امتیاز موضوع:
  • 4 رأی - میانگین امتیازات: 4
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

گــفـتگـوے آزاد 【90】

چـــــــی؟
مدیــــــــــــــرآ؟(>_<)
واااااااااااااای
آبروم میره!
 سپاس شده توسط Dɪʀᴇᴄᴛɪᴏɴᴇʀ~Gɪʀʟ
آگهی
(17-03-2014، 14:29)frost نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(17-03-2014، 14:27)صالح02 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(17-03-2014، 14:27)frost نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

سـل|:آم خوبید بچه ها؟

بله به سبک مدرسه ای ها.

|:
اول سلام بعدا کـلـlم

چشم خانوم معلم.
 سپاس شده توسط Brooklyn Baby
(17-03-2014، 14:27)_______ :| نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(17-03-2014، 14:26)✘ lᴚıƃ ʎZɐᴚɔ ✘ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(17-03-2014، 14:17)_______ :| نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

غیــــــژ :|||
ایـــن کیــع؟ |:
:|

ار یو مُفَتِش ؟:|
واتس د مینیگ آف مُفَتِش؟ |:
جییییییییییییییییییییییییییییییغغغغغغغغغغغغغغغغغغغغغغغغغغغ

من حلالتون نمیکنم مدیرااااااااااااااع

تـــهِ نامردیــه !

آخرشین به خداع

: (

Nobody Nobody
! Nobody can drag me down

سپاس شده توسط Brooklyn Baby ، Dɪʀᴇᴄᴛɪᴏɴᴇʀ~Gɪʀʟ
(17-03-2014، 14:28)ZAHRA LOVE 1D نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(17-03-2014، 14:26)ERF@N نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(17-03-2014، 14:23)Directioner girl نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(17-03-2014، 14:22)ERF@N نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(17-03-2014، 14:18)Directioner girl نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

عـرفـان مـیـاد یـه چـک میکنه ببینه هـمـه چـی رو بـه راهـه بـعـدش میـره!|:

مدیر مسئولیت شناسی هستم‎Angel
‎راستی چه زشتی‎@_@‎
همچنین(:
تـو عـکـسـمـو از کـجـا دیـدی؟O__o
من تو پ.خ واس رژی و غزل و رکی اینا فرستادم|:

مثلا مدیرما:|‏‎

وایی

بدبخت شدم

مدیرا میتونن پ.خ رو بخونن ؟؟؟

خاک تو سر شدم

مامااااااااااااااااااااااااااااااااااااانننننننننننننننننننcrying

نع ولی از یه راهی با کمک ابزارای مدیریت عکسشو دیدم:|‏‎
 سپاس شده توسط † αƖιєη † ، Dɪʀᴇᴄᴛɪᴏɴᴇʀ~Gɪʀʟ ، ~KiAηA~
(17-03-2014، 14:30)صالح02 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(17-03-2014، 14:29)frost نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(17-03-2014، 14:27)صالح02 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(17-03-2014، 14:27)frost نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

سـل|:آم خوبید بچه ها؟

بله به سبک مدرسه ای ها.

|:
اول سلام بعدا کـلـlم

چشم خانوم معلم.

چشمت بی بلـl /:
چه خبر؟
 سپاس شده توسط صالح02
(17-03-2014، 14:24)☆★ super star★☆ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

وووییی فاطی^____^
چ خوجگلی^__^
خخ|:دوروخگو-_-

(17-03-2014، 14:26)ERF@N نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

مثلا مدیرما:|‏‎
عــرفــان؟O__o

جـان مـن دیـدی؟؟|:

بـه چـه حـقـی وارد حـریـم خـصـوصـی کـاربـرا مـیـشـی؟>_<

مـن از ایـن یـارو شـکـایـت دارم-_-
 سپاس شده توسط ERF@N ، Brooklyn Baby ، ~KiAηA~
هه نفر 615 شدم Big GrinBig GrinBig GrinBig GrinBig Grin
(17-03-2014، 14:23)Directioner girl نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(17-03-2014، 14:22)ERF@N نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(17-03-2014، 14:18)Directioner girl نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

عـرفـان مـیـاد یـه چـک میکنه ببینه هـمـه چـی رو بـه راهـه بـعـدش میـره!|:

مدیر مسئولیت شناسی هستم‎Angel
‎راستی چه زشتی‎@_@‎
همچنین(:
تـو عـکـسـمـو از کـجـا دیـدی؟O__o
من تو پ.خ واس رژی و غزل و رکی اینا فرستادم|:
منو یادت رفت!
 سپاس شده توسط Dɪʀᴇᴄᴛɪᴏɴᴇʀ~Gɪʀʟ ، Brooklyn Baby
(17-03-2014، 14:30)✘ lᴚıƃ ʎZɐᴚɔ ✘ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(17-03-2014، 14:27)_______ :| نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(17-03-2014، 14:26)✘ lᴚıƃ ʎZɐᴚɔ ✘ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(17-03-2014، 14:17)_______ :| نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

غیــــــژ :|||
ایـــن کیــع؟ |:
:|

ار یو مُفَتِش ؟:|
واتس د مینیگ آف مُفَتِش؟ |:
به سنت نمیخوره بدونی :|
 سپاس شده توسط Brooklyn Baby ، Dɪʀᴇᴄᴛɪᴏɴᴇʀ~Gɪʀʟ

[-]
به اشتراک گذاری/بوکمارک (نمایش همه)
google Facebook cloob Twitter
برای ارسال نظر وارد حساب کاربری خود شوید یا ثبت نام کنید
شما جهت ارسال نظر در مطلب نیازمند عضویت در این انجمن هستید
ایجاد حساب کاربری
ساخت یک حساب کاربری شخصی در انجمن ما. این کار بسیار آسان است!
یا
ورود
از قبل حساب کاربری دارید? از اینجا وارد شوید.

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 60 مهمان