brooklyn Baby
(17-03-2014، 16:04)Snow-Girl نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

سلام ...

خوبي؟^_^
 سپاس شده توسط Snow-Girl
عرفآن چرآ همه دوستات تو فیس بوک محمدن؟ |:
 سپاس شده توسط Dɪʀᴇᴄᴛɪᴏɴᴇʀ~Gɪʀʟ ، Brooklyn Baby
(17-03-2014، 16:07)ツ سـُــــکـُــــــوت ツ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

میشه
من درخواست دوستی فرستادم

اون تویی!؟ ||:

مزاحم -_-

من یه چی کشف کردم |:

ولی ب رو خودم نمیارم :|

میخواستم فامیلیمو بزارم شریفستان -_-
ینی واقعا نمیدونستی منم؟
 سپاس شده توسط Brooklyn Baby
(17-03-2014، 16:02)✘ lᴚıƃ ʎZɐᴚɔ ✘ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(17-03-2014، 15:55)Directioner girl نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

چـجـوری میشه تو بخش زبـالـه دونـی مـدیـر شـد؟|:
باید تاپیک هات اونجا زیاد باشه |:
9 تا موضوع بالای 250 بازدید داشته باشی |:
مـن میـخـوام نـویـسـنـده قسمت سطل زباله بشم-_-
 سپاس شده توسط † αƖιєη † ، Brooklyn Baby
(17-03-2014، 16:09)✘ lᴚıƃ ʎZɐᴚɔ ✘ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

عرفآن چرآ همه دوستات تو فیس بوک محمدن؟ |:

نه. احمت،علیرضا،سورنا،نیما،کسری
 سپاس شده توسط † αƖιєη † ، Brooklyn Baby

[-]
به اشتراک گذاری/بوکمارک (نمایش همه)
google Facebook cloob Twitter
برای ارسال نظر وارد حساب کاربری خود شوید یا ثبت نام کنید
شما جهت ارسال نظر در مطلب نیازمند عضویت در این انجمن هستید
ایجاد حساب کاربری
ساخت یک حساب کاربری شخصی در انجمن ما. این کار بسیار آسان است!
یا
ورود
از قبل حساب کاربری دارید? از اینجا وارد شوید.

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 21 مهمان