امتیاز موضوع:
  • 4 رأی - میانگین امتیازات: 4
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

گــفـتگـوے آزاد 【90】

(17-03-2014، 15:59)ツ سـُــــکـُــــــوت ツ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
https://www.facebook.com/aysan.sharify

فـامیلیم واقعنی نیستا |:
آیـسـان؟|:
 سپاس شده توسط Brooklyn Baby ، Ƒαкє ѕмιƖє
آگهی
(17-03-2014، 16:00)frost نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(17-03-2014، 15:59)ツ سـُــــکـُــــــوت ツ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

فـامیلیم واقعنی نیستا |:

نمیشه آیســlنی|:

میشه
من درخواست دوستی فرستادم
 سپاس شده توسط Brooklyn Baby
حسودی میکنم |:
کاری ک از من بعیده -____________-
plαy wιтн тнe вιɢ ɢυɴѕ
 سپاس شده توسط Dɪʀᴇᴄᴛɪᴏɴᴇʀ~Gɪʀʟ ، Brooklyn Baby ، دنیل رادکلیف
(17-03-2014، 16:00)ERF@N نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(17-03-2014، 15:55)Directioner girl نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

چـجـوری میشه تو بخش زبـالـه دونـی مـدیـر شـد؟|:

باید ذاتت کثیف باشه.

نـتـیـجـه گـیـری:ذات پـویـا خـیـلـی کثیفه|:
 سپاس شده توسط Brooklyn Baby
آیسان شریفی|:
خخخخخخخ..
باحال بود آیسـlن(:
 سپاس شده توسط Ƒαкє ѕмιƖє
(17-03-2014، 15:55)Directioner girl نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

چـجـوری میشه تو بخش زبـالـه دونـی مـدیـر شـد؟|:
باید تاپیک هات اونجا زیاد باشه |:
9 تا موضوع بالای 250 بازدید داشته باشی |:
 سپاس شده توسط Brooklyn Baby ، P e D i ، دنیل رادکلیف ، Dɪʀᴇᴄᴛɪᴏɴᴇʀ~Gɪʀʟ
(17-03-2014، 16:02)pedram021 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(17-03-2014، 16:00)frost نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

فـامیلیم واقعنی نیستا |:

نمیشه آیســlنی|:

میشه
من درخواست دوستی فرستادم

|:
فیلتر شکن ندارم(-_-)
 سپاس شده توسط P e D i
(17-03-2014، 15:58)صالح02 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(17-03-2014، 15:58)ERF@N نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(17-03-2014، 15:55)صالح02 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(17-03-2014، 15:54)ERF@N نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

یکی از این مهمانا منم.

ببخشید عرفان جان.نمیدونستم.

نمیبخشمت:| مرورگرم مشکل پیدا کرده. همش خارج میشه.

مگه گوگل کروم نداری؟

الآن با گوشیم. یوسی بروزر. باید یه بار ببندمش بعد دوباره باز کنم.
(17-03-2014، 16:00)ツ נڅــ ـ ـ ـےツ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(17-03-2014، 15:56)صالح02 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(17-03-2014، 15:53)ツ נڅــ ـ ـ ـےツ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(17-03-2014، 15:46)صالح02 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(17-03-2014، 15:45)ツ נڅــ ـ ـ ـےツ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

رفتم دنبال عکسم بگردم میخوام بزارم !

اینجا میخوای بذاری؟
نچ ^_^

من بـه فـاطی و مونـا قول دادم بدم !

تو خصوصی :| ×!

برای منم میفرستادی خوب.
خو عزیز ^_^
پسرا نامرحمن :| !

دیگه حالا برای ما مسلمون شدی؟
منم تو همون فیس !

کـه ایمـان کـاربر معمولیـه تو قسمت وب سایت زده عضم خیلی وقتـه !
 سپاس شده توسط Dɪʀᴇᴄᴛɪᴏɴᴇʀ~Gɪʀʟ

[-]
به اشتراک گذاری/بوکمارک (نمایش همه)
google Facebook cloob Twitter
برای ارسال نظر وارد حساب کاربری خود شوید یا ثبت نام کنید
شما جهت ارسال نظر در مطلب نیازمند عضویت در این انجمن هستید
ایجاد حساب کاربری
ساخت یک حساب کاربری شخصی در انجمن ما. این کار بسیار آسان است!
یا
ورود
از قبل حساب کاربری دارید? از اینجا وارد شوید.

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 5 مهمان